1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,892

Etiketler
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

tuncaaayy' Alıntı:
aracınız çok muhteşem olacak.güle güle kullanın.içerenköyden bakkalköye çıkarken okulun karşısında bi araç gördüm bu sabah sizinkine benziyor.o araç sizinkiyse resimlerdende yakacak ortalığı muhteşem bişi

ilkantek' Alıntı:
Hehehe çok güzel yaa :D
Araba on numara olmuş Tuncay Bey;
Yoksa siz bu yağmurda arabanın üstü açık olarak mı gittiniz evinize :D)
evet üstü açık gittim ;D ;D
tyt.fan' Alıntı:
aracınız çok muhteşem olacak.güle güle kullanın.içerenköyden bakkalköye çıkarken okulun karşısında bi araç gördüm bu sabah sizinkine benziyor.o araç sizinkiyse resimlerdende yakacak ortalığı muhteşem bişi
evet gördügünüz cj...teşekkürler :smiley:

Selamlar,

Jandarma Komutanlığının almış olduğu bir kararı açıklıyorum : 1980 model, kırmızı olan tüm CJ serisi araziye çıkamayacak.Ormanda, çamurda yakalandıkları takdirde (mesire yerleri, cadde hariç) yasal işlem yapılacak ve trafikten men edileceklerdir. Yakalanan ve trafikten men cezası alan araçlar üstelerindeki ekipmanlar ( diff lock, vinç, jerikan, lastik ) sökülerek sahiplerine iade edilecektir. ;D

Kolay gelsin

YIhaaa on numara uygulamaaaa :D
Nası da kıskanmışız ama olaya bak :D
Maşallah diyelim Beyler sakata gelirse araç valla hepimizi keser bu Tuncay Bey :D

HakanBastoncu' Alıntı:
Selamlar,

Jandarma Komutanlığının almış olduğu bir kararı açıklıyorum : 1980 model, kırmızı olan tüm CJ serisi araziye çıkamayacak.Ormanda, çamurda yakalandıkları takdirde (mesire yerleri, cadde hariç) yasal işlem yapılacak ve trafikten men edileceklerdir. Yakalanan ve trafikten men cezası alan araçlar üstelerindeki ekipmanlar ( diff lock, vinç, jerikan, lastik ) sökülerek sahiplerine iade edilecektir. ;D

Kolay gelsin
kumsala girebilseydim bari ;D ama heralde ona bişey demezler degilmi ??? ;D ne yapiim bari kumsalda offroad yapanları beklerdim :-[ ....bu arada iki uzun gece sonunda bayagı bir topladım.yükseltme kitini sagolsun kadir usta ile taktım..şu anda elektrik işleri yapılıyor arada komple elden geçiriyoruz..yarın akşama yetişecek heralde..son resimleri yarın yüklerim..dedigim gibi üstü açık bikini top takılı kullanacagım..hard top ı şimdi taksam zaten 2-3 hafta sonra çıkacak e bide sadece hafta sonları kullanıyorum..birde cj ye göre tarkan beyde araç brandası varmış..yaz boyu öyle muhafaza edecegim....

Tuncay Bey,

Şakalarımız, dileklerimiz bir yana bir nazar topu (boncuk küçük kalır) takın ve aracınızı iyi günlerde kazasız belasız kullanın.

Gezilerde görüşmek üzere,

Sevgiler, selamlar

teşekkür ederim hakan bey.nazar boncugunu hatırlattıgız iyi oldu..bu arada herşey bitti ama muzic box yüzünden bikini yi hala takamadım..bir formül düşünecegim artık takmak için

final006-1[1].jpg

Merhaba Tuncay Bey,

Ellerinize, emeğinize sağlık. Bu araç benim diyen Cj'yi bozar... Bildiğimiz efsaneyi resmen geri döndürmüşsünüz. Kazasız belasız, iyi günlerde kullanmanızı diliyorum.

Sevgi ve saygılarımla

tuncay kardeş aracın güzeldi, dahada güzel olmuş. sağlıkla kullan, zevkle kullan. fakat gezilerimizde seni daha görmeyecekmiyiz? unutma kangal köpeği apartmanda yaşamaz :smiley:) atv ile değil sadece bir çok arçla offroad yapılır elbette..ama cj başka birşey , hani henüz ne olduğunu tarif eden olamamıştır. başka bir histir..caddede de elbette güzel.

ahmetozduman' Alıntı:
tuncay kardeş aracın güzeldi, dahada güzel olmuş. sağlıkla kullan, zevkle kullan. fakat gezilerimizde seni daha görmeyecekmiyiz? unutma kangal köpeği apartmanda yaşamaz :smiley:) atv ile değil sadece bir çok arçla offroad yapılır elbette..ama cj başka birşey , hani henüz ne olduğunu tarif eden olamamıştır. başka bir histir..caddede de elbette güzel.
yok abi ben akıllanmam..mutlaka girecek araziye ama bir şekilde boyasını korumam lazım!
hasanfb' Alıntı:
Maşallah Allah nazardan saklasın tuncay abi... 2009 jeep cj-7 çıkmış piyasaya... ;)
Tuncay abi arada yükseltme kitini kaç cm kullandın ???
4'' kit kullandım hasan ama kaç cm denk geliyor bilmiyorum

bu arada murat usta ya headers taktırıyorum..bitsin yeni resimleri topluca burada yayınlıyacagım..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.