O çok daha iyi olur ;D ;D yol varçağlar' Alıntı:gerekiyorsa uludağ üstünden gelelim biz umut kardeşimle ;D ;D
;D ;D ;Dtugsan75' Alıntı:Yunuscum ellerine sağlık,nereden buldun bunu,oradaki sarı tshirt,siyah şapkalı kişi benim.Araçlarda benim arkadaşlar.Kameradan haberim bile yokdu.Şuan o xj (sahibi iksje bizim gezenbilirden)aracı 7 inch yükseltip,38 lastik koydu.Arkadada kilit falan.Landda v8 dir ve full doludur.Tekrar eline sağlık valla hala şaşkınım.Gideriz oralara. ;D
Sayfayı yenile tekrar dene bağlantı zayıplığından olabilir vede alttaki play tuşuna basman yeterliçağlar' Alıntı:videoları izleyememe nedenim ne olabilir..playine basıyorum ama hareket yok.
Nedense bizim Jeep ciler olayı pek benimseyemedi nasıl olurda jeep oralarda takılr kalır ve yukardaki gölde pajero 2 jeep i nasıl gölden çıkarır ;D ;D ;Dtugsan75' Alıntı:Niyeki nevarki videoda tartışma kavga falan.Biz ogün gayet güzel makara yapıp eylendik.
Aman Çağlar bey şimdi gelir birisi yorum yapar ortalık gene karışır ben çok şait oldumda o bakımdan tecrubeliyim ;D ;Dçağlar' Alıntı:jeep ciler yanlış açıyla hareket etmişler,öndede vinç vs.takılmış kalmış.
yunus bager' Alıntı:Aman Çağlar bey şimdi gelir birisi yorum yapar ortalık gene karışır ben çok şait oldumda o bakımdan tecrubeliyim ;D ;D