1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,453
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Göktuğ abi merhaba
şnorkeli takarken herhangi bir işlem yapman gerektimi şnorkelde, yoksa direk takabilidinmi?

Etiketler

ozanyur' Alıntı:
Göktuğ abi merhaba
şnorkeli takarken herhangi bir işlem yapman gerektimi şnorkelde, yoksa direk takabilidinmi?

wrangler için üretilmiş safari snorkel.. iç ünitesi yok. boru ile bağlıyorsun. sacı kesiyorsun. çok zorlanmadık. diğerlerinden pek bir farkı yok..

jeep' Alıntı:
wrangler için üretilmiş safari snorkel.. iç ünitesi yok. boru ile bağlıyorsun. sacı kesiyorsun. çok zorlanmadık. diğerlerinden pek bir farkı yok..

bugün wrangler tj için olanlardan sipariş vermek için aradımda şnorkelde tadilat yapman gerekebilir gibi bişeyler söylediler emin oluyum dedim.
teşekkürler cevap için bu arada takıldıgım yerlerde senin garajdan kopya çekiyorum :D

ozanyur' Alıntı:
bugün wrangler tj için olanlardan sipariş vermek için aradımda şnorkelde tadilat yapman gerekebilir gibi bişeyler söylediler emin oluyum dedim.
teşekkürler cevap için bu arada takıldıgım yerlerde senin garajdan kopya çekiyorum :D

amaç da bu değil mi? ;D

ozanyur' Alıntı:
iyi oluyo bu garaj bölümleri ilk aracı topladığımda usta aklıyla gidiyodukki çok tehlikeli bir durum bence :D

en gıcık olduğum noktalardan birisi bu... Adam araç yapacağım diye konu açıyor. 3 tane fotoğrafla konu bitiyor. geriye kalan 200 mesaj çok güzel oldu..100 tanesi de X servis yapınca en iyisidir.. ben yaptım oldu havası.. reklam amaçlı garaj konularını sevmiyorum.. umarım onlarada örnek olur.. zaten bu gidişle artık ustalara iş yaptırmayacağız. amerikada ki gibi herkes evinin garajında atölye kuracak..

jeep' Alıntı:
en gıcık olduğum noktalardan birisi bu... Adam araç yapacağım diye konu açıyor. 3 tane fotoğrafla konu bitiyor. geriye kalan 200 mesaj çok güzel oldu..100 tanesi de X servis yapınca en iyisidir.. ben yaptım oldu havası.. reklam amaçlı garaj konularını sevmiyorum.. umarım onlarada örnek olur.. zaten bu gidişle artık ustalara iş yaptırmayacağız. amerikada ki gibi herkes evinin garajında atölye kuracak..

kesinlikle katılıyorum. ben kızdım yapabileceğim şeyleri kendim yapıyorum mesela elektirik tesisatını kendim halledicem büyük kısmını en azından, aracı kendim parçaladım ustaya bıraksam hala parçalanma aşamasındaydı eminim buna. yerim alet edavat her şeyim var tamirci değilim ama elim azcık anahtar tutuyo kendi yaptığım işlerden en azından keyif alıyorum. umarım benim garajda burası gibi başkalarına yardımcı olur.

en azından parçalansa bile kendim ettim kendim buldum dersin. O kadar para verip bozulunca sonra da yaptırmak için tekrar para veriyorsan. bu işte bir yanlışlık var deriz..

bitmez...
2004-2008 arası CJ miz vardı 3 yıldır onu unutamadım. hala sahibindene bakarım acaba satılık ilanı verilir mi diye. Ne zaman bir CJ görsem içim kıpır kıpır olur.CJ aşkı bitmez, platonik olarak bile karşıdan baka baka devam eder ;)

video süper göktuğ abi

ccanlioglu' Alıntı:
Benim eşim; Sizinkiyle arkadaş herhalde ne zaman arabadan konu açsam "Hatun olsa yarışırdım hiç olmazsa" diyor :D

eşimde bana kuma getirdin diyor ;D
:smiley: :smiley: :smiley: sanırım bu modellerin hepsi böyle benim eşim artık arabalardan konuşmamdansa başka hatunlardan bahsetmeme bile razı nerdeyse

Aslında araç tam anlamıyla bitmedi.. 10 aydır kullanıyorum. Şimdilik sorun yok. Ama eksik yönleri var.. Bunları da planlamaya başladım.. İlk fırsatta yapılacaklar..
1-Ön diferansiyel için kilit
2-Rollcage
3-Gümüş gri renk değişimi.. (zaten yarısını çizdim)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri