1998 Land Cruiser FJ80

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 462
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 63,610

Etiketler
Ynt: 1998 Land Cruiser FJ80

RedlinE' Alıntı:
Tarik bey yanliş anlaşilma olmuş benim beyinli dedigim dijital ekranli olan torpuda üzeri için geçerliydi. Bu arada ortak bir topik açsak nette buldugumuz 80 serisi aksesuarlari paylaşsak nasil olur. Yada yurt dişi imkanlarimizi konussak. Mesela bize gazıantepde işi bilen insafli bir hurdaci lazim suriyeden direk yükleme yapıyor adamlar.
Pardon benim modelden konuştuğunuzu sandım...
Benimki orj. üstündeydi,siz tam oraya oturtabilecekmisiniz?
Çok iyi bir fikir, Cilvegözü,Hatay'dan da birileri olabilir...

Selamlar...

turkogluturker' Alıntı:
vx80 arayanlara cok hos bi arac diri görünüyo ,ilgilenen olur belki sevgiler http://www.sahibinden.com/1998_model_landcruiser-28WQQaXQQ12586997WQQpXQQdisplayitem

bunda diff lock yok sanki iç resmini inceledim ama direksiyonun altındaki kumanda düğmesini göremedim

lc.jpg

selamlar;
çok güzel bilgiler paylaşmışsınız okurken çok keyif aldım resimlerle desteklemek işe ayrı bir renk katmış. şükürler olsunki bende 1993 model vx80 aldım çok şey bildiğimi sanıyordum ama bilmediğim birçokta bilgi varmış bir kaç güne kadar resimleri sizlerle paylaşacağım zaten sizdende öğrenmem gereken çok şey var herkeze selamlar.

kaan arkadaşım ilk hayırlı olsun benden gelsin o zaman kazasız belasız binmek nasip olsun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR