1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,669
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

İyi günler
Sy Balkan
Aracınızın toplanma serüvenini baştan sona heyecanla takip ettim,sabrınıza ve olaylara pozit bakışınıza hayran oldum.
Pozitif bakışınızdan dolayı pozitif çok yetenekli ve sabırlı bir usta ile karşılaşmışınız.
Mutlu sonu sabırsızlıkla bekliyoruz,size sabır ve bol para dileklerimle
Saygılar
Batuhan

Etiketler

uzun da olsa çok güzel bi çalışma ...emeği geçen herkesin eline sağlık...işlerimin yoğunluğu nedeniyle 3 günde baştan sona okudum az sohbetli bol detay resimli bi çalışma inşallah bitmiş halini görmek dileğiyle iyi çalışmalar... :smiley:

Ha Gayret son seneye girdik, 6 ay boya sora döşeme elektrik ıvır zıvır bitti sayılır.. =:smiley:)..
Abi Allah kolaylık versin..

çekme belgesi aldıktan sonra tekrar trafiğe nasıl çıkıyor ??

çekme belgeli diye 20 000 lik aracın 10 a satıldıgını duydum ?

Emir_TR' Alıntı:
çekme belgesi aldıktan sonra tekrar trafiğe nasıl çıkıyor ??

çekme belgeli diye 20 000 lik aracın 10 a satıldıgını duydum ?

tam olarak bilmiyorum prosedürü ama; trafiğe tekrar çıktığı yıl için vergisini, sigortasını yatırıyor, tekrar plaka ve ruhsat çıkıyor, muayeneye giriyor ve normale dönüyor diye biliyorum..

bu arada bıcır çıkınca sanki dükkan büyüdü ;D

Fotoğraf0010.jpg

tam olarak bilmiyorum prosedürü ama; trafiğe tekrar çıktığı yıl için vergisini, sigortasını yatırıyor, tekrar plaka ve ruhsat çıkıyor, muayeneye giriyor ve normale dönüyor diye biliyorum..

tamam teşekkur ederim.

3 gün önce bıcır mekan değiştirmiş.. Boyacı Hasan usta ile araç başında anlaşmıştık, kaportacı İbrahim usta ile tanışıyorlardı zaten.. haberleşmişler, halletmişler işi.. hafta başı başlangıç veriyoruz..

başlangıç öncesi, yeni mekandaki fotoları..

Fotoğraf0012.jpg

Fotoğraf0013.jpg

Fotoğraf0015.jpg

Fotoğraf0016.jpg

Hayırlı olsun aşama kaydetti iş.Boyacı usta şenlikli biri sanırım,dfender,73-59 chevroletler, birde suburban.Adamcağıza allah sabır versin.:smiley::smiley::smiley:

abi arkada bi def var, dükkanın diğer bölümlerindeki klasikleri ekleyip konuyu saptırmıyım diye koymadım.. usta sağlam.. normalin üzerinde bir kaportacı..

poorangel' Alıntı:
abi arkada bi def var, dükkanın diğer bölümlerindeki klasikleri ekleyip konuyu saptırmıyım diye koymadım.. usta sağlam.. normalin üzerinde bir kaportacı..
Göçmenmi?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri