1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,674
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

poorangel' Alıntı:
teşekkür ederim, başta 7-8 ay sürer diyorduk ama... süreyi uzattık.. yeter ki güzel olsun..
slm ustanız çok sabırlıymış bu kadar süre aynı araçla uğraşmak kolay değil..

Etiketler

haklısınız, bu tarz araçlara meraklı olmayan bir usta bu kadar uğraşmaz.. sanırım şanslıyım, ya da iyi araştırma yapmışım.. bazen çok uzun sürdü diyor ama dükkana bereket getirdi, bitirmesem mi diye de takılıyor.. titiz bir usta, ve çevremdeki klasik araç sahiplerinden de yönlendirdiklerim oluyor.. benim araçla uğraştığından beklemede olanlar var.. ustalık ve titizlik gerektiren işlerden hoşlanıyor.. yani bulunması zor ustalardan..

aynen öyle, aracı soyup götürmeseydim, (döşemeler, koltuklar, dodikler, pandizotlar, elektrik tesisatı v.s.) bırakın amerikanı, dükkana ufak binek araba almaya bile yer kalmazdı :D

bagaj kapı sacları alıştırıldı.. puntolanacak..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Fotoğraf0058.jpg

Fotoğraf0059.jpg

Fotoğraf0060.jpg

Fotoğraf0061.jpg

Bu araçlara bu kadar emek harcanıyor sonra kaskocuya giriyorsunuz 10 yaştan büyük olduğu için kasko yapmayız diyorlar.
Garip ikilem..

evet, malesef.. sanırım sadece 10 yaşına kadar her sene kasko yapılmışsa yenileme şeklinde devam ettirilebiliyormuş.. sigortacı bir arkadaşım yaptırmıştı..

poorangel' Alıntı:
çerçevenin iç tarafındaki çürükler giderildi, dış tarafındakiler gideriliyor..

bu nasıl çerçeve hocam. kurşun değil füze geçirmez gibi duruyor.

Slm Tolga mesajı yeni gördüm kusura bakma bu kapı saçları için ölçü gerekiyormu yoksa gördüğüm kadarıyla çözüldümü

aylardır aracın yanına gidemiyorum.. kaporta işinde sadece kaput kaldı, o da söküldü ve kumlama için araç bekliyor.. işlerimin yoğunluğu sebebiyle gidip gelemiyorum.. bursada meşhur çekici Kazım abiye söyledim.. bir fırsat bulduğunda kaputu kumlamaya götürüp getirecek ve kaporta faslını kapatıp boya faslına başlayacağız..

poorangel' Alıntı:
aylardır aracın yanına gidemiyorum.. kaporta işinde sadece kaput kaldı, o da söküldü ve kumlama için araç bekliyor.. işlerimin yoğunluğu sebebiyle gidip gelemiyorum.. bursada meşhur çekici Kazım abiye söyledim.. bir fırsat bulduğunda kaputu kumlamaya götürüp getirecek ve kaporta faslını kapatıp boya faslına başlayacağız..
Kolay gelsi, bu sevda böyle birşey.Hevesi kaybetme bitsin iş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri