1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,233
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Arkadaşlar ben bu aracı almayı düşünüyorum galeriyi arayıp konuştum diff-lock düğmesi varmı dedim yerini filanda tarif ettim var dedi fakat resimde gözükmüyor gibi sizce varmıdır nasıl anlayabiliriz
resim çekip öndermesini istedim fakat araç arkadaşımın burada durmuyor filan dedi
http://www.sahibinden.com/1998_model_landcruiser-91WQQaXQQ12586997WQQpXQQdisplayitem

12586997_1196570_2aea480.jpg

12586997_1196570_122a313.jpg

Etiketler

Ben resmi inceledim var gözüküyor,zaten bu modellerde bu ekipmandaki araçda kilitler oluyor.Adamlarda var dediğine göre araca iyice baktırın yani,motor+şanzuman çok önemli.Km sinde oynama yapılmadıysa duruşu gayet diri bir araç.

Tuğsan bey geçtiğimiz perşembe araca ekspertiz yaptırmışlar yetkili sevisinde motoruna yürüyenine herşeyine mükemmel demişler ancak Tuğsan abi sana zaten kilit işini sormuştum ama burda bir iki kişi yok diyince kafam karıştı

Bu araç benimkisinin aynısı olmama ihtimali çok ama çok düşük.Bence atla git gör yada adamlara söyle o bölgenin fotosunu çekip yollasınlar.Başka yolu yok.

Haklısın Tuğsan abi ancak işte mersinden boşa gidip gelmek pek istemiyorum ama eğer o düğme yoksa araçta arkada veya önde hiç diff-lock olmuyormu

ERLER' Alıntı:
Tuğsan bey geçtiğimiz perşembe araca ekspertiz yaptırmışlar yetkili sevisinde motoruna yürüyenine herşeyine mükemmel demişler ancak Tuğsan abi sana zaten kilit işini sormuştum ama burda bir iki kişi yok diyince kafam karıştı

o bir iki kişiden birisi de benim Erler arkadaşım
Çağlar ile konuştuk ama kesin olarak yok demedik sadece resimde düğmeyi ben göremedim acaba bunda diff lock yok mu var mı tarzında küçük bir sohbet yaptık o kadar,
yanlış bir yönlendirmeye sebep vermeyelim...

yok hayır yanlış anlamayın bende göremediğimi zaten dile getirdim sadece kesin bir bilgisi olan birinden bir cevap alabilirmiyim diye söyledim o kadar yanış anlaşılmışsa affola

yok canım sadece kendimizi aklayalım dedim ;D ;D ;D
hayırlısı olur inşallah sizin için....

bende aracı çok çok yeni aldım bilgi olarak sizden çok eksiğimdir. fakat ben aracı alırken diff-lock düğmesini resimden gördüm sanki bu araçta o düğme yok ama eğer düğmenin başka versiyonları varsa yada arazi vitesinden kitleniyorsa bişey diyemiycem ama işin ilginç tarafında özellikleri kısmında diferansiyel kilit kıısmı işaretli bence çok iyi bakmak lazım zannedersem bu araçlarda kilitsiz bişiler eksikmiş gibi yorumlanıyor öyle sezinledim konuşmalarınızdan.

Kaan bey sizin araç sahibinden.com'da bir tane 93 model vardı o mu acaba?
sizin aldım dediğiniz gün ilan kayboldu da ortalıktan ;D

Sağolun teşekkür ederim ben ünv öğrencisiyim zor bela babamın kanına girdim işte aracımıda sattım şimd bir araç alacağım almışkende aracın herşeyi olsun istiyorum ama adamlar var diyor resim gönderin diyorum araba burada değil diyorlar valla anlamadım ben bu işi ;D Sayenizde 20 yaşında birine vx80 bağımlılığı yaptınız helal olsun sizlere Toyotacılar ;) ünv.öğrencisiyim mersinden uçakla gidip gelmek bir ton masraf benim için dedim abilerimden bileni varsa ona göre gidim ;D

yanlış anlaşılmaya meydan vermemek için şöyle bir foto ekliyorum arkadaşlar.aracın resimlerinde ben g öremedim,ama resimde net değil zaten.

t392syncro' Alıntı:
bende aracı çok çok yeni aldım bilgi olarak sizden çok eksiğimdir. fakat ben aracı alırken diff-lock düğmesini resimden gördüm sanki bu araçta o düğme yok ama eğer düğmenin başka versiyonları varsa yada arazi vitesinden kitleniyorsa bişey diyemiycem ama işin ilginç tarafında özellikleri kısmında diferansiyel kilit kıısmı işaretli bence çok iyi bakmak lazım zannedersem bu araçlarda kilitsiz bişiler eksikmiş gibi yorumlanıyor öyle sezinledim konuşmalarınızdan.

kaan bey kimi araçta var kimisinde yok ön ve arka diff kilidi.olmayanlarda center diff lock ve kimisinde arkada limited slip denen %100 olmayan kilit var.e tabiiki almşken full kilit olanı almak daha caziptir ama yok diye araç heryerde batar çıkamaz diye yanlış bir görüş te oluşmasın.yani fazla kilit kesinlikle göz çıkarmaz :smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR