1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,708
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

abi aydın merkeze mi geleceksin? aydında süt ürünleriyle uğraşıyorum bizim arkadaşta aydın sanayisinde jeep parçaları satıyor. gelmişken bi tanışalım. 0549 738 62 14 numaram. bana ulaşın muhakkak.alım satım için noterde de tanıdıklarımız var.yardımcı olalım..

Etiketler

Ben de Söke'deyim,
tanışmayı çok isterdim :(
malesef işteyim,
selamlar
Bilge

kardeş bende söke bağarasındanım. aydın da oturuyoruz. gel akşam makşam farketmez yeterki yolumuz açık olsun.tanışmış oluruz. biz 1 aya kalmaz eksozcu taşkoya gelcez 3 jeep tanıyorsan ordada buluşuruz.

göktuğ aydına gitti isen mest olmuşsundur o bölgede açaip jeep vardır :smiley:)) cine söke kocarlı ilk aklıma gelenler incirliovada hasat sonunda resmen jeep tarlası olur :smiley:)

unal' Alıntı:
göktuğ aydına gitti isen mest olmuşsundur o bölgede açaip jeep vardır :smiley:)) cine söke kocarlı ilk aklıma gelenler incirliovada hasat sonunda resmen jeep tarlası olur :smiley:)

4 sene bodrum izmir bölgesinde çalıştım. Muğla izmir yolundan çok geçtim. Çine sanayiyi az çok biliyorum. Çok miktarda Uzun şasi Tuzla vardı hatırladığım.

çok haklısınız. geneli uzun bel tuzla var. aydın çevresinde. hele yukarı köylerimize gidildikçe her avluda 1 taksi (reno) 1 jeep vardır. avluda kesin.ama kısa belde az değildir hani. cjler bu ara rabette tabiki. duyduğum aydın da araçlara yenilik yaptıran toplayan gençler artıyor bi ara toplanacğız kısmetse bolca foto baylaşırım.

SDC11739.jpg

Taşko çok iyi tanıdığım değerli bir abimdir.
O da beni çok iyi bilir, bilgin derler bana :smiley:
gelirseniz özelden bana geliş zamanını bildirin orada buluşalım.
buralarda off road yapabileceğimiz bir grup kuralım, ne dersiniz?
selamlar
Bilge

memnun oldum bende samet. oğlu var sabri fahri benim kankam. yeni üye oldugumdan özele msj.atamıyorum sanırım:smiley:
aydında 3 arkadaşız jeep var hepimizde.neden olmasın gecen hafta paşa yaylası karşısına kadıbağı yaylasına keşif gezisi yaptık.

Hepsi beni çok iyi tanır,
onların eski bir müşterisiyimdir.
ben de geçen hafta sonu burunköy'ün arkasındaki vericilere çıktım.
eğlenceliydi ama kısa sürdü.
bu hafta sonu da inşallah söke'nin üstündeki vericilerin bulunduğu dağa çıkmayı planlıyorum.
toplanıp güzergah belirleyip çeşitli geziler yapabiliriz. :smiley:
selamlar
Bilge

Mrhb;
Bende bir CJ8'i (siziniki kadar olmasına imkan yok) toplamaya çalışıyorum konu ilgimi çekti ve dört saattir tek tek bütün mesajları, resimleri
ve videoları izledim ellerinize kollarınıza va sabrınıza sağlık İyi (çamurlu, keyifli) günlerde kullanmanız dilğimle Allah kazadan bela dan saklasın....

ccanlioglu' Alıntı:
Mrhb;
Bende bir CJ8'i (siziniki kadar olmasına imkan yok) toplamaya çalışıyorum konu ilgimi çekti ve dört saattir tek tek bütün mesajları, resimleri
ve videoları izledim ellerinize kollarınıza va sabrınıza sağlık İyi (çamurlu, keyifli) günlerde kullanmanız dilğimle Allah kazadan bela dan saklasın....

teşekkürler size de kolay gelsin..

Söyleyecek kelime bulamıyorum,
aracın güzelliğine kelimeler anlamsız kalıyor
selamlar
bilge

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,776
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

SON KONULAR

Geri