Arama sonuçlarınız

1. mertakbaş

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği Bridgestone DMV1 kullananınız var mıdır?

2. mertakbaş

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı 1.4 Turbo Ecotec 140 HP Manuel 6-ileri AWD (4x4) olanı benim de ilgimi çekti.
  3. mertakbaş

Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları

Ynt: Duster Araç içi Ses Karşılaştırmalı Test Sonuçları Turbo salyangozuna dolan havanın sesidir. Turbo'nun devrede olduğunu o sesten anlayabilirsiniz.

4. mertakbaş

DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL

Ynt: DUSTER CHIP INANILMAZ GÜZEL takip.
  5. mertakbaş

Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi)

Ynt: Dacia Duster - 1.5 dci 110 Hp ( Yakıt Tüketimi) Kangoo ruhsatında "kamyonet" yazacağı için her yıl TÜV muayene ücretini de göze alın derim; ayrıca İstanbul'da mısınız bilemem ama Boğaziçi Köprüsü'nü kullanamamak da var.

6. mertakbaş

Duster için Jant ve Lastik Seçimi

Ynt: Duster için Jant ve Lastik Seçimi Selamlar. Bridgestone DMV1 kullananız,duyanınız, tecrübe edeniniz var mıdır? Eylül-Nisan arası kış lastiği kullanmayı düşünüyorum. Bu zaman aralığında da her hafta sonu araç araziye çıkıyor. BF lerin performansı tartışılamaz ama Edirne'nin karı buzu...

7. mertakbaş

Dacia Duster; Sonradan Klima Taktırmak

Bir Edirneli ve Duster kullanıcısı olarak Edirne'de yaşayacağınız kar,kış ve buzlanmalara karşı KESİNLİKLE 4x4 öneririm.
  8. mertakbaş

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Selamlar tekrardan. Aracım 11300 km civarında. Yakıtı kredi kartlarının kampanyalarına göre alıyorum. Son dört dolumumu bu sebepten ötürü TOTAL'den yaptım. 2.000 devirde vites değiştiririm. Işıklarda ve dur-kalk esnasında sevmesem...
  9. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Hay şimdi inip otoparka yakıcam aracı Serkan ya! ;D Benim yakıt tüketimim neden 7.4-7.8 arasında! ??? Hem de garantiden şamandırası değişmesine rağmen..

10. mertakbaş

Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi

Ynt: Duster için İstanbul'da Kocaeli'de servis tavsiyesi Turbonun çalışma prensibi dolayısıyla turbonun içindeki fazla hava "blow off valve" ile tahliye edilir. Havanın tahliyesi esnada da ıslık sesi duyulur. Tam tersine daha büyük bir blow off ile tıpkı bir subaru impreza gibi "ıslık çala...

11. mertakbaş

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Az önce servisten geldim. 7 km/h den sonra kapıların otomatik kilitlenmesini aktif ettirmek için gitmiştim. Fakat yakıt göstergesi de aklıma geldi. Durumu söylememe gerek kalmadan, "yakıt gös.." dediğim anda "4 çarpı mı bu?" diye sordu yetkili, evet dedim...
  12. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Her şey "bu kadar" ortada iken nasıl hala toros da toros diyorsunuz anlayamıyorum ya. ???Ü Toros ile kıyaslayacak halim yok ama bir jimny bir niva bile o lastiği çevirmekte zorlanacaktır, belki de çeviremeyecek; hakkını veremeyecektir.. ne torosu ya :D

13. mertakbaş

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster Okuduğum kadarıyla 98 model bir aracınız var ve suzuki'yi de 2. araç olarak aldığınız takdirde Duster sahibi olanlara oranla fazladan vergi ödeyeceksiniz, fazladan yakıt sarfiyatınız olacak, ustalara ve servislere uğrama sıklığınız artacak ve bunların yanında da uzun yolda...
  14. mertakbaş

DACIA Duster

Ynt: DACIA Duster Duster hakkında forumda yüz sayfadan fazla yazılar yazıldı :) Az çok bir fikir sahibi olmuşsunuzdur. Fakat elinizdeki 15.000 TL lik bütçe bu araç için bile çok uzak. Off-Road düşünceniz varsa 4x4 modeline bakmalısınız,4x2 modeli sizi "kulüplerle katılacağınız etkinliklerde"...
  15. mertakbaş

DUSTER ve diğerleri

Ynt: DUSTER ve diğerleri Otomatik vites seçeneğini ekleyerek bayanları ve İstanbulluları da cezbedeceğini düşünürsek; "e olmuş bu." ;D

16. mertakbaş

Duster Aksesuar Fiyatları

Bu şekilde siyah bantlarla daha hoş bir görüntü elde edebilirsiniz :) Kazasız belasız, iyi günlerde kullanın.
  17. mertakbaş

Arkadaki Yolcular İçin Tavan Lambası Montajı

Ynt: Arkadaki Yolcular İçin Tavan Lambası Montajı Led li tavan lambasından aldım dün, kendi çift taraflı bandı tutmadı. Sürekli düştü her sarsıntıda. Resimlerdeki cırtcırtlı bant ile denedikten sonra sonucu tekrardan yazarım. Sadece kendi çift taraflı bandı ile çözüm sağlanamıyor, bilgilerinize.
  18. mertakbaş

Arkadaki Yolcular İçin Tavan Lambası Montajı

Ynt: Arkadaki Yolcular İçin Tavan Lambası Montajı Meşhur sözümüzü söyleyeceğim şimdi : "Gavur yapıyo!" diye :D Fakat araziye ilk girdiğimiz anda o lambaların yerinden çıkmayacağını garanti edemez ki, hiçbir yere tutturmadı bile :)

19. mertakbaş

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster Zirvedeyken Serkan Efe ile yaptığımız muhabbetlerden biriydi bu. Aracın tamponları olmasa aracı sokmayacağımız kanal olmaz :D Araçta acıyacak yer bir tek tamponlarımız zaten. :D Bir de şunu belirteyim, araç kesinlikle sol ve sağ tarafına krom boru veya basamak tarzı...
  20. mertakbaş

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) Boğaziçi Köprüsü'nün kilit trafiğinde 7.8 lt leri görünce, ekonomikleşme çabaları görüyorum ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,526
Kaydolan Son Üyemiz
Tuncaytuna02

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri