2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,014
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 108,429
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

kaan da gelir bizden, herhalde...

Etiketler
Ynt: 2. Geleneksel Gezenbilir Toyota Buluşması Duyurusu Sapanca - Soğucak Yaylası (14-15 Kasım 2009)

Mesaj attım ama bilgisayar başında değil galiba, geleceğini söylemişti daha önce.
Sanırım Ankara 5 der kalır :D

Gezenbilir festivali,Cebit fuarı,seyahat ve evdeler.Habeleri olunca burası çoşacak gibime geliyor.Bana göre bilindik ekip bir araya gelirsek 30 araç civarı olur diye düşünüyorum.

30 iyi rakam, muhteşem bir gezi olur o zaman

Bir önceki hafta LR buluşması var, yoksa Umut'a (davetsiz) misafir olurdum :(

ankaradan sabit beyde gelecek galiba şimdi tlf ile görüştüm kendisi ile , yani bir vx 80 daha katılacak

nkurtkaya' Alıntı:
Bir önceki hafta LR buluşması var, yoksa Umut'a (davetsiz) misafir olurdum :(

olsun nejat bey bunada katılın ,ben belki öyle yapacağım yavuzun peşine takılıp ;D sizde bana takılabilirsiniz

cihanülker' Alıntı:
olsun nejat bey bunada katılın ,ben belki öyle yapacağım yavuzun peşine takılıp ;D sizde bana takılabilirsiniz

Bu haftasonu off-road'dayım, 17-18 kamp, 24-25 off-road oyunları 7-8 Kasım LR buluşması diye gidiyorum, bunun ucuna 14-15 Toyota'yı da eklersem herhalde eve alınmam ;D

Nazik teklifiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

antalya toyota gurubu duy sesimizi ahmet abi sensiz olmaz şu çadırları yetiştir buluşmaya

nkurtkaya' Alıntı:
Bu haftasonu off-road'dayım, 17-18 kamp, 24-25 off-road oyunları 7-8 Kasım LR buluşması diye gidiyorum, bunun ucuna 14-15 Toyota'yı da eklersem herhalde eve alınmam ;D

Nazik teklifiniz için de ayrıca teşekkür ederim.

valla orası doğru etkinlikler çoğalınca ,evdeki etkinlikler azalıyor sonrada ev halkı kazan kaldırıyorr :D :D

1- Tuğsan Moral (Tugsan75) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul
2- H.Sedat Başar (hsbasar) Toyota Land Cruiser FJ 40 Ankara
3- Erkan Baydemir (CDM-SUBARU ) İstanbul
4- Çağlar (çağlar) Toyota Landcruiser vx 80 Ankara
5- cihanülker Toyota land cruiser vx 100 Ankara
6- Umut Çelikel (umutcelikel) Toyota Landcruiser BJ 60 Ankara
7- Mucahit maden (Redline) Toyota Landcruiser vx 80 İstanbul

umutcelikel' Alıntı:
Landcruiser buluşması oldu bu daha ziyade ;D Hiluxçılar nerede??

Satıp LC alacaklarmış ;D ;D ;D

Umut arada 55, 70 ve 200 serileri eksik.
Ne dersin tamamlanırmı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri