1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,679
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

sağ arka çamurluğun iç sacı bitti :D
[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Fotoğraf0379.jpg

Fotoğraf0380.jpg

Fotoğraf0381.jpg

Fotoğraf0382.jpg

Etiketler

çekiçleme işi başladı..

yok böyle bir çekiçleme, sanırım boyacının yapacağı macunu en derin yeri 1mm den falza olmayacak.. o da birkaç defa yoklama yaparsa :D :D

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Fotoğraf0383.jpg

Fotoğraf0385.jpg

Fotoğraf0386.jpg

Fotoğraf0387.jpg

Fotoğraf0388.jpg

bagaj kapaklarının sacıları değişecek.. araç toplanmaya başlandığında sağ kapının sacını bastırmıştım, sol kapı sacını basılıyor şimdi..

bu sırada usta kapının eski sacını ayırmış, kasasında birkaç problem vardı, onları gideriyor..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Fotoğraf0390.jpg

Fotoğraf0392.jpg

Fotoğraf0393.jpg

Fotoğraf0394.jpg

Fotoğraf0395.jpg

Bıcır kendine gelmeye başladı.. şimdiye kadar yavaş tempoda çürük ayıklamak ve sacların adaptasyonuyla uğraştık ama şimdi iş zevkleniyor, yapılan işleri göstermeye başlıyor çekiçledikçe..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Fotoğraf0002.jpg

Fotoğraf0004.jpg

Fotoğraf0005.jpg

Fotoğraf0006.jpg

Fotoğraf0007.jpg

Çok heybetli bir araç. Kasa dev gibi. Böyle eski araçları otobanda gördüğümde hele bir de bakımlılarsa gözümü alamıyorum valla.

Vanguard' Alıntı:
Çok heybetli bir araç. Kasa dev gibi. Böyle eski araçları otobanda gördüğümde hele bir de bakımlılarsa gözümü alamıyorum valla.

bana da öyle geliyordu, kocaman bişii bu yaa diyordum.. kullanınca inanın daha fazlasını istiyor insan.. aldığım haliyle uzun zaman sorunsuz binebilirdim, kurtlandım ve kaportadan başladım işe.. kaporta boya bittikten sonra konu üzerinde tecrübeli abilerimin tavsiye ve tecrübelerini alarak daha da heybetlendirme niyetindeyim.. umarım ömrüm vefa eder, konuyu takip edenlerin dahi sıkıldığını düşünmeye başladım :D :D

Peki motor orijinal GMC motoru mu? Amerikanlarda dizel motor pek az bilinir. Motorun dayanıkllılığı, sorunsuzluğu, yakıt tüketimi nedir acaba?

motor orijinal, 6,2L v8.. motorla ilgili bir sıkıntım yok, hatta yedek motorum, yakıt pompam, marş dinamom da var..

pek hararete gelmeyen motorlar, radyatörümü yeniledim, hararet sorunum kalmadı..

yakıt tüketimim şehir içi 16 - 18 Lt/100 Km
şehirler arası 18 - 22 Lt/100 Km

1982 yılından itibaren dizel motorlar mevcut.. 379 cid 6.2Liter C ve J kodlu motorlar üretilmiş.. benimki J kod araç 3/4 ton serisinden.. otomatik şanzuman, 3 ileri.. diferansiyel kilidim yok.. önde manuel porya kilitlerim var..

Tank gibi araca tank motoru tabi. En kısa zamanda bitirisiniz de keyfini çıkarırsınız umarım. Bize de güzel fotoğraflarına bakmak düşer. Kolaygelsin.

Konu 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel bide :D takip edilmezmi Allah ( c.c ) kolaylıklar versin.
Bir takipde benden.

teşekkür ederim..

şu sıralar sağ bagaj kapı sacı alıştırılmış, sol bagaj kapı kasasının tadilatı devam ediyor, belki de bitti bile.. gel gör ki birkaç gün daha gidemeyeceğim aracımın yanına.. sanırım en geç pzt- salı günü yeni görseller eklerim.. işler iyice inceldi.. ben kopmadıkça araç güzel çıkacak izlenimi yer etti artık :D :D :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR