Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,925
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
valla korktu demeyın ama artık polemık ya da ıddıya gırmektense bırlıkte ctesı gunku gıbı eglencelı zaman gecırılecek aktıvıtelerde bulunmayı tercıh ederım :smiley: söz herseferınde batacak bır hendek camur bulurum ve bırılerı benı kurtarıp Duster yapamazmıs der :smiley:
Hadi sizde bırakın bu polemıklerı de bırlıkte araclarımızın keyfını surelım :D

bu hafta seçim olayı var.sonraki hafta karakiraz sahilköy kum testi yapalım.serkan beyin yamaç paraşütü yapabileceği kadar değil ama mükemmel bir kayalık var sahilköyde.mangal için süper.kumsalda kum aracı duster temalı resme müsait

Etiketler

Ben şimdi duster'a zarar vermeden limitlerini nasıl zorlayıp bir test yapabilirim diye düşünüyorum :smiley:

Assasin' Alıntı:
Evet hatta o mesajı ben yazmıştım ama biliyorsunuz parkur zorlu bir parkur değildi. :smiley: Hatta binek araçlar aşağıda bırakılınca parkur bitiminde " bunun için mi bıraktık araçları" sözleri işitmiştim. :smiley: , ama bende 0 araç alacak olsam 45.000tl'yi megane'a vermektense 50.000'e duster alırım. Ama 0 araç'tan ziyade tam yapılı disco2'ler var bu fiyata. Onları tercih ederim ikinci el olarak.
Selamlar olsun , Herkese iyi geceler. Umarım Bolu'da tanışma fırsatı buluruz. :smiley:

foruma katıldıgım andan berı dıyorum bende eger sırket aracı kullanmasam eger markamızda 4x4 olmasa ben de 40000 verıp duster alacagıma yarı parasına daha donamımlı daha acımayacagım ( duster acıdıgım ıcın bunları yapıyor bırde benım acımayacagım bır aracı dusunun :D ) bir araç alıp Murat beyın Şilede dediği yere de girerim Boluya da giderim heryere giderim :smiley:
Ama su varkı duster alınca baska bır araca ıhtıyacınız olmuyor hafta ıcı ıse gıdıs gelışte kullanırsınız, cuma akşamı iyi bir restoranın valesıne bırakırsınız, hafta sonu belli olcude offroad yaparsınız ( bırılerı sızı cekse bıle ) pazar aksamı aracı yıkatıp ptesı takım elbısesını gıydırıp ıse gıdersınız :D

Tempus' Alıntı:
Ben şimdi duster'a zarar vermeden limitlerini nasıl zorlayıp bir test yapabilirim diye düşünüyorum :smiley:

şile ağlayankaya isoff seyirci etabı parkuru,gelirken asfalt,parkur iniş çıkış gayet offroad,çıkışı ağlayankaya kumsal kumda duster test

tyt.fan' Alıntı:
şile ağlayankaya isoff seyirci etabı parkuru,gelirken asfalt,parkur iniş çıkış gayet offroad,çıkışı ağlayankaya kumsal kumda duster test

o lastiklerle kumsalda test edebiliriz, kuru zemindede test edilebilir dik bir çıkışda ama benim esas istediğim çapraz askıda bırakıcak bir kanal testi orda tamponları kırabiliriz,

çamur zeminde zaten o lastiklerle hiçbir araç test edilmez ayıptır

Tempus' Alıntı:
aslında tamponları sökersek çok sıkıntı yaşamayabiliriz haha :smiley:

sökebiliriz :smiley: kumsalda da lastık havaları ıle oynarsak test ıyı gecer ama fotolar bıraz kotu cıkar tamponsuz ( photoshopla gerı takarsanız sorun olmaz :D ) valla o rampalarda tırsmadım da kum dıyınce :smiley: standart lastık ıle zor bee :D

dusterilker' Alıntı:
sökebiliriz :smiley: kumsalda da lastık havaları ıle oynarsak test ıyı gecer ama fotolar bıraz kotu cıkar tamponsuz ( photoshopla gerı takarsanız sorun olmaz :D ) valla o rampalarda tırsmadım da kum dıyınce :smiley: standart lastık ıle zor bee :D

Kumda o lastikler avantajlı esas MT lastikler hatta extreme ler direk batıyor. Tabi daha geniş lastikler avantjlı oluyor sadece. Normalde kum benimde en sevmediğim zemindir mecbur kalmadıkça asla girmem :smiley:

Birde otomatik vitesler avantajlı kumda. eğer iyi bir çekiş kontrol sistmei varsa kumda hız kesmeyip stabil bir hızda giderseniz sıkıntı çıkacağını sanmam, ama asla tek araç gitmeyin :smiley:

Tempus' Alıntı:
o lastiklerle kumsalda test edebiliriz, kuru zemindede test edilebilir dik bir çıkışda ama benim esas istediğim çapraz askıda bırakıcak bir kanal testi orda tamponları kırabiliriz,

çoktan gitmedik.ama kuruydu.yola yakın bir tırmanışı var aniden düzleşiyo bitimi arkalardan biri askıda kalabilir.finish kötüydü 40 santim filan banket inmek gibi alt vurur kesin.bide finişe yakın alan fundalık.çizilir araç.

dusterilker' Alıntı:
birlikte düşünelim bi ara buluşalım da:smiley:

ilker bey.şile yeşilvadi bu iş için biçilmiş kaftan,otoban eski yol bağlantısı asfalt iniş çıkış asfaltta duster testi gözlemecilerde bir mangal molası,sonra kum ocakları etrafında toprak parkur,stablize zemin belki bir iki su geçiş.duster yapar diyen tarafta ben fbmy mesut bey serkan kara .yapamaz diyen yok.test kürşad beyden.temiz hava bol gıda:smiley:kayışdağı gibi taş toprak tepesinde tünemeden piknik masalarında muhabbet çay

tyt.fan' Alıntı:
ilker bey.şile yeşilvadi bu iş için biçilmiş kaftan,otoban eski yol bağlantısı asfalt iniş çıkış asfaltta duster testi gözlemecilerde bir mangal molası,sonra kum ocakları etrafında toprak parkur,stablize zemin belki bir iki su geçiş.duster yapar diyen tarafta ben fbmy mesut bey serkan kara .yapamaz diyen yok.test kürşad beyden.temiz hava bol gıda:smiley:kayışdağı gibi taş toprak tepesinde tünemeden piknik masalarında muhabbet çay

tamamdır o halde :smiley: zaman belirleyelimde yapalım su işi :D herkese iyi geceler :D

Tempus' Alıntı:
aslında tamponları sökersek çok sıkıntı yaşamayabiliriz haha :smiley:
Zirvedeyken Serkan Efe ile yaptığımız muhabbetlerden biriydi bu. Aracın tamponları olmasa aracı sokmayacağımız kanal olmaz :D
Araçta acıyacak yer bir tek tamponlarımız zaten. :D Bir de şunu belirteyim, araç kesinlikle sol ve sağ tarafına krom boru veya basamak tarzı bir koruma istiyor, diğer türlü bir kayaya çarptığınız anda bu plastikler (gri yerleri) kırılabilir.

Tempus' Alıntı:

Test aracında ESP ve ASR yok maalesef, eğer olsaydı askıda kalınca veya zorlu koşullarda bu sistemler acayip yardımcı oluyor.

dusterilker' Alıntı:
Ama su varkı duster alınca baska bır araca ıhtıyacınız olmuyor hafta ıcı ıse gıdıs gelışte kullanırsınız, cuma akşamı iyi bir restoranın valesıne bırakırsınız, hafta sonu belli olcude offroad yaparsınız ( bırılerı sızı cekse bıle ) pazar aksamı aracı yıkatıp ptesı takım elbısesını gıydırıp ıse gıdersınız :D

Olayın özeti olmuş ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri