ozanyur' Alıntı:Göktuğ abi merhaba
şnorkeli takarken herhangi bir işlem yapman gerektimi şnorkelde, yoksa direk takabilidinmi?
jeep' Alıntı:wrangler için üretilmiş safari snorkel.. iç ünitesi yok. boru ile bağlıyorsun. sacı kesiyorsun. çok zorlanmadık. diğerlerinden pek bir farkı yok..
ozanyur' Alıntı:bugün wrangler tj için olanlardan sipariş vermek için aradımda şnorkelde tadilat yapman gerekebilir gibi bişeyler söylediler emin oluyum dedim.
teşekkürler cevap için bu arada takıldıgım yerlerde senin garajdan kopya çekiyorum
jeep' Alıntı:amaç da bu değil mi? ;D
ozanyur' Alıntı:iyi oluyo bu garaj bölümleri ilk aracı topladığımda usta aklıyla gidiyodukki çok tehlikeli bir durum bence
jeep' Alıntı:en gıcık olduğum noktalardan birisi bu... Adam araç yapacağım diye konu açıyor. 3 tane fotoğrafla konu bitiyor. geriye kalan 200 mesaj çok güzel oldu..100 tanesi de X servis yapınca en iyisidir.. ben yaptım oldu havası.. reklam amaçlı garaj konularını sevmiyorum.. umarım onlarada örnek olur.. zaten bu gidişle artık ustalara iş yaptırmayacağız. amerikada ki gibi herkes evinin garajında atölye kuracak..
jeep' Alıntı:aşk hiç biter mi?
ozanyur' Alıntı:bitmez abi bu aşk kız arkadaşım bana kızınca ''sen sanayiye asıl sevgiline git'' diyor bana
jeep' Alıntı:eşimde bana kuma getirdin diyor ;D
sanırım bu modellerin hepsi böyle benim eşim artık arabalardan konuşmamdansa başka hatunlardan bahsetmeme bile razı nerdeyseccanlioglu' Alıntı:Benim eşim; Sizinkiyle arkadaş herhalde ne zaman arabadan konu açsam "Hatun olsa yarışırdım hiç olmazsa" diyor
eşimde bana kuma getirdin diyor ;D