2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,415
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

;Dİşin birde bu tarafından esprili kısmı aklıma geldi. ;D
Bir evin içinde 25-30 adamı düşünemiyorum ;D

Ama şurası kesin,nasıl olursa olsun.
Bu aktivite çok ama çok keyifli olucak :D

Ayrıca,2-3 sayfa önceki kuzey komşularımızla ilgili muhabbette bittim ben.
Özellikle,Cihan muhteşemsin. ;D
Mücahit'te direk misafirperverlikten ödün vermiyor yani ;D
Neyse,hanımlar görmesin bunu,valla yalan oluruz sonra ;D

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Ok, Ercova devam arkadaşlar,kafanızı bulandırdıysam kusura bakmayın,ama söyliyim hava şartları ağırlaşırsa ki ağırlaşacak,kıvıran arkadaşların vay haline belirteyim. ;D

Tam teşekküllü doktor raporu isterim(enaz 3 hastene)ona göre. ;D

Bu arada ben yanımda nargilede getireceğim bilginize. :D

tuğsan şöyle yapalım ,( antalya grubu sorumlusu ,ahmet abi,) ,(istanbul sorumlusu sen) ,(ankara sorumlusuda sedat olsun),eğer başka illerden gelen arkadaşlar varsada onlarada birer sorumlu atılayalım bu sorumlular devamlı irtibat halinde gündemi sıcak tutup ,fire verdirmeden tam katılımı sağlasınlar bizlerde destek olalım, böylece tam katılım sağlarız

tugsan75' Alıntı:
...kıvıran arkadaşların vay haline belirteyim. ;D

...

Falaka falaka ;D
Baksana bi telefonu uttuk diye neler çekiyoruz ;D

Haddime olmayarak bi fikir beyan etmek isterim, siz bu kasım ayında Ercova'ya gidin. Vaktiniz olduğunda 2-3 arabalık bi gezi yapmak istediğinizde benimle iletişime geçin hava müsait yol elverdiği taktirde sizi yaylada misafir edeyim.Daha sonra ki geziler için en azından nasıl bir yer olduğunu görüp ona göre görüş belirtirsiniz.Ben de bu kadar insanı oraya sürüklemek istemem, önce bu organizasyonu yapabilecek kişiler gelir görür ilerki tarihlerde güzel bi organizasyon yaparız.Hazır Ercova demişken konuyu fazla dağıtmayalım derim.

dundaralp' Alıntı:
Haddime olmayarak bi fikir beyan etmek isterim, siz bu kasım ayında Ercova'ya gidin. Vaktiniz olduğunda 2-3 arabalık bi gezi yapmak istediğinizde benimle iletişime geçin hava müsait yol elverdiği taktirde sizi yaylada misafir edeyim.Daha sonra ki geziler için en azından nasıl bir yer olduğunu görüp ona göre görüş belirtirsiniz.Ben de bu kadar insanı oraya sürüklemek istemem, önce bu organizasyonu yapabilecek kişiler gelir görür ilerki tarihlerde güzel bi organizasyon yaparız.Hazır Ercova demişken konuyu fazla dağıtmayalım derim.

çok teşekkürler davetiniz için ne demek ilk fırsatta sizin orayada ufak bir kış gezisi yaparız nasıl olsa sezon daha yeni açılıyor

Çok teşekkürler ben notlarım arasına aldım zaten,muhakkak geliriz.Cihancım ben daha fazla sorumluluk almıyayım istersen ;Dİstanbul ekibinde ben dahil normal adam,hatta araçda pek yok,herkez sabırsızlıkla bekliyor ;D(Nazar deydirmiyimde)Onun için Yavuzun dediği gibi Ankara ekibi sakata benziyor ;D.Antalya zaten malum,normal adam kalkıp okadar yolu gelmez.En iyisi fazla kurcalamıyalım.Yazıp da gelemeynlerin cezasını veririz sonra :D Mesela atarız aramızdan :p

tugsan75' Alıntı:
Çok teşekkürler ben notlarım arasına aldım zaten,muhakkak geliriz.Cihancım ben daha fazla sorumluluk almıyayım istersen ;Dİstanbul ekibinde ben dahil normal adam,hatta araçda pek yok,herkez sabırsızlıkla bekliyor ;D(Nazar deydirmiyimde)Onun için Yavuzun dediği gibi Ankara ekibi sakata benziyor ;D.Antalya zaten malum,normal adam kalkıp okadar yolu gelmez.En iyisi fazla kurcalamıyalım.Yazıp da gelemeynlerin cezasını veririz sonra :D Mesela atarız aramızdan :p

ok dir ankara ekibinde herkez gelir ,gelmeyeni ben burada boğarım ilk gördüğüm yerde ,araç üzerindeki kit vs ,bütün aksesuarları sökerim bir gece ;D ;D

Arkadaşlar pek yeri değil ama bütün Toyotacılar burda olduğu için kısa bir not.
Benim FJ40 ın fiyatı 15000 TL ye düşmüştür. Aklınızda olsun, çevrenizde isteyen olursa.
Belki geziye yeni Toyotamla gelirim ;)

cihanülker' Alıntı:
ok dir ankara ekibinde herkez gelir ,gelmeyeni ben burada boğarım ilk gördüğüm yerde ,araç üzerindeki kit vs ,bütün aksesuarları sökerim bir gece ;D ;D

Ankara ekibinden satma ihtimali olan bir kişi vardı onuda Yavuz halletti ;D

cihanülker' Alıntı:
aynen umut yavuza teslim ettik

Merak etmeyin o iş tamamdır ;D ;D İş adresi, ev adresi, sanayide uğradığı her dükkanın tüm koordinatları elimde ;D

cihanülker' Alıntı:
yavuz özelden msj attım sana !

Şimdi farkettim ;) cevap verdim ;D ;D

Şu fj 55 i unutmayın arkadaşlar lütfen.Verin Umutun arabayı adama alın onu gelin işte ;D

tugsan75' Alıntı:
Şu fj 55 i unutmayın arkadaşlar lütfen.Verin Umutun arabayı adama alın onu gelin işte ;D

Birazdan iniyorum Ankaraya , yolumu değiştirip önce Ümitköye inicem ve araştırıp soruşturucam o araba kiminmiş , bulabilirsem fotosunuda çekerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri