1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan poorangel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 474
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 216,606
Ynt: 1987 GMC Suburban 6.2 Diesel..Yenileniyor

abi ben başıma geleceği tahmin ettim o yüzden aracı kendim söktüm, çekici üzerinde götürdüm aracı.. tüm malzemeler kendi depomda..

sabırlı adamımdır genelde, ama benim bile sabrım zorlanıyor artık.. ha gayret, bahara diyorum ..

Etiketler

poorangel' Alıntı:
abi ben başıma geleceği tahmin ettim o yüzden aracı kendim söktüm, çekici üzerinde götürdüm aracı.. tüm malzemeler kendi depomda..

sabırlı adamımdır genelde, ama benim bile sabrım zorlanıyor artık.. ha gayret, bahara diyorum ..
İsabet olmuş:smiley::smiley: O zaman şu atasözünü hatırlayalım; sabırla koruk üzüm olur.

Sorunsuz calisan kornayi abi surayi duzeltivereyim deyip kullanilmaz hale getirmisti eksik olmasin bnm elktrikci!!!!!!sonrada uyduruktan bir duyme uydurmus direksiyonun altina!!!bide utanmadan boyle daha iyi oldu demisti...insani ask indan eder bu sanayi...

Merhaba Arkadaslar!
Görüyorumki hepimiz su isini doru dürüst yapmayan,randevusuna sadik kalmayan,parayi alinca isini aksatan,USTA adina layik olmayanardan öyle yada böyle cekmisiz,diyorumki biz bunlari burada dile getirelim kim olduklarini aciklayalim,biz cektik baskalari cekmesin.
Selamlar
Muzaffer Kargu

İsim vermekten kaçınılıyor esasında isim verilmeli ki bizlerin başına gelenler bir başkasının başına gelmesin.Para kolay kazanılmıyor zar zor kazandığımız paraları nalbantlara kaptırmak hiç de hoş olmuyor.

Bursa'dan Hasan usta.. soyadını hatırlayamadım şimdi.. abisiyle beraber iş yapıyorlar.. genelde klasik araçları boyarlar.. eski Yalova yolunda (un fabrikasına gitmeden) Ankara yolunu geçer geçmez sağ tarafta bir düğün salonu var, onun da arka sokağında.. iş yaptıracaklar temkinli olsun.. işçiliği çok güzel ancak özellikle uzun vadede yapılacak işlerde birazdan fazla sallıyor, uzatıyor..

Merhaba
Fatsa sanayi sitesinden Kaportaci Necmi .Oto elektrik bahittin sakin ha aman ha aman.
Selamlar
Muzaffer Kargu

Herkeze Merhabalar...

Siteye bugün(20.03.2013) tarihinde üye oldum.Üye olmama asıl sebep aldığım araç ile ilgili en fazla bilgiye sahip donanımlı insanların burda olması ve dahası... 1987 Model bir Suburban aldım Nasip olursa Cuma günü ruhsat işlemleri bitiyor ..Araç orjinal 68.500 de ve ambulans çok büyük bir inşaat firmasının garajında yılalrca yatmış bir dost vasıtasıyla bana nasip oldu..Daha önce tek çeker benzinli 1980 silveradom vardı geçen sene sattım..Aldığım aracın ruhsatında Chevrolet yazıyor fakat ön tarafta GMC logosu var.. 4x4 otomatik dizel ve arazi şanzımanı difransiyel kilidi var...Araç ruhsatında motor hacmi ve beygir gücü yazmıyor 66.1 KVV yazmışlar fakat internette bu araçların 250 BG olduğunu okuyorum ..GMC CHEVROLET ortak üretmiş brezilyada galiba bi dönem..Aldığıma raçla ilgili motor hacmi ? beygir gücü ve yakıt tüketimi ile ve başka bilgileriniz varsa önemle rica ederim tabi tavziyelerinizide..Aracın resimleri var ama ambulansn olarak, ruhsat çıkıp yazıları sökünce tekrar yükleyeceğim
saygılarımla..

legeris' Alıntı:
Herkeze Merhabalar...

Siteye bugün(20.03.2013) tarihinde üye oldum.Üye olmama asıl sebep aldığım araç ile ilgili en fazla bilgiye sahip donanımlı insanların burda olması ve dahası... 1987 Model bir Suburban aldım Nasip olursa Cuma günü ruhsat işlemleri bitiyor ..Araç orjinal 68.500 de ve ambulans çok büyük bir inşaat firmasının garajında yılalrca yatmış bir dost vasıtasıyla bana nasip oldu..Daha önce tek çeker benzinli 1980 silveradom vardı geçen sene sattım..Aldığım aracın ruhsatında Chevrolet yazıyor fakat ön tarafta GMC logosu var.. 4x4 otomatik dizel ve arazi şanzımanı difransiyel kilidi var...Araç ruhsatında motor hacmi ve beygir gücü yazmıyor 66.1 KVV yazmışlar fakat internette bu araçların 250 BG olduğunu okuyorum ..GMC CHEVROLET ortak üretmiş brezilyada galiba bi dönem..Aldığıma raçla ilgili motor hacmi ? beygir gücü ve yakıt tüketimi ile ve başka bilgileriniz varsa önemle rica ederim tabi tavziyelerinizide..Aracın resimleri var ama ambulansn olarak, ruhsat çıkıp yazıları sökünce tekrar yükleyeceğim
saygılarımla..

yarın gündüz fırsat bulabilirsem daha ayrıntılı cevap verebilirim.. hatta şasi ve motor numarasından araç ile ilgili bilgi edinmenizi sağlayacak tabloyu yayınlarım, daha kolay olur.. kusura bakmayın cevap geç oldu ama kesin bilgi vermek için bekledim..

sakyuz' Alıntı:
Araç 2.6 senesini yenilenerek geçirmiş hala yenileniyor

yazık ki öyle.. 2-3 aya kadar bitecek sözü aldım ama aynı sözü 6-7 ay önce de almıştım.. :((

Ynt: 1987 Gmc Suburban 6.2 Diesel..yenileniyor

Mayıs 2013 oldu, neredeyse 3 yıl bitecek. İlk sayfadan beri okuyorum heyecanla, nasıl bir canavarın ortaya çıkacağını düşünerek. Gittim çay salladım şu saatte, zevkle okumak için. Ama okurken geçen süreyi gördükçe içim acıdı, benim olmayan araca dertlendim. Verilen sigortalarla, vergilerle, usta paralarıyla, gel git paralarıyla belki de 1 tane daha suburbanlık para harcanmıştır diye düşünüyorum. 3 yıldır çalışmayan diğer parçaların ne derece düzgün olacağı da artık garantili değil. Keşke tüm bu para ve vakit, siz sürerken yakıtına gitseydi. Tecrübe ya acıyla ya da parayla satın alınır, siz ikisinden de epey ödemişsiniz. Her şey bittiğinde belki dünya üzerindeki en güzel kaportalardan birine sahip olacaktır şüphesiz, ama 3 yıl bu iş için çok uzun bir süre. Umarım sonraki güncellemeleriniz aracınızla keyif turu atmadan 5 dakika önce çekilmiş fotoğraflarınızla, videolarınızla olur. Sabrınızı ve zevkinizi tebrik ediyorum, müthiş bir insansınız.

bakas' Alıntı:
Mayıs 2013 oldu, neredeyse 3 yıl bitecek. İlk sayfadan beri okuyorum heyecanla, nasıl bir canavarın ortaya çıkacağını düşünerek. Gittim çay salladım şu saatte, zevkle okumak için. Ama okurken geçen süreyi gördükçe içim acıdı, benim olmayan araca dertlendim. Verilen sigortalarla, vergilerle, usta paralarıyla, gel git paralarıyla belki de 1 tane daha suburbanlık para harcanmıştır diye düşünüyorum. 3 yıldır çalışmayan diğer parçaların ne derece düzgün olacağı da artık garantili değil. Keşke tüm bu para ve vakit, siz sürerken yakıtına gitseydi. Tecrübe ya acıyla ya da parayla satın alınır, siz ikisinden de epey ödemişsiniz. Her şey bittiğinde belki dünya üzerindeki en güzel kaportalardan birine sahip olacaktır şüphesiz, ama 3 yıl bu iş için çok uzun bir süre. Umarım sonraki güncellemeleriniz aracınızla keyif turu atmadan 5 dakika önce çekilmiş fotoğraflarınızla, videolarınızla olur. Sabrınızı ve zevkinizi tebrik ediyorum, müthiş bir insansınız.
:smiley:)))) Onbeş senedir sanayide olan bir tane,yedi yıldır sanayide olan bir tane amerikan araç biliyorum. Daha zamanı var.

yavuz-çelikel' Alıntı:
:smiley:)))) Onbeş senedir sanayide olan bir tane,yedi yıldır sanayide olan bir tane amerikan araç biliyorum. Daha zamanı var.

şimdi yavuz bey 3 yıl bu araç için erken mi diyorsunuz ;) ;D neyse araç sahibi abimize bol sabırlar benimde merakla beklediğim bir araç
takipe devam diyelim... ;)

bir of çeksem Artvin ova olur.. :smiley:
bu gün konuştum ustayla, son bir ay diyor.. iznimi ona göre planladım.. gittiğimde aracı toplamam lazım.. iznimi ona göre ayarladım.. ufak tefek işleri kalabilir ama yetiştiririz demeye başladı.. sanırım 3 senede kaporta ve boya olayını tamamlamış olacak..

araçtan uzak olunca görsel ekleyemiyorum..

sabrımı da bütçemi de zorladı açıkcası.. artık kalan ödemeyi aracı çıkartmadan vermem diyince bitişe yaklaşmaya başladı..

sözleşmesiz iş yapmamayı öğrendim..

benim kadar siz de sabır gösteriyorsunuz.. teşekkür ederim..

İnşallah bu ay son olur. Bu arada bu araç kaç ps?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR