Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
Sanırım bu aracın 4x2 olanından bir tane alacağım.Fiyat çok iyi artı ticari olduğu için işletme üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından faydalanma olanağı var.Offroad yapmıyorum;kamp ve av olaylarında da iş görür gibi görünüyor.
talkie77' Alıntı:
Sanırım bu aracın 4x2 olanından bir tane alacağım.Fiyat çok iyi artı ticari olduğu için işletme üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından faydalanma olanağı var.Offroad yapmıyorum;kamp ve av olaylarında da iş görür gibi görünüyor.
talkie77' Alıntı:
Aracımı satabilirsem 4x2 alacağım.Ufaktan bir yükseltme ve vinç ile benim işimi görür.Offroad değil av,piknik ve gezi amaçlı kullanacağım.Eczane üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından da faydalanabilirim hem.Aracımı takasa sokmayı deniycem ama yanaşacaklarını sanmıyorum.
talkie77' Alıntı:
Aracımı satabilirsem 4x2 alacağım.Ufaktan bir yükseltme ve vinç ile benim işimi görür.Offroad değil av,piknik ve gezi amaçlı kullanacağım.Eczane üzerine alıp KDV ve amortisman avantajından da faydalanabilirim hem.Aracımı takasa sokmayı deniycem ama yanaşacaklarını sanmıyorum.
Gelen 4x2 araçlar en donanımsız model olarak gelmiş çelik jant dahi olmadığını öğrendim.Bizim tam full araçların yanından dahi geçmemişe benziyor,ilgilenenlere duyurulur.
Ne demişler gelen gideni aratır
celo53' Alıntı:
Gelen 4x2 araçlar en donanımsız model olarak gelmiş çelik jant dahi olmadığını öğrendim.Bizim tam full araçların yanından dahi geçmemişe benziyor,ilgilenenlere duyurulur.
celo53' Alıntı:
Evet gelen araçlar donanım olarak mükemmel sayılmaz... En azından tanıtım videolarındaki araçlar bunlar değil... Eminim İngiltere'ye giden araçların donanımı çok daha farklıdır...
Fakat Türkiye koşullarında bu donanım için boşta denilemez...
Bu rakamlara aynı donanıma sahip otomobil bile bulmak zor...
Bana göre buradaki en önemli sorun 4X4 versiyon araçların getirilmiyor olması...
4X4 ler gelmediği için donanımları hakkında yeterli bir bilgiye sahip değiliz...
Bence Ssangyong Türkiye'nin web sayfasındaki donanım listesi gerçekleri yansıtmıyor... Listedeki bütün araçların donanımı aynı... Böyle bir şey olamaz...