1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jeep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 408
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 120,752

Etiketler

Ynt: 1983 Jeep CJ-8 (Gaziantep)

öncelikle emeğinize sağlık ortaya gerçek bir şaheser çıkarıyorsunuz, umarım ki bu canavarla bol çamurlu bol arazili keyifli günler geçirirsiniz. bende bir cj 8 yapmak düşüncesindeyim yaklaşık maliyet konusunda sizden bilgi almak isterim tabi özelden mesaj atarsanız ( hani hanımların mevcut durum hakkdında bilgi edinmesin diye) :smiley: çok sevinirim....

Bugün. Distribütör standart olan ile değişti. Karbüratör ve avans ayarı yapıldı. Direksiyon rotu kısaldı. Dönüş mesafeleri eşitlendi. Stepne taşıyıcı takıldı. Dün döşeme bitmişti. Snorkel karbüratör bağlantısı yapıldı. Akü sabitlendi. Ön Amortisör bağlantı ayakları kesilip, açılıp kapanma mesafeleri ayarlandı. Bütün havalandırma hortumları bağlandı. Egzoz manifoltundaki kaçak giderildi. Depoyu doldurdum. Yarın ki geziye hazır. Por bagaj ve ilave aydınlatmalar haftaya kaldı..

30102010267.jpg
30102010266.jpg
30102010265.jpg
30102010264.jpg
30102010263.jpg
30102010262.jpg
30102010261.jpg
30102010260.jpg
29102010258.jpg
29102010257.jpg
29102010255.jpg
28102010252.jpg
28102010251.jpg
28102010249.jpg
27102010248.jpg

arka koltuk konusunda kararsız kaldım. 2 kişi offroad en iyisi. 3-4 olunca sıkıntı oluyor. herkes kafaını sağa sola çarpıyor. Bu arada bugün gezi yaptık. Gezenbilir e konu açamıyorum. Gezi görsellerimizi ve videolarımızı gazoff.com forum kısmında paylaşıyoruz.

http://www.gazoff.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=87

Gaz Off'da ki videoları izLedim. Çok merak ediyordum aracın performansını, bir canavar meydana geLdiği tesciLLenmiş oLdu bu videoLarLa. Araç patanaja biLe geçmiyor, nasıL batıracaksınız bunu merak ediyorum :smiley:
Bu arada baştan sona hayranLıkLa takip ettiğim projede, tek beğenmediğim koLtukLarınız oLdu söyLemeden edemiyeceğim :smiley:
Bence arkaya isteniLdiğinde yatak oLabiLen rayLı bir sistem yaptırın :smiley:

ict3055' Alıntı:
Gaz Off'da ki videoları izLedim. Çok merak ediyordum aracın performansını, bir canavar meydana geLdiği tesciLLenmiş oLdu bu videoLarLa. Araç patanaja biLe geçmiyor, nasıL batıracaksınız bunu merak ediyorum :smiley:
Bu arada baştan sona hayranLıkLa takip ettiğim projede, tek beğenmediğim koLtukLarınız oLdu söyLemeden edemiyeceğim :smiley:
Bence arkaya isteniLdiğinde yatak oLabiLen rayLı bir sistem yaptırın :smiley:

arka bom boş. port bagaj bitsin. ona göre düşüneceğim uygun birşeyler. Koltukların rengi için mecbur kaldım. esas güzel yanı derisi içeriye su almıyor. yani offroadtan geldiğinizde yıkamacıda basınç tabancasıyla yıka. kur bezle sil otur. Üzerin ıslanmıyor..

jeep' Alıntı:
arka bom boş. port bagaj bitsin. ona göre düşüneceğim uygun birşeyler. Koltukların rengi için mecbur kaldım. esas güzel yanı derisi içeriye su almıyor. yani offroadtan geldiğinizde yıkamacıda basınç tabancasıyla yıka. kur bezle sil otur. Üzerin ıslanmıyor..

Bundan sonrası koLay iş, zor kısmı bitti ya :smiley:
Güle güLe binin tekrar, ALLAH nazardan sakLasın.

Merhaba Göktuğ Bey,

Aracınız harika oldu. Elinize sağlık. Ancak iki gündür bu konudaki fotoğrafları göremiyorum. Acaba bende mi problem, yoksa fotolar mı silindi? Gezenbilirin diğer konularındaki fotoları görebiliyorum. Sadece sizinkiler görünmüyor. Bir de gazoff'a üye olmaya çalıştım, ama aktivasyon emaili gelmiyor.

flying surfer' Alıntı:
Merhaba Göktuğ Bey,

Aracınız harika oldu. Elinize sağlık. Ancak iki gündür bu konudaki fotoğrafları göremiyorum. Acaba bende mi problem, yoksa fotolar mı silindi? Gezenbilirin diğer konularındaki fotoları görebiliyorum. Sadece sizinkiler görünmüyor. Bir de gazoff'a üye olmaya çalıştım, ama aktivasyon emaili gelmiyor.

fotoğraflarla ilgili bir sorun yok gibi duruyor. bazen explorer ile diğer sunucular arasında fark olabiliyor. gazoff a üye olmak ise ana sayfadan oluyor. aktivasyon maili gereksiz ya da spam kutusuna düşüyor hep. Eğer hotmail kullanıyorsanız. Yine olamazsanız yardımcı olurum. mail adresim bodrum1974@hotmail.com

jeep' Alıntı:
fotoğraflarla ilgili bir sorun yok gibi duruyor. bazen explorer ile diğer sunucular arasında fark olabiliyor. gazoff a üye olmak ise ana sayfadan oluyor. aktivasyon maili gereksiz ya da spam kutusuna düşüyor hep. Eğer hotmail kullanıyorsanız. Yine olamazsanız yardımcı olurum. mail adresim bodrum1974@hotmail.com

Tamamdır. Fotolar da geldi, foruma da baktım. Gerçekten çok harika bir araba oldu. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler versin. Güle güle kullanın.

Yazın avatardaki gibi soft top da yapmayı düşünüyor musunuz? Sanki daha havadar ve havalı olur gibi geliyor bana! :D

flying surfer' Alıntı:
Tamamdır. Fotolar da geldi, foruma da baktım. Gerçekten çok harika bir araba oldu. Allah kazasız belasız hayırlı sürüşler versin. Güle güle kullanın.

Yazın avatardaki gibi soft top da yapmayı düşünüyor musunuz? Sanki daha havadar ve havalı olur gibi geliyor bana! :D

Eski aracımda tente vardı. Hiç açma ihtiyacı hissetmedim. Yazda olsa kışta olsa çamura suya çok giriyoruz. Devamlı kıyafet değişmem gerekir o zaman. Cj-8 in üst kısmı 6-7 civata ile açılabilir bir durumda. Tabi benzin dolum ağzını sökmem gerekiyor..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,785
Kayıtlı Üye Sayımız
166,600
Kaydolan Son Üyemiz
emirkucukgenc

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR