1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,234
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Düğme yoksa ön arka kilit yoktur.Merkezi şanzuman kilidi vardır.Ama daha öncede dediğim gibi neredeyse yok denecek kadar az bir ihtimal ön+arka kilit olmaması.1998 vx 80 türünün son örneği olduğu için en dolu hali bu araç.Yani,tavan açılır+otomatik vites+çift airbag+abs+deri koltuk+hız sabitliyici+klima gibi olması gereken herşeyin olduğu pakette kilitlerde dahildir.

Etiketler

Tuğsan abi adamlardan resim isteyincede sanki yokmuşta göndermemek için kıvırıyor gibi sezdim birde dedim ya araç 4,5 benzinliymiş ruhsatında 3,4 benzinli geçiyormuş araçtanda kıllanmıyor değilim hani

ilkakdeniz' Alıntı:
Kaan bey sizin araç sahibinden.com'da bir tane 93 model vardı o mu acaba?
sizin aldım dediğiniz gün ilan kayboldu da ortalıktan ;D

evet evet o araç gözümü kapadım aldım ne düşünüyorsunuz araç hakkında görüşlerinizi almak isterim.

Aracınız hayırlı olsun sizin araçta varmı diff-lock 1994 model vardı geçenlerde kumaş döşemeli filan o araçmı?

çağlar bey sizin 4 runnerınız vardı dimi sizbu land'ıda kahramanmaraştaki beyfendiden aldınız dorumudur.

ERLER' Alıntı:
Aracınız hayırlı olsun sizin araçta varmı diff-lock 1994 model vardı geçenlerde kumaş döşemeli filan o araçmı?
çok saolun evet ön- arka var 1994 değilde 1993 model abs dışında full diye biliriz

Valla Fatihcim nedesem boş,o tür konuları bilmem,benim discom vardı,dizeldi ama maliyede 3,9 v8 olarak kayıtlıydı.Zamanında motor hacmi önemli olmadığı için bu tür hatalar olabiliyor.Bu konuyu muamelecine danış,aracın plakasını iste sorgula.Bide adamlarla ciddi alıcı olarak vugula,resim yollasınlar,onlar bence galerici aradan komisyon alacaklar,sahibiyle temasa geçersin diye ayak yapıyorlar.

çağlar' Alıntı:
doğrudur kaan bey..

çağlar bey peki bişi sorcam siz o aracı almadan internetteki arabalara kesin bakmışsınızdır. bu benim aldığım 1993 ü kesin görmüşsünüzdür bi an düşündüm acaba çağlar bey bir eksiğinimi gördü diye böyle bişi olabilirmi yoksa benim kısmetimmiymiş

Ya haklısın Tuğsan abi olabilir yokmu gezenbilirden gidip gören filan şu aracı yaa?? Bursadan bir abimiz yokmu ki şu aracı görebilecek?

tugsan75' Alıntı:
Düğme yoksa ön arka kilit yoktur.Merkezi şanzuman kilidi vardır.Ama daha öncede dediğim gibi neredeyse yok denecek kadar az bir ihtimal ön+arka kilit olmaması.1998 vx 80 türünün son örneği olduğu için en dolu hali bu araç.Yani,tavan açılır+otomatik vites+çift airbag+abs+deri koltuk+hız sabitliyici+klima gibi olması gereken herşeyin olduğu pakette kilitlerde dahildir.

tuğsan mesela benim araçta ön arka diff lock opsiyonelmiş.kim getirdiyse yurtdışından ön arka kilide orjinal kilide 900 dolar vermektense,,cd changer a 1200 dolar vermiş...ne diyim ben bu zihniyete arkadaşım....

Serbest muhabbet köşesine yaz belki Bursalı birine denk gelirsin.Birde scrambler nickli Salih bey var ,o Bursada oturuyordu diye biliyorum.Özelden mesaj at yardımcı olur.

t392syncro' Alıntı:
çağlar bey peki bişi sorcam siz o aracı almadan internetteki arabalara kesin bakmışsınızdır. bu benim aldığım 1993 ü kesin görmüşsünüzdür bi an düşündüm acaba çağlar bey bir eksiğinimi gördü diye böyle bişi olabilirmi yoksa benim kısmetimmiymiş

kaan bey ben herzaman vx80 istemiştim ama bu aracı aldığımda madden pek de hazır değildim.4runnerdan da çok memnundum ama uzun yolda yoruyordu beni.yani ben daha ziyade 97-98-99 arac bakıyordum,buda fiyatı çok düşünce (20,5 gibi) aldım.lex olması benim için hiçbişey ifade etmez tırnağına puluna kadar vx80 le uyduğunu biliyordum zaten.e 4runner ı 20 ye sattığım için nerdeyse başa baş gelmiş oldu,yüksek model tercihimdi yani öncelikle.4runnerda kilit yoktu ama vinçle benim girdiğim arazi tarzını layıkıyla karşıladığı için ön -arka kilit olayına çokta takılmadım..eksikliğii çok hissedersem alırım ön arka ARB çözerim sorunumu..
yani kısmetimizde bu varmış:smiley:)

Nediyim çağlar anlamayan insan olunca böyle oluyor.Sende ARB airlocker taktır aynı işi görür.Ersun beyin vx80 ninde var mesela.Ben 1998 olarak 3 kilit olmayan vx80 görmedim.Bundan dolayı bu araçda da vardır diye kuvvetle muhtemel iddaa ediyorum.

ben photoshopta resimleri baya inceledim ama düğmeyi göremedim.ayrıca satılık vx80 leri incelerken bikaç tane daha düğmesiz görmüştüm.
evet anladığım kadarıyla arb kilitten memnunlar kullananlar.ben ivedik hurdacılarınada giderim zaman zaman belki çıkma orjinal buluruz zamanla...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR