2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Arkadaşlar benim evdeki internet problemli son günlerde ara sıra girebiliyorum. Hemen ekledim. Bu arada Şilede etkinlikte olan arkadaşlar var, belki onlar da yarın eklerler.

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx 80 Ankara
5- cihanülker Toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Landcruiser FJ40 İstanbul

Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

vx 200 neysede fj 55 gelirse (iron Pig)Türkiyede tek olur heralde,ben bugüne kadar hiç görmedim duymadım.Varsa bildiğiniz biryerde ben gidip sahibiyle konuşurum hatta sponsor bile olurum. ;D

LR cilerin dediği gibi çıtayı yüksek tutmak lazım. ;D

Sizi bekliyouz FJ55 sahipleri, duyun sesimizi :D

[attachment=1]

fj55f.jpg

umutcelikel' Alıntı:
Anam FJ55 bu mu?? Bundan gelsin var ya Hoşdere'nin başından sonuna donla koşarım ;D ;D ;D

Kardeş, senin büyük abin, benimde bir küçüğüm tanımadınmı ;D

Hoşdere neresi?

umutcelikel' Alıntı:
Anam FJ55 bu mu?? Bundan gelsin var ya Hoşdere'nin başından sonuna donla koşarım ;D ;D ;D

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul

Tuğsan Ankara takımına güvenme ;D ;D ;D Sedat ve Cihan Satmaz Umut kesin satar, bak buraya yazıyorum ;D ;D ;D

Abi hayırlısı,göreceğiz bakalım,herkez inanılmaz istekliydi bende orta yer olsun diye bu bölgeyi seçtim.Artık kıvıranları forumdan ihraç ederiz,başka yapacak birşey yok. ;D ;D ;D

tuğsan iyi oldu sevindim yeterincede zaman var antalyadan şuan 8 araç 5 vx80 2 pikup 1 prado sayı artabilir.. bide şu listenin altına nasıl yazılıyo beceremedim isimler falan.. :D

Antalyada geçti Ankarayı :D

Listeyi seç,sağı tıkla,kes yap,sonra cevap kısmına yapıştır ,altına gelecekleri ilave et,yada listeyi alıntı yap gene altına gelecekleri ilave et yada sen gelecekleri yaz biz düzeltelim. ;D ;D ;D

;D sedat bey istersen ankara adına gidelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri