1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,669
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

elinize saglık çok güzel bir araç olucaga benziyor kolay gelsin

Etiketler

teşekkür ederim.. bu sıralar yoğunluk çok fazla.. sömestr bitsin iki hafta daha yoğun olurum.. sonrasında biraz rahatlar ve araçla ilgilenme fırsatı bulurum diye tahmin ediyorum..

Tolga abi ne yaptın, hadi artık vakit ayır kendine =:smiley:)

GÜZEL MAKİNE BİTTİGİNDE NASIL BİRSEY OLACAK MERAK EDİYORUM BURSA DA WWW.KLASİKOTO16.COM DİYE KLASİK VE AMERİKAN OTOLARINI SEVEN VE SAHİP OLAN ARKAŞLARIN OLDUGU BİR SİTE SANIRIM GEREKLİ MEKANİK PARCA İLE SIKINTINIZ OLDUGUNDA ORADA PAYLASIRSANIZ SİZE YARDIMCI OLACAKLARDIR

BEKLERİZ BİZ ARKADAŞLAR VE OTOMOBİLLERLE HER CUMARTESİ BEŞYOL ŞEN SOKAKTAYIZ

uzun bir aradan sonra Bursa' ya inme fırsatı bulabildim.. işlerimi hallettikten sonra soluğu BICIR' ın yanında aldım.. kaput kumlamadan gelmiş, ufak tefek sorunları giderilmiş.. davlunbazlar yerine oturtulup çamurluklar ayarlanmış.. kapı ayarları yapılmış.. sadece sağ bagaj kapağı biraz ortaya doğru gelecek..

işler gayet hafiflemiş durumda..

boyacı Hasan Usta ile görüştük.. aracın çok büyük olduğunu, elinde 4 araç daha olduğunu, yanındaki elemanların kaçtığını söyledi.. ama kaporta işçiliğinin çok güzel olduğunu, ucuzcu bir boyacıyla çalışıp emeğin heba edilmemesi gerektiğini de söyleyerek işi yapacağını söyledi..

en az 4 ay sürer dedi.. eleman bulursam daha kısa diye ekledi.. ama sonra mahcup olmamak için 6-7 ay süre verin, erken olursa benden, geç olursa mahcup olmayım dedi..

yeni bir süreç başlayacak..

şimdilik son hali ..

Fotoğraf0312.jpg

Fotoğraf0314.jpg

Fotoğraf0315.jpg

Fotoğraf0319.jpg

Ben sizin ustayı çözemedim görünene göre zaten tek göz dükkanı var onu da suburban kaplamış.Neden yapıp da dışarı atmıyor, 5-6 göz dükkanı olsa yatırırsın araç da bunu aklım almadı, o dar alanda nasıl çalışabiliyor ?

bıcırın önünde iki araç ile rahat rahat çalışabileceği yer var.. hatta birkaç hafta boyunca 4 araç soktuğumuz oldu oraya..

aceleye getirip şişirme iş yapmamak için sadece keyfi yerindeyken, kafasını kurcalayan şeyler yokken uğraştı bizim ufaklıkla.. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri