2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,426
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ben bilmem Sedat çıkın Toyota arayın Ankarada bulun birilerini yoksa nediyim,koskoca başkentden bukadarmı araç çıktı diye dalga geçerler valla.Bakın Antalya koptu geliyor,birde şimdilik sayı buymuş :D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

tugsan75' Alıntı:
Ben bilmem Sedat çıkın Toyota arayın Ankarada bulun birilerini yoksa nediyim,koskoca başkentden bukadarmı araç çıktı diye dalga geçerler valla.Bakın Antalya koptu geliyor,birde şimdilik sayı buymuş :D

Ben Ankaradaki Ahmet ustaya bildirdim bile ;D

Ankara bildiğiniz gibi değil, muhtemelen İstanbuldan daha çok jip vardır. Hepsi siyah, tekerlerine toz değmemiş. Bizim işimiz zor biraz ;D

ben gelecekleri yazayım tuğsan sen bi ayar çekiver ;) 1- ahmet demir 80 2- erdoğan özdemir 80 3- halit kavuk 80 4 - ali özkan prado 5-faruk kayhan pikup 6-lokman yavuz pikup

AHMET07' Alıntı:
;D sedat bey istersen ankara adına gidelim.

Ahmet usta bende şimdi haritayı açmış bakıyordum, acaba Antalya üzerimi gitsem diye ;D

bastıralım diyorsun yaniiii ;D

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya

tşk ederim kardeşim. ;)

Ahmet usta yukarıda 5 VX80 var demiştin 3 tane girdi listeye, 2 kişi unutuldumu

sedat bey onların isimleri yarın bildircem..ulaştım ama cevabı sonra verecekler..

Nedemek abi seve seve ,ailem bir araya geliyor,biraz daha kassanız İstanbulu geçeceksiniz. :D

Bu arada Sedat sana bu 1 ay geçmez şimdi ;D

AHMET07' Alıntı:
ben gelecekleri yazayım tuğsan sen bi ayar çekiver ;) 1- ahmet demir 80 2- erdoğan özdemir 80 3- halit kavuk 80 4 - ali özkan prado 5-faruk kayhan pikup 6-lokman yavuz pikup

Barboros nerdesin,senin ismini göremiyorum aloo Barboros ses ver ;D

tugsan75' Alıntı:
Bu arada Sedat sana bu 1 ay geçmez şimdi ;D

Hemde nasıl, şimdiden işi gücü bıraktım yeni mesajları görmek için sayfayı yeniliyorum sürekli.

discovery-V8' Alıntı:
Tuğsan Ankara takımına güvenme ;D ;D ;D Sedat ve Cihan Satmaz Umut kesin satar, bak buraya yazıyorum ;D ;D ;D

yavuz eğer umut satarsa hoşdere caddesinde onu yakalarsam ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz eğer umut satarsa hoşdere caddesinde onu yakalarsam ;D

umut bari hoşdere demeseydin..körün taşı biri bulur köyden kasabadan bi 55 ;D ;D

cihan abi geldinmi sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri