1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,674
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

açıkcası bu hallerini özledim..
[attachment=1]

depoyu doldururkenki uzun bekleyişleri bile özledim..

[attachment=2]

bıcır.JPG

b?c?rr.JPG

Etiketler

bagaj kapı sacı yerine alıştırma aşamasında ancak bir sıkıntı var, bagaj kapı sacındaki kıvrım ile çamurluğun bagaja doğru dönen kısmındaki kıvrımlar birbirini tutmadı.. onun için usta sacın montajını tam olarak yapmadı..

Yavuz abiiiii... bir fırsatını bulduğunda resimde gösterdiğim yeri bi kontrol edebilir misin? seninkinde de fark var mı?

[attachment=1]

DSC05243.jpg

bagaj kapı sacındaki durum kafamızı kurcalamaya devam ederken cam çerçevelerindeki çürükler temizleniyor.. sağ kapıdakiler temizlendi, sol kapının durumu biraz daha vahim..
[attachment=1]

DSC05247.jpg

Oraya hiç takılma benimkindede hafif var kaçıklık var, ancak orası zaten stop lambasının arkasında kalıyor. 57 Cadillac değil araç o kadar inceleme bitmez araç.Kapı ayarından bile kaçar oradaki hiza.

abi acaba dedik kapı ayarından mı diye ama, kıvrım mesafesi kapı sacında daha kısa.. kapı ayarını düşürsek yukarı çıta, kaldırsak aşağı çıta tutmuyor.. onu için beklemeye aldık montajı, saccı da gelip bakacak yakın zamanda.. usta çıtayı kaydırabilirim dedi ama hem zaman hem çok uğraş isteyecek ve makinanın yaptığı gibi olmayacak.. sanırım saccı daha kısa sürede ve daha az uğraşla çözer olayı.. her ne kadar kaba ve işçiliği az olarak üretilmiş bir araç olsa da takıntı yaptım..

binek bir klasik hayalim var her zaman, kim bilir onu toplamaya kalktığımda kaç yıl sürer ::smiley:

abi bu arada dikkatini çekti mi bilmiyorum ama, ön kapıdan itibaren dışa doğru tatlı bir kavis var araçta.. başta şüphe etmiştim, sizlere de sorma imkanım olmadı o süre zarfında.. Bursa küçük sanayi de bir nakliyat firmasında aynı araçtan vardı, denk geldi, sahibiyle tanıştım, araç o sırada orada değildi ama sahibi fotoğraflarını gösterdi.. baktım aynı kavis onda da var, hatta araç sahibi de daha önce hiç dikkat etmemiş.. sanırım silveradolar ile aynı ön çamurluk ve ve ön kapılar kullanıldığı için arka kapı ve arka çamurluk saçlarında farklılık var..

aracın sağ tarafının çekiçlemesi neredeyse bitti.. ufak tefek birkeç basit çekiçleme işi kaldı.. aracın hatlarını görmeye başlayınca birşeyler yaptık diyorum..

DSC05246.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri