KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: 2012 Model Yeni Pick-Up Korando Sports Türkiye'de
6005016' Alıntı:
ssanyong türkiyede bilinirliliği çok az olan bir firmadır kalkıpta amarok navara hilux fiyatına satamazlar bu araçları aynı kalitede hatta daha kaliteli olsa bile..ya bolca reklam vereceksiniz .yada fiyatınızı düşük tutacaksınız.
ama dsitribütör ikisinede yanaşmıyor fiyatı düşük tuttu ama donanım yok zaten araçta.donanımlı sı 50bin tl dir bu aracın.donanımlısını 40 bine satsa idi ozmaan işte %50 pazar payı olurdu sürümden kazanırdı servisten kaznırdı. çom güzel donanımla ben hala 45- 50bine çok rahat alıcı bulacağı nı düşünüyorum. ama halen bir seçenek yok ortada.
6005016' Alıntı:
ssanyong türkiyede bilinirliliği çok az olan bir firmadır kalkıpta amarok navara hilux fiyatına satamazlar bu araçları aynı kalitede hatta daha kaliteli olsa bile..ya bolca reklam vereceksiniz .yada fiyatınızı düşük tutacaksınız.
ama dsitribütör ikisinede yanaşmıyor fiyatı düşük tuttu ama donanım yok zaten araçta.donanımlı sı 50bin tl dir bu aracın.donanımlısını 40 bine satsa idi ozmaan işte %50 pazar payı olurdu sürümden kazanırdı servisten kaznırdı. çom güzel donanımla ben hala 45- 50bine çok rahat alıcı bulacağı nı düşünüyorum. ama halen bir seçenek yok ortada.
subaruda aynı şekilde xv diye bir model getirdiler.70binden başlar 90bine en dolusu.100 tane satamazlar.
araç güzel araç allah için 1.6 otomatik cvt şanzıman ve 4x4 .ama türkiyede kaç kişi subaruyu bilir kullanmıştır.tiguan qq rakipleri bu aracın. onalrla aynı fiyatı verirsen sinek avlarsın. senin bilinirliliğin yok. servisin yok 2. elin yok bagajın dar motorun cansız .
75 bine 4x4 tiguan alırım sınıfının en iyi motoru var sağlamlığı ikinci eli ortada aynı fiyata subaru tercih etmem için bana bi avantaj sun. 70binse yakın donanım tiguan sen bu pazardan pay kapmak isitiyorsan 55 bin yapacaksın fiyatı.nerdeeee.
Ben de Ranger düşündüm bir ara ama arka süspansiyon sebebiyle hala ssangyong taraftarıyım.Eski kasa-yeni kasa arasında gelip gidiyorum.Rangerlar temmuz ayında gelecekmiş.Ama 4x4 versiyon gelir gelmez belli değil.
talkie77' Alıntı:
Ben de Ranger düşündüm bir ara ama arka süspansiyon sebebiyle hala ssangyong taraftarıyım.Eski kasa-yeni kasa arasında gelip gidiyorum.Rangerlar temmuz ayında gelecekmiş.Ama 4x4 versiyon gelir gelmez belli değil.
Tolga şimdi Ford'la konuştum Araç bu sene sonu gelecekmiş, daha ustaları eğitime de çağırmamışlar yani en az 3 4 aydan önce çıkmayacak demektir. Fiyat konusunda birşey söyleyemediler. 70 olur mu dedim yok o kadar olmaz dediler.
Araç 2.2lt ve ötv den etkilenmeyecekmiş vs...
Evet benimde Ford'dan aldığım bilgi öyle...
Yeni Ranger'lar yıl sonuna doğru gelecekmiş...
Nasılsa esnaf olmadığımıza ve gelen ticari versiyon Korando Sports'lardan birini alma zorunluluğumuz bulunmadığına göre...
Ranger'ı beklemekte hiç bir sakınca yok...
Ben zaten bütün firmalar bu yılki İstanbul Autoshow'da hünerlerini döktürürler diye bekliyorum...
İşte orada lansman fiyatına güzel şeyler alınabilir... ;D
Hırçın Karadeniz' Alıntı:
Tolga şimdi Ford'la konuştum Araç bu sene sonu gelecekmiş, daha ustaları eğitime de çağırmamışlar yani en az 3 4 aydan önce çıkmayacak demektir. Fiyat konusunda birşey söyleyemediler. 70 olur mu dedim yok o kadar olmaz dediler.
Araç 2.2lt ve ötv den etkilenmeyecekmiş vs...
evet haklısınız picup alırken taşıma işinde kullanacaksanız şehir içinde baya iş görür ama ben eğlence amaçlı alacam derseniz 4x4 ve ful donanım olmadan asla almamak lazım
bu tas banaydı galiba ben tıpsız dedım ama benımde dısarıdan aldıgım duyumlar dogrultusunda .....
bence bızım araclara bınenler mercedes ayarında ve kalıtesınde .... araca bınıyor .... tıpı benım ıcın onemlı degıl onemlı olan ne verıp karsılıgında ne aldıgım .... tıcarı hayatım boyuncada ne marka ne tıp takıntım oldu ....araclarımız herseyıyle mukemmel bence ...ve cok sevıyorum keratayı .... selamlar
Hayır kesinlikle özel olarak sizi kast etmedim...
Actyon Sports'lar için genel kanı bu...
Ancak Korando Sports olarak yolunmuş tavuk gibi araçlar gelince birden bire işin rengi değişiverdi...
Ve Actyon Sports'lar göze daha bir hoş gelmeye başladı...
sabri yucel' Alıntı:
bu tas banaydı galiba ben tıpsız dedım ama benımde dısarıdan aldıgım duyumlar dogrultusunda .....
bence bızım araclara bınenler mercedes ayarında ve kalıtesınde .... araca bınıyor .... tıpı benım ıcın onemlı degıl onemlı olan ne verıp karsılıgında ne aldıgım .... tıcarı hayatım boyuncada ne marka ne tıp takıntım oldu ....araclarımız herseyıyle mukemmel bence ...ve cok sevıyorum keratayı .... selamlar
sabri yucel' Alıntı: