1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,738
Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

RedlinE' Alıntı:
Maşallah güzel araç çikti ortaya yanliz bir ricam var. sag tarafdaki ilk sis yamuk onuda duzeltirmisiniz. Araç iyi olunca hata gormek istemiyor insan oglu. kazasiz belasiz altinizda eskisin.

;D birazdan sanayiye gideceğim hallederim hemen..

Etiketler

abi eline sağlık tekrar...

şimdi....
2 aracını kıyasladığında eksi ve artıları nelerdir...ikisini de kullandın sonuçta...

baştan sona ilgiyle takip ettiğim bir konuydu. videoya çekilse çok rahat disovery channel'a rakip olurdu.
takdir edilecek bir sabır ve emek harcadınız.umarım emeğinizin karşılığını fazlasıyla alırsınız.
Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanızı dilerim..

En baştan en sona kadar ilgi ile okuyup takip ettim,
bu keyfi yaşattığınız için çok teşekkürler...
güle güle kullanın :smiley:

güzel yorumlarınız için teşekkürler. eski cj-5 göre eksileri, motor 4 ağırlıklı krank sayesinde az da olsa güçsüz, hissettim. o kadar, artıları daha fazla, geniş iç mekan, çok güzel arka şaft açısı ;D daha ne ister insan ;D

GÖKTUĞ ABİ HARİKA OLMUŞ MAKİNA VALLA ELİNE SAĞLIK BEN YENİ ALDIM CJ Yİ 2 HAFTADA 10 OLDU SANAYİYE GİDİP GELYOM YOK ORASI TAM OLMADI BURADAN ses gelyo hanım bana bile dik dik bakmaya başladı. valla erkeklerin işi çok zor bide hanımlara laf anlatılmıyor. hatasız kazasız inşallah abim. aydına beklerim yolunuz düşerse bi misafir edelim. aydında yeni yeni gelişiyor bu sevgi bize ilk aşıları tuttu!:smiley:

SDC11722.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR