2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

sedat biliyosun toyotanın hastasıyım amma bu fj55 de gerçekten kılıksız bi tasarım ,bunu kabul edip özeleştiri yapmak lazım.

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

çağlar' Alıntı:
umut sen land rover toplantısınada gidecekmişsin, öyle diyorlar.özledinmi yoksa aristokrat ingiliz hallerini ;D
O kadar özledim ki anlatamam ;D ;D ;DHele o koltuktan kıçıma üfüren sıcak hava yokmu, en çok onu özledim...

discovery-V8' Alıntı:
Fj 55 Ankarada var, nasıl toyotacısın sen ya ???

Nerde bulun getirin valla olay olur,konuşun sahibiyle masrafları çekeriz.Düşünsenize bütün modeller orada. ;)

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sçtık...Yün don bulmam lazım....
kafalıon di mi? 59 Cadillac var ama bu olamaz inanmıyorum...

;D ;D ;D ;D ;D

tugsan75' Alıntı:
Nerde bulun getirin valla olay olur,konuşun sahibiyle masrafları çekeriz.Düşünsenize bütün modeller orada. ;)

yok ya ben hiç raslamadım,duymadım.

yavuz, umutu gözüne kestirdi ondan böyle beyanda bulunuyor ;D

çağlar' Alıntı:
sedat biliyosun toyotanın hastasıyım amma bu fj55 de gerçekten kılıksız bi tasarım ,bunu kabul edip özeleştiri yapmak lazım.

Öyle deme Çağlar hepsinin ön panjuru böyle değil, Ankarada Ümitköy MNG kargonun önünde görüyorum ara ara , kum rengi birtane var , ne olduğunu uzunsüre anlayammıştım araştırınca 55 olduğunu anladım, fotodakinden daha heybetli ve yakışıklı görünüyor.

çağlar' Alıntı:

Kesinlikle haklısın. Zaten FJ40 ile FJ60 arasındaki geçşte kısa bir süre üretilmiş.

çağlar' Alıntı:
yok ya ben hiç raslamadım,duymadım.

yavuz, umutu gözüne kestirdi ondan böyle beyanda bulunuyor ;D

Yok ya ciddiyim , bir daha rastlarsam konuşurum sahibiyle , sahibi yabancı sanıyorum, plakası 06 normal plaka .

discovery-V8' Alıntı:
Öyle deme Çağlar hepsinin ön panjuru böyle değil, Ankarada Ümitköy MNG kargonun önünde görüyorum ara ara , kum rengi birtane var , ne olduğunu uzunsüre anlayammıştım araştırınca 55 olduğunu anladım, fotodakinden daha heybetli ve yakışıklı görünüyor.

mecbur kovalayacaz hoşdereden aşşa ozaman ;D ;D ;D ;D

hilüxcü osi' Alıntı:
sizlerin arasında olmayı sizlerle tanışmayı çok isterdim ama beni baya beklemeniz gerekir yolda ;D maşallah sizin arabalar çok güzel.ama ben çeker götürürüm diyen varsa gelmek için uğraşırım...

Beni unutmayın, bende konvoya girmem muhtemelen ve bir gün öncesinden yola çıkarım :D

discovery-V8' Alıntı:
Yok ya ciddiyim , bir daha rastlarsam konuşurum sahibiyle , sahibi yabancı sanıyorum, plakası 06 normal plaka .

Yavuz görürsen davet etsene gerçekten, yol masrafını ortak karşılarız ;D
Tuğsan beyin dediği gibi tam seri yaparız.
Geçen İstanbuldaki sel felekatinde yardıma giden bir VX200 vardı onun sahibini de buluruz.

arkadaşlar işin aslı Ankarada tonla land cruiser, hilux var.

hiluxler işinde gücünde genelde,
land cruiserlarda elçiliklerde
5-6 adet lexus lx470 (vx100) de görüyorum yine elçilik ...

bukadar ilgi çekeceğini bilsem foto çekerdim aşağıdakinin aynısı.

flexy1.jpg

112-1294_IMG.jpg

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40485.0

Ufak bir hatırlatma 8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri