1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,610
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

Toyota ailesine hergün yeni katılımlar oluyor,

Kaan hayırlı olsun yeni aracın,

Etiketler

araba gercekten guzel ınsallah benım arabayıda ılerkı zamanlarda guzel bır seylere cevırebılırım toyota hılux un hub larını nereden bulabılırım veya elınde olan arkadaslarım varsa bana yardımcı olurlarsa sevınırım

t392syncro' Alıntı:
selamlar;
çok güzel bilgiler paylaşmışsınız okurken çok keyif aldım resimlerle desteklemek işe ayrı bir renk katmış. şükürler olsunki bende 1993 model vx80 aldım çok şey bildiğimi sanıyordum ama bilmediğim birçokta bilgi varmış bir kaç güne kadar resimleri sizlerle paylaşacağım zaten sizdende öğrenmem gereken çok şey var herkeze selamlar.

Güle güle kullanın, resimlerini merakla bekliyoruz.
Syncro işi "Volkswagen Caravella Syncro" oluyo dimi...
Yurt dışında bu işin de bayağı fanatiği var sanırım...

Selamlar...

öncelikle sıcak ve samimi karşılamanızdan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. çok çok güzel bir aileye katıldığıma inanıyor ve seviniyorum Allah hepimize güzel günlerde sorunsuz ve sağlıkla binmek nasip etsin. Ben aramızda kalsın 500 ün üzerinde araba aldım sattım inşallah bu son arabam olur çünkü hayellerimin arabası fakat eve çıkamıyorun garaja çekiyorum karşısında 1 termos dolusu çay içip arabayı seyrediyorum. Boludan ankaraya gelirken dinlenme tesislerinde durdum arabayı çektim karşısında çay içerken çok keyif aldım çayın parasını öderken çaycı 2milyon abi dedi. ben söylemesi ayıp yanlış anlamayın 10milyon verdim adam şaşırdı dedimki çay içerken bu keyfin bedeli 2 milyon olmamalı dedim. aramızda böyle küçük bir anı geçti. umarım uzun yıllar keyifle binmek nasip olur herkeze selamlar.

Kaan bey ne yaptınız böyle 18 yaşında araba almaya başlasanız ortalama yaklaşık 8.7 günde bir araç değiştirmişsiniz :eek: umarım ki doğru arabayı buldunuz, tekrar güle güle kullanın. selamlar

tarikserin' Alıntı:
Güle güle kullanın, resimlerini merakla bekliyoruz.
Syncro işi "Volkswagen Caravella Syncro" oluyo dimi...
Yurt dışında bu işin de bayağı fanatiği var sanırım...
Selamlar...

evet doğru birde gözümüz gibi baktığımız çok çok temiz 1992 model vw caravella syncromuz var çok orjinal bir araç onada çokta nadir olsa biiyoruz. temenniniz içinde teşekkür ederim.

assuva' Alıntı:
Kaan bey ne yaptınız böyle 18 yaşında araba almaya başlasanız ortalama yaklaşık 8.7 günde bir araç değiştirmişsiniz :eek: umarım ki doğru arabayı buldunuz, tekrar güle güle kullanın. selamlar

evet doğrudur ben ihalelere girer bir satıştan 8 araba alır tıra yükler ankaraya getiridim. 2001 de bir kere land cruiser almak nasip oldu 4200 dizel milli parkların arabasıydı ozaman satmak zorunda kaldık içime dert olmuştu Allah bugune nasip etti inşallah bir daha satmam . umarım doğru arabadır.

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Kaan tekrar hayırlı olsun,
Durdun durdun turnayı gözünden vurdun.;D

evet kerim abi aynen öğle valla eve çıkıp yatmıyorum hafta sonu gelsinde bakımlarını yaptırayım arabayla ilgileneyim diye hafta sonunu iple çekiyorum.

büyük hastalık bu toyota işi kaan..bende aralıksız karşısında 3-4 kahve içtiğimi bilirim:smiley:

sizede iyi bulaşmış

bende işlerden bunaldığımda karavandan dışarı bakıp rahatlıyorum.

DSC08914.jpg

Kaan hayırlı olsun , iyi günlerde kullan, nezaman görücez küheylanı? ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
Kaan hayırlı olsun , iyi günlerde kullan, nezaman görücez küheylanı? ;D ;D

çok teşekkürederim açıkcası yoğun çalıştığım için henüz resim çekecek fırsat bulamadım umarım en kısa zamanda çeker sizlerle paylaşırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR