1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,453
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

Çok Paralar Harcandı Araca Fakat Hepsinin Hakkını wermiş Haylaz ,Durşu Bakışı Herşeyiyle On numara makına olmus allah kaza bela wermesin masallah diyelim nazar deymesin.bol çamurlu günlerde kullanmak dileklerimle

Etiketler

askerliğimi antepte yaptım .Karkamış ta Suriye sınırındaydım antepte hiç böle yapılı araç görmemiştim görseydim kesin etrafında bir on tur atar incelerdim toplam hepsi kaça maal oldu acaba özelden mesaj atabilirsiniz afişe etmek istemezseniz.

Merhaba,şimdi cj5 ve cj8 den sonra tekrar yeni bir araç topluyor olsanız hangi cj yi tercih ederdiniz, birde şu anki aracınızın ölçüleri cj7ye mi yoksa cj6ya mı daha yakın?

Çok başarılı kaynak gösterilebilecek zevkli yorucu bir çalışma olmuş sonuç süper görünüyor emeğinize cebinize sağlık :smiley:

jeep28' Alıntı:
Merhaba,şimdi cj5 ve cj8 den sonra tekrar yeni bir araç topluyor olsanız hangi cj yi tercih ederdiniz, birde şu anki aracınızın ölçüleri cj7ye mi yoksa cj6ya mı daha yakın?

aks araları cj-8 orjinal şasi ile oynamadık. yeniden toplasam artık buggy yaparım 40" üzeri lastik filan ;D

hunter_0059' Alıntı:
askerliğimi antepte yaptım .Karkamış ta Suriye sınırındaydım antepte hiç böle yapılı araç görmemiştim görseydim kesin etrafında bir on tur atar incelerdim toplam hepsi kaça maal oldu acaba özelden mesaj atabilirsiniz afişe etmek istemezseniz.
Çağdaş BOZTEMİR' Alıntı:
Evet herkes merak ediyor maliyeti:smiley: Özelden veya buradan rica edlim sizden...

Tam hesaplayamadım ama 35-40 bin civarı bir rakama ulaşmıştır..

gerçekten işi biliyorsunuz tebrikler aracınıza baktıkça heyecanlandım

güle güle binin allah nazarlardan saklasın

Gerçekten tek kelime ile haika olmuş.Allah güle güle kullanmak nasip etsin. Allah Bizede en kısa zaman da bir unimog nasip etsin diyelim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,583
Kaydolan Son Üyemiz
onurcagritosun

SON KONULAR

Geri