1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,707

Etiketler

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

fotoğrafları Osman Maaşoğlu arkadaşımız çekmiştir. Kendisine teşekkür ediyorum. Yorumlarınız için de ayrıca teşekkür...

Göktuğ merhaba,bir konuda bilgi almak istiyorum,aracında şarj dinamosu ne kullandın,ben kendi aracımda 6 sis lambası ilave edince üzerindeki şarj dinamosu yetmez oldu,90-110 amper arası önereceğin şarj dinamosu var mıdır?(bu arada aküde 90 amper mutlu marka)

jeep28' Alıntı:
Göktuğ merhaba,bir konuda bilgi almak istiyorum,aracında şarj dinamosu ne kullandın,ben kendi aracımda 6 sis lambası ilave edince üzerindeki şarj dinamosu yetmez oldu,90-110 amper arası önereceğin şarj dinamosu var mıdır?(bu arada aküde 90 amper mutlu marka)

Şarj dinamosu 90 amper sanırım. Sislerin hepsini yakınca yetişmiyor. Aküyü optima jel akü aldım. Esas dayanan o oluyor.

esperanto' Alıntı:

teşekkürler

anadoluda böyle araçları görmek gercekden beni mutlu ediyor ..ama ufak cocuğun bakışıda yabana atılacak gibi değil :smiley:

bendeki 60 amper sanıyorum şarj dinamosu,ben önce şarj dinamosunu değiştireyim diyorum,mercedes sprinterınkini önerdiler ama ne derece doğru olur bilmiyorum,olmazsa kırmızı veya sarı optimaya geçiş yaparım diyorum

jeep' Alıntı:
Lastikler ankara gelmiş. 35x10,50x15 super swamper bogger göktug bey lastık fıyatlarını ogrenebilirmiyiz

G_r_nt_064.jpg

Beraberinde headers, jantlar (siyah krom) , kupa takozları ve çamurluk fiberleri de gelmiş. Yükseltme kiti XJ için olan gelmiş sanırım yanlışlıkla 2 hafta erlendi..

unal' Alıntı:
anadoluda böyle araçları görmek gercekden beni mutlu ediyor ..ama ufak cocuğun bakışıda yabana atılacak gibi değil :smiley:

Antep, Kayseri Sivas K.Maraş tan tanığımız arkadaşlar var. Sağlam araçlar çıkmaya başladı buralardan. Bu konuda coğrafya olarak en şansız sanırım antep. Ama K.Maraş 70 km ;D

jeep28' Alıntı:
bendeki 60 amper sanıyorum şarj dinamosu,ben önce şarj dinamosunu değiştireyim diyorum,mercedes sprinterınkini önerdiler ama ne derece doğru olur bilmiyorum,olmazsa kırmızı veya sarı optimaya geçiş yaparım diyorum

ben cj ye başka marka ne taktıysam kustu hep. O yüzden çok yüksek şarj dinamosu kayışlara çok yük bindiriyor. Birde bu iş havuz problemine benziyor. Giren ve çıkan su miktarı gibi..

Fiyat konusu çok değişken. Önemli olan lastikleri Türkiye'ye sokabilmekte. BUnun için ithalatçı firmalarla da konuşabilirsiniz..

harika olmuş göktuğ gardaş ALLAH kazadan beladan korusun iyi günlerde inin binin.

Başından beri yapılışını çok keyifle izledim...
Emeğiniz boşa gitmedi; çok güzel bir eser çıktı ortaya...
İyi günlerde kullanın kazasız belasız...
Bol çamurlu günler :smiley:

abdi' Alıntı:
harika olmuş göktuğ gardaş ALLAH kazadan beladan korusun iyi günlerde inin binin.

Terrano 92' Alıntı:
Aracınız çok güzel olmuş. Güle güle kullanın, darısı yapmayı planlayan arkadaşların başına....

ccanlioglu' Alıntı:
Başından beri yapılışını çok keyifle izledim...
Emeğiniz boşa gitmedi; çok güzel bir eser çıktı ortaya...
İyi günlerde kullanın kazasız belasız...
Bol çamurlu günler :smiley:

Hepinize çok teşekkür ederim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR