2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,415
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

beyler bende fronterayla katılabilecem dimibu geziye hani belki bi toyota da ayarlamaya çalışırım ama kendi aracımla gelmek en mantıklı olan şey..

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ60 Ankara
7- M.Barbaros Sayıl (bsayil) Nissan Navara Antalya

Arkadaşlar toyotamız yok ama bi torpil yaparsınız sanıyorum şimdiden sabırsızlandım

bsayil' Alıntı:
1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx80 Ankara
5- cihanülker( toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ60 Ankara
7- M.Barbaros Sayıl (bsayil) Nissan Navara Antalya

Arkadaşlar toyotamız yok ama bi torpil yaparsınız sanıyorum şimdiden sabırsızlandım

Ya Barbaros,şimdi konuşduk ben naapıyım peki beeennn ;D
Şaka maka,burda önemli olan gönül birlikteliği baba.
Maksat tanışalım,kaynaşalım,güzel bi hafta sonu geçirelim :smiley:

abi gönüller bir olsun nladım
ben bigün önce yola çıkacağım senide alacağım yanıma o zaman zaten dışarı atamazlar beniiii ha ha ha

Mümkünse Toyota olsun arkadaşlar ama gelenede git diyemeyiz,demeyizde ;D

tuğsan bey olmazsa cihan beni çekerek getirir yarım toyota muamelesi görürüz ;D

Ön ızgaradaki amblemi söküp Toyota yapıştırın,nede olsa sende Japon ailesindensin. ;D

tugsan75' Alıntı:
Ön ızgaradaki amblemi söküp Toyota yapıştırın,nede olsa sende Japon ailesindensin. ;D

süper bu hiç aklıma gelmemişti ;D ;D ;D

zaten nıssan bölümünde tanışmak için bir bölüm açtım daha yazan yok böyle devam ederse satıp bir toyota alacağız yoksa yalnız kalacağız anlaşıldı

tugsan75' Alıntı:
Ok, Ercova devam arkadaşlar,kafanızı bulandırdıysam kusura bakmayın,ama söyliyim hava şartları ağırlaşırsa ki ağırlaşacak,kıvıran arkadaşların vay haline belirteyim. ;D
Hava şartları Ercova yolu için sorun olmaz 2 taraftanda bozuk hava koşullarında bile binek araçlar dahi gidebilir tabi heyecan arayanlar olursa başka yollarda var

Zaten sen rehberlik edeceksin bize, şimdiden çalışmalara başla,çokda kolay olmasın.Zor yerlere kamp kurdukdan sonra gideriz. ;D

tugsan75' Alıntı:
Zaten sen rehberlik edeceksin bize, şimdiden çalışmalara başla,çokda kolay olmasın.Zor yerlere kamp kurdukdan sonra gideriz. ;D

tuğsancım, zor yollardan geçelimde biraz zevki çıksın işin ;D

Şimdiden pirelendi herkez,duramaz oldunuz ;D

Baba bana,orman de,yayla de,kamp de,gezmek de ... :D
Olmadı araya bi meyve tabağı yapalım,bastırsın bari ;D

Siz madem gidemiyorsunuz ben o zaman bi yaylaya çıkıp ineyim size de resim yollayayım :D Sizleri görmek tanımak isterim geldiğinizde müsait olursam uğrayacağım yanınıza bi günlük kabul ederseniz ve beni battığımda kurtarma sözü verirseniz yoksa gelemem :D

hah oldu dostum oldu :D
Biz burda duramıyalım,pireler bassın her yanımızı,sende git,gittiğin yetmiyor,birde resimleri koy tamam olsun ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri