1980 Jeep CJ-7

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tuncaaayy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 50,896
Ynt: 1980 Jeep CJ-7

Kolay gelsin Tuncay.Zaten cok güzeldi aracın.Daha ne kadar güzelleştirebilirsinki? Merakla gelişmeleri bekliyoruz.

Etiketler

arkadaşlar sagolun...renk degişimi yapmayacagım...rengi çok hoşuma gidiyordu..o safhaya geldigimde inşallah tonunuda tutturacagız..hard top ı orkundan aldım.. tacizlerime daha fazla dayanamadı ;D ... hard top ın tamir işleri ve boya bittikten sonra cj min içinde ki bir kaç aksesuarın siyah olarak sırıtacagını düşündügümden onlarıda ayıklayıp yeni kapı iç döşemesiyle beraber bestop ın rengine boyattım..bu arada içini zımparalarken pütür attıktan sonra yine bu rengi uygularsam..daha güzel bir iş çıkar diye düşünüyorum..diger resimlerinide ekliyorum şimdi..

renklerini degiştirdigim davlumbaz üstü avadanlıklar ve bestop kolon taşıyıcısı

027-1[1].jpg

güzel CJ gerçekten ama daha fazla resim bekliyoruz Tuncay Bey...

aracınızı zaten biliyorum tuncay abi.hatta bir kaç kere sürmüştüm.bizde cj mizi hüseyin memiden aldık.ondan onceki sahibide deniz yüzer diye bi abimizdi.gerckten asla hiç bir masraftan kaçmadan topladı.ben orj.cj7 diye biliyordum ama...

bitince artık bunu bi islatmak lazım tuncay karşısına geçip seyirlik olaçak sanırım hiçbişeden kaçınmadığını bildiğim için merakla bitmesini bekliyorum ben ünal :smiley:

bull' Alıntı:
boyama aşamasına çabuk gelmişsiniz son halini merakla bekliyoruz
benim elimde cj min üzerinde sürekli çalışıyoruz.bu arada hala boyamadık.akşam ilk katı vuracagız.boya olarak SİKKENS 2251 ateş kırmızı kullanacagız bence eski renginden biraz daha parlak ve güzel duracak

boya001-1[1].jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri