2026, Güçlü The Campervan, Geziler Ve Yaşam Güncesi...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 342
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,740

Etiketler

Arkiler,

İçinde gürül gürül yanmaya hazır mazotuyla bekleyen eberspacher'i olan, İçinde yatağı olan bir kamyonetim var. Bu benim için önemli bir mutluluk sebebi.

Benim için gezilerin yalnız başıma pek bir manası yok. Ben arkadaşlarıyla gezmeyi ve sosyalleşmeyi seven bir kampçıyım.

Bu yüzden tam üç tane dernek üyesiyim.

Kamp etkinliklerini değerlendireceğim.

Bu arada bir yandan da evimde oturup kitaplarımı okumaya da devam edeceğim. Veya Çekme karavan'da. Edebiyata olan sevgim benim için günü kurtarır mı? Kesinlikle evet!

Angara dışına çıkmayı pek düşünmüyorum. En azından bu tatilde...

Cumartesi günü benim evde temizlik var. Pazartesi de doktor randevum var. Bunlar önemli. Sonrasında evimde özgür kalacağım. Belki yine de yakın bir yerlere kampa giderim GÜÇLÜ'm ile. Bakalım, Kısmet.
Belki de günübirlik geziler de olur. Havalar müsade ederse. Karda kışta çıkmam yollara.... Zor.

Özellikle termosumla gezme konseptimi çok sevdim. Termosum ve Bir adet kitap okuyucumla gidip bir parkta saatlerce okumak istiyorum. Tabii bunu bu soğuklarda yapamam. Bu geç ilkbahar hayali. Ama Allah kısmet ederse bu hayalimi gerçekleştireceğim.

OSB Törekent İstasyonu şu an Ankara Metrosu'nun Ayaş'a en yakın istesyonu ve sadece 35KM Uzakta. Önümüzdeki bazı günlerde bu istasyonu kullanarak özellikle Kızılay ve Ulus civarlarına geziler yapabilirim. Güçlü'ye Törekent'de park yeri bulabileceğimi umuyorum.
Metroyu kullanarak gezmek Kızılay gibi yerlere gitmek için en iyi seçenek.
Bir diğer seçenek olarak ablamda kalabilirim birkaç gün. Bu sırada Ankara gezileri yapabilirim. KUĞULU'yu özellikle pek severim.
Bunlar düşük maliyetli tatil planlarım arasında. ANGARA'da gezmek her mevsim güzeldir.

Bugün çok dikkatsiz davranmışım bakkaldan tarihi geçmiş ayran almışım ondan da küf çıktı. Alışveriş yaparken SKT'ye daha dikkat etmeliyim.
Ayranın tarihi yalnızca bir gün geçikti. Hızlı küflenmiş. Belki de bakkalın dolabının derecesi de sorunludur. Neyse bu kulağıma küpe olsun. Bundan sonra bakkaldan Ayran alırken daha fazla dikkat edeyim...

Fn0Svy2RfZhFvT9I&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fesb9-1.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler