O kadar özledim ki anlatamam ;D ;D ;DHele o koltuktan kıçıma üfüren sıcak hava yokmu, en çok onu özledim...çağlar' Alıntı:umut sen land rover toplantısınada gidecekmişsin, öyle diyorlar.özledinmi yoksa aristokrat ingiliz hallerini ;D
discovery-V8' Alıntı:Fj 55 Ankarada var, nasıl toyotacısın sen ya ???
umutcelikel' Alıntı:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sçtık...Yün don bulmam lazım....
kafalıon di mi? 59 Cadillac var ama bu olamaz inanmıyorum...
tugsan75' Alıntı:Nerde bulun getirin valla olay olur,konuşun sahibiyle masrafları çekeriz.Düşünsenize bütün modeller orada.
çağlar' Alıntı:sedat biliyosun toyotanın hastasıyım amma bu fj55 de gerçekten kılıksız bi tasarım ,bunu kabul edip özeleştiri yapmak lazım.
çağlar' Alıntı:cihan abi geldinmi sen?
çağlar' Alıntı:sedat biliyosun toyotanın hastasıyım amma bu fj55 de gerçekten kılıksız bi tasarım ,bunu kabul edip özeleştiri yapmak lazım.
çağlar' Alıntı:yok ya ben hiç raslamadım,duymadım.
yavuz, umutu gözüne kestirdi ondan böyle beyanda bulunuyor ;D
discovery-V8' Alıntı:Öyle deme Çağlar hepsinin ön panjuru böyle değil, Ankarada Ümitköy MNG kargonun önünde görüyorum ara ara , kum rengi birtane var , ne olduğunu uzunsüre anlayammıştım araştırınca 55 olduğunu anladım, fotodakinden daha heybetli ve yakışıklı görünüyor.
hilüxcü osi' Alıntı:sizlerin arasında olmayı sizlerle tanışmayı çok isterdim ama beni baya beklemeniz gerekir yolda ;D maşallah sizin arabalar çok güzel.ama ben çeker götürürüm diyen varsa gelmek için uğraşırım...
discovery-V8' Alıntı:Yok ya ciddiyim , bir daha rastlarsam konuşurum sahibiyle , sahibi yabancı sanıyorum, plakası 06 normal plaka .