Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
sabri yucel' Alıntı:
Kirk Kere soyledim yine soyluyorum bu arabaya burun kiviran kucuk goren nice yigitler Gordum ....
Asfaltdaki ve arazideki performansini sessizligini c sinifi araclarda bulunan konforunu gorunce Hepsi seker gibi eridi gitti
Zaten bu bölümde yazan arkadaşların hiç birisinin Ssangyong markası ile sorunu olduğunu sanmıyorum...
Bu arkadaşların bir kısmı ya sizler gibi Ssangyong araç sahibi yada bizler gibi potansiyel müşteri...
Bizler gibi olanların yani potansiyel müşterilerin sıkıntısı; Şahsuvaroğlu'nun neredeyse marka imajına bir daha onarılması mümkün olamayacak derecede zarar veren donanım seviyesinde araçlar getirmesi...
Anladığım kadarıyla kendilerine hedef müşteri kitlesi olarak alt ve nispeten de orta gelir seviyesini hedef olarak seçmişler ve bu hedeflere uygun donanımda düşük fiyatlı araçları ithal ediyorlar...
Full donanımlı araçlar getirirlerse fiyat olarak Ford, Mitsubishi ve Toyota gibi marka bilinirliği daha yüksek olan rakipler karşısında iş yapamayacaklarını düşünüyorlar...
Ama maalesef iş öyle değil...
Pick-up ve SUV araç zaten lükstür... Bunlar hobi araçlarıdır... Clio Symbol veya Albea yahut Dacia binek araçlara alternatif olarak alınmazlar ve donanım olarak o araçlarla kıyaslanamazlar... Bu araçlar aynı sınıftaki pick-up ve SUV'lar la kıyaslanırlar...
Bunları tercih edenler bir şekilde ikinci el satış ve yüksek MTV vergisi risklerini de göze almaktadırlar...
O yüzden hep söyledim... Bir kez daha söyleyeyim...
Sen getir kardeşim 3 - 4 donanım seviyesinde araç...
İsteyen istediğini alsın...