1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 64,242
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Tuğsan abi sende mükemmel göz varya sen haklıymışsın Çağlar abi okla gösterince o karartıyı aynı şekilde bundada gördüm :smiley:

Etiketler

fatih çözünürlük çok kötü,düğmeyle boş siyah kapak ayrımını yapmak zor.
kardeşim satıcılarsa çeksin cep telefonu bile olur, göndersin.dediklerine bakma anlamayanlar ne sorarsan var abi derler..

Abi bende aynen adamlara söyledim adam yok araba arkadaşımda yok şu an burda değil filan diyerek geçiştirdi anlayamadım yani

En sevdiğim sitelerden biri Çağlar,araç hakkında herşeyi açıklıyor.Diğer arkadaşlarlada paylaştığın içinde saolasın benim hiç aklıma gelmemişti. ;D

evet çok güzel anlatmışlar..bu diff lock mevzusunda bir karışıklık var gibi geldi bana o yüzden ekledim..
saygılar.

kafalar karıştı iyice :smiley:
şaka bir yana baska bi aracı incelerken dikkatimi çekti oradaki karartı şöyle bir şey de olabilir mi acep...
çağlar hocam sağol o site çok işime yaradı diff lock hakkında kafama takılanlara cevap verdi

13561426_821596_bk82032.jpg

galiba en iyisi bilen birisi tarafından aracın incelenmesi
araçları satanların çoğunluğunun bu özelliklerden haberi yok
burada yaptıklarımız sadece beyin fırtınası...

Beyler acil otomatik vitesli su radyotorune ıhtıyacım var. nette denk gelen arkadaşlar lutfen bildirsin.

http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-LANDCRUISER-4-2-TD-90-95-RADIATOR-NEW-74337_W0QQitemZ310128702059QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item310128702059&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

şuda turbo sıfır:

http://cgi.ebay.co.uk/Toyota-Landcruiser-4-2L-CT26-TURBOCHARGER-TURBO-CHARGER_W0QQitemZ400029166620QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item400029166620&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683|66%3A2|65%3A12|39%3A1|240%3A1318

amerika ebaya hiç bakmayın,dizel parçası yoktur..ingiltere ve avustralyada bol dizel var.ingilizce yoksa ben yardımcı olayım.

Evet avustralyada var. Ama 100 taneden biri zor gonderiyor. mesela http://cgi.ebay.co.uk/TOYOTA-LAND-CRUISER-FJ80-SWING-AWAY-SPARE-WHEEL-CARRIER_W0QQitemZ280258983089QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item280258983089&_trksid=p4634.c0.m14.l1262
bunu alabılsek ıkımız ıcınde çok yararli olurdu.

Radyotor bu ama bir farki var. otomatiklerde atta yag gırış çikişi var. yanı benim araçdaki bu degil. turboda çin orjinal turbonum markasi kuki japon imalati. ilgi alakan için sagol bu arada.

arkadaslar gaziantepteki siyah 27500tl lik aracta kilit yok arac sonradan takılma turbodizel motor var sahibiyle konustum arac zaten kamyonet geciyo muayenesi 1 yıllık arka bagajı yana acılıyor dodik yok motor sase numaralarının oldugu etikettede 1 hz yazıyo zaten buda turbo dizel olmayan aracların kodu sahibine izah etmistim fakat oda etiketin fotosunu ilandan kaldırmıs sunu soylemek istiyorum bir arac almadan once mutlaka anlayan birilerine danısınız bu araclar hakkında bilgi sahibiolan insan cok az hepinize tesekkur ediyorum bayram

redline selam senin aracının detaylı resimleri varmı maşallah rengi ve duruşu çok güzel yakından incelesem

bayram' Alıntı:
arkadaslar gaziantepteki siyah 27500tl lik aracta kilit yok arac sonradan takılma turbodizel motor var sahibiyle konustum arac zaten kamyonet geciyo muayenesi 1 yıllık arka bagajı yana acılıyor dodik yok motor sase numaralarının oldugu etikettede 1 hz yazıyo zaten buda turbo dizel olmayan aracların kodu sahibine izah etmistim fakat oda etiketin fotosunu ilandan kaldırmıs sunu soylemek istiyorum bir arac almadan once mutlaka anlayan birilerine danısınız bu araclar hakkında bilgi sahibiolan insan cok az hepinize tesekkur ediyorum bayram

Bu vatandaşın elinde ayrıca 91 model bir tanede benzinli olanı var araçların ikisi de aynı renk sonradan boyanmış sanırım
yanılmıyorsam bir de bu araçlar tedaş çıkması..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR