1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,240
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

tugsan75' Alıntı:
Bu araçda full kilit var ben gördüm.Ayrıca 28/30 a alırsın canlıyı verirsen çok temiz bir araç.

doğru kilit düğmesini gördüm.şu an 2.el satışı zayıf,sanıyorum aşkındada baya araç ver..tuğsanın dediği gibi sağlam pazarlık yap.aşkın karta taksitde yapıyor..zaten iyi arabalara şu ana 30-40 ara sı istiyorlar.benimki fazla esnaf işi oldu bakma sen benim fiyata:smiley:)

Etiketler

Babana söyle gelin bakın,LEXUS demek TOYOTA demek.Yani Amerikaya yapılan araçlar Lexus adı altında yıllar içerisinde başlı başına bir marka oldu.Ama atası TOYOTA.

saol kaan,hesaplı aldım ama
arka sağ tampon plastiği bitikti ,lastik yoktu, ,fren diskleri bitmiş,keçeler bitik,müzik tesisatı bitik,döşemeler bitik,lpg ,sinyal camları ,buji kabloları vs.vs şu bu derken 7bini ezdik:smiley:
sağlık olsun zaten hesabını yapmıştım27,5 a mal oldu ama aklıma takılan noktalarıda tamamen yenilemiş oldum.

olsun çağlar abi tertemiz kazasız belasız binmen dileğiyle. aklında bişi kalmamıştır.bide benim arabaya bakta bakalım beni ne kadar bekliyor.

ERLER' Alıntı:
Biz lexusu Toyota'nın lüx versiyonu olarak biliyoruz doğrumudur

işin aslı japonlar farklı bi pazarlama düşüncesiyle lexus markasını üretmişler.(nissan infinity vsgibi).lexus adı altında daha pahalı fiyattan sokmuşlar hemen hemen aynı araçları ama müşteri memnuniyeti,servis hizmeti gibi olayları sıkı tutmuşlar..yani pahalı parça fiyatı,pahalı işçilik ama kusursuz müşteri memnuniyeti.yoksa aynı model vx80 le ben fark göremiyorum.

Anladım Çağlar bey babaml konuşup o zaman şu lexusu bir değerlendirelim.Bakalım ne diyecek o hep land cruiser yazacak üstünde yoksa binmem filan diyordu ;D

ilkakdeniz' Alıntı:
ben de baktım ama göremedim nerede bu kilit düğmesi yav...

okla gösterdim..

big_13642601_561874_x79s555 copy.jpg

ERLER' Alıntı:
Anladım Çağlar bey babaml konuşup o zaman şu lexusu bir değerlendirelim.Bakalım ne diyecek o hep land cruiser yazacak üstünde yoksa binmem filan diyordu ;D

iyi yönünden bakın bizim ülkede land cruiser isterler amerikada lexus:smiley:
olmadı ön panjur,arka logo değiştirirsin olur sana has land cruiser:smiley:

tam ben yazarken sen cevaplamıssın hocam belli belirsiz görülüyor

hadiii diff lock lu araba kapanın elinde kalıyor ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR