2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

listeyide şöyle derli toplu yapayım.

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya

Etiketler

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz eğer umut satarsa hoşdere caddesinde onu yakalarsam ;D

Abi ben çok kovaladım onu yakalanmıyorda, Satma konusu kesin , olsa olsa en büyük satamama sebebi benim yazdıklarımın tersini çıkarmak olur, yada ballıdır kendileri gün gelemeden arabayı satar bişey diyemezsiniz ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Abi ben çok kovaladım onu yakalanmıyorda, Satma konusu kesin , olsa olsa en büyük satamama sebebi benim yazdıklarımın tersini çıkarmak olur, yada ballıdır kendileri gün gelemeden arabayı satar bişey diyemezsiniz ;D ;D ;D

Tek kelimeyle harika ;D ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Sana inat toplantı çıkarsa istifa edip gelecem, arabayı satarsam Civic ile gelecem, hastalanırsam da serum takıp gelecem ;D ;D ;D

arabayı satarsa ,araba çok götürücez bi şekilde ;)

umutcelikel' Alıntı:
İmkansız abicim...Tokyoda bile yoktur o kasa:smiley:))))

Umut, verdik siparişi geliyor, Kasım ayı biraz soğuk olabilir Ankarada, sen istersen şimdiden koş.

http://www.vintageoffroad.com/viewvehicle.cfm?id=777

hsbasar' Alıntı:
Umut, verdik siparişi geliyor, Kasım ayı biraz soğuk olabilir Ankarada, sen istersen şimdiden koş.

http://www.vintageoffroad.com/viewvehicle.cfm?id=777
;D ;D ;DDetaylı resimleri görünce TR'de 1 tane bile olmadığına emin oldum...

umutcelikel' Alıntı:
Sana inat toplantı çıkarsa istifa edip gelecem, arabayı satarsam Civic ile gelecem, hastalanırsam da serum takıp gelecem ;D ;D ;D

Tamamdır bu iş artık kesin geliyor ;D ;D ;D

umut sen land rover toplantısınada gidecekmişsin, öyle diyorlar.özledinmi yoksa aristokrat ingiliz hallerini ;D

umutcelikel' Alıntı:
;D ;D ;DDetaylı resimleri görünce TR'de 1 tane bile olmadığına emin oldum...

Fj 55 Ankarada var, nasıl toyotacısın sen ya ???

Şakası bir yana aletin performansı iyiymiş

Ne de olsa o da bir Toyota

Small%20Chris%20on%20Crack.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Fj 55 Ankarada var, nasıl toyotacısın sen ya ???
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sçtık...Yün don bulmam lazım....
kafalıon di mi? 59 Cadillac var ama bu olamaz inanmıyorum...

Naaaaptın Osman,aracın Toyota Hilux,aracının neler yapabileceğinin daha farkında deyilsin.Yaylaya çıkış kötü olursa zaten,bazı kişeleri çekeceğiz illaki,sen gel yeterki buluruz bir yol.Takıl Antalya ekibine ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri