2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,417
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

O zaman Ankara İstanbul yolunun kesiştiği yerde buluşup beraber çıkalım. Kardeş kardeş.
Bu arada bugün ilk offroad deneyimimi yaşadım. Tabi bu sizin için lafı bile olmayan bişeydir muhtemelen ama benim için çok zevkliydi.
Orman yolunda ATV lerin açtığı bir patikaya girdim, ilk önce normal bir patikaydı, kuru ve hafif engebeleri vardı. İlerledikçe çamur ve sulu kanallar çıktı.Eşim ve çocukta vardı ve biraz endişelendim. Gerçi beni yönlendiren bekçi bişey olmaz pek bişey tok dedi, yoksa kalkışmazdım tek başıma.Ha kaldık ha kalıcaz derken FJ 40 gerçekten bir canavar olduğunu gösterdi. Müthiş bir keyif ve adrenalin yaşadım. 4L nin böyle bir fark göstereceğini hiç tahmin etmezdim. Tabii ben yeni olduğum içindir.
Bu patikada böyle zevk aldıysam Ercovayı düşünemiyorum.Ustalardan görüp öğreneceğim çok şey olacak sanırım.
;D
hsbasar' Alıntı:
Siz benim öyle yazdığıma bakmayın, hepsine taş çıkartırız. Daha bitmedi bizim arabalar. En az bir 20 yılımız var ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Bakkan' Alıntı:
O zaman Ankara İstanbul yolunun kesiştiği yerde buluşup beraber çıkalım. Kardeş kardeş.
Bu arada bugün ilk offroad deneyimimi yaşadım. Tabi bu sizin için lafı bile olmayan bişeydir muhtemelen ama benim için çok zevkliydi.
Orman yolunda ATV lerin açtığı bir patikaya girdim, ilk önce normal bir patikaydı, kuru ve hafif engebeleri vardı. İlerledikçe çamur ve sulu kanallar çıktı.Eşim ve çocukta vardı ve biraz endişelendim. Gerçi beni yönlendiren bekçi bişey olmaz pek bişey tok dedi, yoksa kalkışmazdım tek başıma.Ha kaldık ha kalıcaz derken FJ 40 gerçekten bir canavar olduğunu gösterdi. Müthiş bir keyif ve adrenalin yaşadım. 4L nin böyle bir fark göstereceğini hiç tahmin etmezdim. Tabii ben yeni olduğum içindir.
Bu patikada böyle zevk aldıysam Ercovayı düşünemiyorum.Ustalardan görüp öğreneceğim çok şey olacak sanırım.
;D

Virüs derinlere işlemeye başlamış, ben birkaç gün erken yola çıkıp, daha önce size bahsettiğim rotayı izlemeyi düşünüyorum. Bizimkileri Bursada bırakıp ordan gelme ihtimalim var.
Eğer Ankaradan direk gelirsem o günkü şartlara göre bir program yaparız.

Benim annemlerde Bursada yaşıyor, olmazsa uyarsa bende o hafta bursada olurum ve oradan beraber gidebilirz.

iksje' Alıntı:
Aman abi ben sadece İnönü ve Ercova'dan görüntü olsun diye koydum :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Benim annemlerde Bursada yaşıyor, olmazsa uyarsa bende o hafta bursada olurum ve oradan beraber gidebilirz.

Olabilir, son hafta tekrar konuşalım :D

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara
5- Cihanülker Toyota Land Cruiser VX 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Land Cruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Land Cruiser VX 80 İstanbul
8- Burak Akkan (bakkan) Toyota Land Cruiser FJ 40 İstanbul
9- Ersun Büyükpınar (OffRoader-EB) Toyota Land Cruiser HZJ 80 İstanbul
10-Ahmet Demir (Ahmet07) Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
11-Erdoğan Özdemir Toyota Land Cruiser VX 80 Antalya
12-Halit Kavuk Toyota Land Cruiser VX80 Antalya
13-Ali Özkan Toyota Land Cruiser Prado Antalya
14-Faruk Kayhan Toyota Hilux Antalya
15-HEYTEM DAĞISTANLI LC FJ70 İST

15-Lokman Yavuz Toyota Hilux Antalya
16-Burak Ayvaz ( eko ) Toyota Hilux İstanbul
17-Onur Kolçak (fastjunkie) Toyota Hilux 4x2 Ankara
18-altan (altay41) Toyota vx 80 izmit

tugsan75' Alıntı:
Yada gönder biz senin yerine yer fotoğraflarını çeker koyarız siteye.Mersinden şalgamda gelecek.Ooohhh gelemeyen Toyotacılardan sponsorlar yağıyor.

abi günaydın konuyu yeni okuyorum baştan başladım , katılanlar kadar çok isterim katılmayı net gerçekleşme oranı %20 şimdilik oranı yükseltmek için elimden geleni yapacam olmadı şalgamlar beni temsil eder artık

Arkadaşlar Dundaralp nickli arkadaşımız bana bu mesajı atmış,sizlerle paylaşayım dedim.Sonuçda burasıda güzel bir yerdir ve aşağı yukarı aynı bölgedeler.Hani Kasım ayında donarız düşüncesi olan arkadaşlar varsa daha önümüzde vakit var organizasyonu buraya çevirelim.Yazıyı okuyup fikirlerinizi yazarsanız ortak karar verelim.Farketmezleri gidelim olarak algılayacağım bilginize ;D ;D ;D

İyigünler.Toyota buluşması konunuzu okudum ben de aranızda olmak isterim ancak aracım standart blazer, toyotam yok maalesef ve gelsem bile benim aracı çekmek zorunda kalırsınız sürekli batmaktan Daha önce bi kaç konu altında da yazmıştım ama pek ilgilenen olmadı.Sultanpınar yaylasını duydunuz mu bilmemiyorum Sakarya Akyazı ilçesinde. İşte o sultanpınar yaylasında evimiz var 9 odalı 20-25 kişi misafir edebilecek şekilde.Ayrıca başka evler de var boş olduğu için anahtarlarını alabileceğim.Ben isterim sizleri misafir edebileyim herhangi bir ticari amaç güdmeden.Tabi öncelikle bu konuda tecrübeli kişilerin gelip kalabalık bi gruba, off road yapabilmeye uygun olup olmadığını tecrübe etmelerini isterim.Ercova da şenliklerin düzenlenmemesine üzüldüm açıkcası bu konu hakkında daha fazla bilgi topladığım takdirde ilk olarak akyazı kaymakamı ile görüşmek istiyorum. Neden bir akyazının yaylasında yapılmasın ki bu oyunlar.Size bu mesajı atmamda ki sebep bu konu başlığını sizin açmış olmanız, ilgili olabileceğinizi düşünmem.Görüşlerinizi bekliyorum.Teşekkür ederim.

Bir düzelteyim listeyi
18-altan (altay41) Toyota Land Cruiser vx 80 İzmit
19-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul
[/quote]

tugsan75' Alıntı:
Bir düzelteyim listeyi
18-altan (altay41) Toyota Land Cruiser vx 80 İzmit
19-Heytem Dağıstanlı (xxsilveradoxx) Toyota Land Cruiser Fj 70 İstanbul
20-Kağan Morkoç (T392syncro) Toyota Land Cruiser VX 80 Ankara

Tuğsan,sevgili dostumuzun nazik teklifini okudum,sağolsun :smiley:
Şahsen kendi görüşüm,o soğuk havada ateş başında takılmak ve ya işte biliyosun baba çadırın keyfide başka oluyo yaw ;D
Haa ama çoğunluk derseki,hadi bu davete icab edelim,hiiiiçç farketmez,seve seve :smiley:
Maksat birlikte olmak,nasıl olursa olsun güzel bir hafta sonu geçirmek. ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
Tuğsan,sevgili dostumuzun nazik teklifini okudum,sağolsun :smiley:
Şahsen kendi görüşüm,o soğuk havada ateş başında takılmak ve ya işte biliyosun baba çadırın keyfide başka oluyo yaw ;D
Haa ama çoğunluk derseki,hadi bu davete icab edelim,hiiiiçç farketmez,seve seve :smiley:
Maksat birlikte olmak,nasıl olursa olsun güzel bir hafta sonu geçirmek. ;)

erkan bende sana katılıyorum ,arkadaşımızın nazik daveti çok güzel ,ama bende ateş başında muhabbetten yanayım bakalım kim horluyor bir duyalım ;D

Anladığım kadarıyla orada da ateş yakıp takılabiliriz ve isteyen bahçde çadırda,isteyen tavan çadırında,isteyen evde yatar.Ama şunu unutmayın ve yanlış anlamayın,ben sadece paylaşıyorum.Bu sayede katılım sayısı fazla olabilir veya o haftaki hava durumundan som dakika tırsıp vazgeçenler olabilir.

Tabi tabi,katılım sayısı artacaksa,bu engel teşkil etmemeli.Kesinlikle haklısın.
Dedim ya,maksat muhabbet,güzel bir hafta sonu.
Ama beni bilirsin,hep zorlu koşullar daga çekici gelmiştir bana,medeniyetten uzak.
Ama diğer sevgili dostlar,bu seçenek üzerinde yoğunlaşırsada hiiiiççç farketmez,her zaman her yerde varım ;D

Kimse yanlış anlamasın,yaşım hala çok büyük deyil ama 12 senedir bu camianın içindeyim.Gezenbilir olarak konuşmayayım ama burada da örneklerini sıkca görüyoruz,genelde bu tarz organizasyonlar yapılırken herkez;Abi tamam bende varım,kesin gelirim,uçalım kaçalım diye hemen atlanılır.Hele hele organizasyonun başlangıcı havalar güzel ise,bir dünya insan geleceğim der.Sonraki zamanlarda ise aktivite tarihi yaklaştıkça hava şartları deyişiyorsa,sahneye dansöz arkadaşlar gelmeye başlar.Bahane maddelerini yazarsam,surver çöker şimdi ;D.

Kısaca şunu demek isterimki,herkezin ortak keyif almasını isterim.Ben bu ardaşımızın yerine gidelim demedim,ama sanki içimden bir his havaların soğuma bahanesi,aile getirme isteği(konaklama zorluğu) gibi düşüncelerden dolayı burası güzel gibi geldi ve fikirlerinizi almak için sundum.

İLK TEKLİFİN ÇOK GÜZEL,GİTTİĞİMİZ GÖRDÜĞÜMÜZ BİR YER TUĞSAN, SADECE SANIRIM GSM YOK.O DA PROBLEM DEĞİL
BENCE EV İŞİN İÇİNE GİRİNCE KAFAMIZ KARIŞIR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR