1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,720
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

bir arpa boyu daha yol aldık :smiley: sol arka çamurluğun iç sacı ile dış sacı birleşiyor..
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Fotoğraf0308.jpg

Fotoğraf0317.jpg

Fotoğraf0318.jpg

Fotoğraf0319.jpg

Fotoğraf0320.jpg

Etiketler

arabayı yanlış seçmişsiniz :smiley: kaportacı ne yapsın :smiley: çekiçle çekiçle bitermi :smiley: bi cj alsaydınız daha kısa sürerdi :smiley:

bu konuda haklısınız, şu an ana hatlarıyla uğraşıyor.. bana göre gayet güzel aslında, ama ustamın dediğine göre bunun üzerine ince işçiliğe girip komple kusurlar gözden geçirilerek çekiçlenecek... :smiley: :smiley:

var bir tane de cj.. onla sürekli kendim ilgileniyorum.. şu an görev gereği biraz uzaklaştım, bulunduğum yerden ayrılmak zorunda kalmasaydım onun tadilatını da sunacaktım görüşlere.. macun çektim, takoz attım.. yoklamasını yaptım.. astarlayıp son kontorlünü yapacak ve boyasını yapacakken bir buçuk aylık ara vermem gerekti.. acelemiz yok.. onun yürüyeni sağlam olduktan, yoldan çıkma isteğimi karşıladıktan sonra gerisi problem değil.. yavaş yavaş yaparım :smiley: :smiley:

poorangel' Alıntı:
bu konuda haklısınız, şu an ana hatlarıyla uğraşıyor.. bana göre gayet güzel aslında, ama ustamın dediğine göre bunun üzerine ince işçiliğe girip komple kusurlar gözden geçirilerek çekiçlenecek... :smiley: :smiley:

var bir tane de cj.. onla sürekli kendim ilgileniyorum.. şu an görev gereği biraz uzaklaştım, bulunduğum yerden ayrılmak zorunda kalmasaydım onun tadilatını da sunacaktım görüşlere.. macun çektim, takoz attım.. yoklamasını yaptım.. astarlayıp son kontorlünü yapacak ve boyasını yapacakken bir buçuk aylık ara vermem gerekti.. acelemiz yok.. onun yürüyeni sağlam olduktan, yoldan çıkma isteğimi karşıladıktan sonra gerisi problem değil.. yavaş yavaş yaparım :smiley: :smiley:

salim bunu begendi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dün ustamın yanına uğradığımda muhabbete daldık, adamı da işinden alıkoydum..çamurluk içinde parça alıştırılacak son bir karışlık yerin parçasını alıştırmış usta..

[attachment=1]
[attachment=2]

diğer tarafın da kaynaklarını yapmış, boyaya kadar korozyon yapmasın diye kalın kalın boya sürmüş..
[attachment=3]
[attachment=4]
[attachment=5]

Fotoğraf0322.jpg

Fotoğraf0323.jpg

Fotoğraf0324.jpg

Fotoğraf0325.jpg

Fotoğraf0326.jpg

bu gün, dünün eksikliğini gidermek için çıraklık yaptım biraz.. ve işe yaradı.. sol arka çamurluğun iç sacları birleştirildi..

işte fotolar..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Fotoğraf0327.jpg

Fotoğraf0328.jpg

Fotoğraf0329.jpg

Fotoğraf0330.jpg

Fotoğraf0331.jpg

mekan biraz dar, araba biraz büyük olunca bütünü şeklinde bir kare yakalamak gerçekten zor :S daha kaporta aşamasında olduğu için parça parça fotoğraflar çekiyorum.. boya aşamasına geçtiğimizde hatlarını gösterir, daha geniş açılı fotoğraflar sergiliycem.. o zamana kadar yaşıyor olursam :S

sağ arka çamurluğun iç sacının birleşimi yapılıyor.. yerinde alıştırdıktan sonra dışarı alıp kaynakları düzgünce yapılacak, takılmadan önce de içeride kalan tarafı kalınca yağlı boya yapılıp çürümeyi geciktirici, geleceğe yatırım bir önlem alınacak..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Fotoğraf0364.jpg

Fotoğraf0365.jpg

Fotoğraf0366.jpg

Fotoğraf0367.jpg

Fotoğraf0368.jpg

olasiliksiz' Alıntı:
Bence müzelik bir araç olacak bu ;)

haha, umarım bu sırada bizi de beraberinde müzelik etmez :D :D

bu gün kumlamacıyla görüştüm.. kaporta içi son etaba geldiğinde kapı direkleri ve taban sacını kumlatmayı geçiriyordum aklımdan, daha önceleri bir yerden edinip rehberime kaydetmiştim.. adamlar sulu jet kumlama makinalarının imalatını da yapıyorlarmış.. isteyen olursa irtibat numarasını verebilirim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,679
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri