2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

pandipieri' Alıntı:
Merhabalar eger islerimi ve araci ayarlayabilirsem ben de gelmek isterim. Hatta izmirde bir tanede LC 200 var sahibini taniyorum olursa ona da teklif goturebilirim. Bu arada malum ben araci daha yeni aldim uzerinde offroad icin cok fazla donanim yok sadece AT lastikler :smiley: sizce sade bir vx100 ile size eslik edebilir miyim?

ben kardeşimi yolda bırakmam ,çeke çeke de olsa çıkarırım oralara ;D ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Hava bayaaa soğuk olacak gbi enazında gecesi garanti,illa aile almak isteyenlere uyarımız bu.Ama isteyen istediği gibi gelsin,kesinlikle kısıtlama yok. ;)

galiba genellikle bekar gelecek arkadaşlar anladığım kadarı ile kamp alanı çok müsait değil çoluk çocuğa hemde rakım biraz yüksek o aylarda hava şartlarıda çok uygun olmaz

Arkadaşlar vx 100 den bahsediyoruz,bide at lastik var ,ölüsü yeter.Bu arada donanımlı araçlar boşunamı var,kardeşlerine bugünlerde yadımcı olurlar,merak etmeyin.Hem yol abartılı kötü deyil.Etrafda yapacağımız geziler biraz zor olabilir okadar.Merak etmeyin. ;D

tugsan75' Alıntı:
Hava bayaaa soğuk olacak gbi enazında gecesi garanti,illa aile almak isteyenlere uyarımız bu.Ama isteyen istediği gibi gelsin,kesinlikle kısıtlama yok. ;)

dur ben eşimden izin alırsam ,kız arkadaşlarımdan birisini alayım, : hemde aileyi üşütmemiş olurum :eek:

cihanülker' Alıntı:
dur ben eşimden izin alırsam ,kız arkadaşlarımdan birisini alayım, : hemde aileyi üşütmemiş olurum :eek:

cihan sana aynen katılıyorum ;D

cihanülker' Alıntı:
abi ben en iyisi antalyadaki otele bildireyim ,tarihleri bize biraz yabancı misafir göndersinler ( hani şu kuzeyden gelenlerden ) ;D ;D

cccihan bizim araclarda boş yer olacak biliyonnnnn hani nakliye sorunu flin yaşama ;D ;D

bizim ekip pek boş gelmez başta ben demedi demeyin ;)

hatun yanımda oturuyor. bende saf saf okuyorum. çaptiracaksiniz beni bişey degil offroad hayatim başlamadan bitecek. zaten gazlamakdan yanlamakdan zevk alan bir adamin koca arabayla ne işi var çozebilmiş degil.

Bakkan' Alıntı:
Sedat Bey bizim durumumuz biraz zor galiba :smiley:

Siz benim öyle yazdığıma bakmayın, hepsine taş çıkartırız. Daha bitmedi bizim arabalar. En az bir 20 yılımız var ;D

RedlinE' Alıntı:
hatun yanımda oturuyor. bende saf saf okuyorum. çaptiracaksiniz beni bişey degil offroad hayatim başlamadan bitecek. zaten gazlamakdan yanlamakdan zevk alan bir adamin koca arabayla ne işi var çozebilmiş degil.

mücahit valla bende yazıları hanıma okudum gülmekten yerlere yattık bu arada konuyu dağıttık ,muhabbet köşesinde buluşalım

mecbur artık konukseverlıgımızı göstercez.Havada soguk zaten ama bir sorun var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR