2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,423
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

hsbasar' Alıntı:
Yavuz görürsen davet etsene gerçekten, yol masrafını ortak karşılarız ;D
Tuğsan beyin dediği gibi tam seri yaparız.
Geçen İstanbuldaki sel felekatinde yardıma giden bir VX200 vardı onun sahibini de buluruz.

sedat pazartesi günü benim arabaya abi gelecek galiba ;) eğer alırsak onuda alır gelirim

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

discovery-V8' Alıntı:
bukadar ilgi çekeceğini bilsem foto çekerdim aşağıdakinin aynısı.

flexy1.jpg

112-1294_IMG.jpg

Önü CJ ye arkası XJ ye benzemiş..

umutcelikel' Alıntı:
:smiley:))))))))))
Haftaya Sülüklügölmüdür nedir oraya da geliyorum...Onurla Nejat beynimi kemirdi, mecbur geliyorum ;D

Haydaaaa.. ;D

Yavv banada davet geldi ben en son toyotaya ne zaman bindim hatırlamıyorum nasıl olacak şimdi , defenderle gelsem olmazmı ;)

Bilmeyenler için birkaç Ercova foto ve videosu iyi olur dimi

th_amurdabyledansedilir.png

SDC10987.png

DSCN0932.jpg

Mekan sahibi sensin dostum,neyle istersen gel,sonra senin makina arkandan ağlar küser. ;D

ha suda varsa iyi olur serin serin ;)

DSC_7889.jpg

çağlar' Alıntı:
ha suda varsa iyi olur serin serin ;)
Suda var çamurda ;)
Tuğsan biliyordur İstambul tarafından gelenler için Yuvacık-Tepecik-İnönü-Ercova istikametinden değilde Yuvacık -Aytepe-Kungul-Ercova yolundan gidersenim hem daha eğlenceli hemde 10 km daha yakın olur

10 numara olacak gibi gözukuyor.

O haftaki hava durumuna göre güzergahı belirleriz Yunus,malum standart araçlarda olacak.Çok yağış olmazsa dediğin yol harika. 8)

bu geziye ne benim araç yetisir ne de ben haftasonunu bosaltabilirim.. ama sonraki toyota bulusması nerede olursa olsun kayseriden katılacagım insallah.. tabii mangalların ustunu dolduracak kadar sucuk ile birlikte :smiley:

oldumu şimdi.??kasım ayı mangalda sucuk..orman havası ,sohbet,muhabbet...
bence sucuklarıda alıp gelmen şart derim. :mad:

tugsan75' Alıntı:
O haftaki hava durumuna göre güzergahı belirleriz Yunus,malum standart araçlarda olacak.Çok yağış olmazsa dediğin yol harika. 8)
Yağiş olsa bile zemin sert olduğundan fazla sorun olmaz sadece 2 engel var ;) okadarda sorun olmaz ama tabi genede siz bilirsiniz
Ama sırf Umutu oralarda batırmak için o yolu tercih ;D ;D ;D ederim oda oda doğuştan ballı Pamukova-Hüseyinli-Ercova istikametinden gelecek

Yada gönder biz senin yerine yer fotoğraflarını çeker koyarız siteye.Mersinden şalgamda gelecek.Ooohhh gelemeyen Toyotacılardan sponsorlar yağıyor.

Doğruuuu onlar arka yoldan gelecek,Ankara grubu ve Antalya grubu.Neyse artık oralarda bulacağız batıracak yerler. ;D

abi ayıp ettin, sucukları geldi say..

gerekiyorsa uludağ üstünden gelelim biz umut kardeşimle ;D ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri