Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

Tempus' Alıntı:
Bu arada biz İlker bey ile özelden mesajlaştık ben kendim bildiğim gibi bir test yapıp duster'a 4x4dergi de yayınlıycam sonuçları kısmetse :smiley:

Güzel bir haber ;) Sonuçlardan haberimiz olursa seviniriz Kürşad Bey

herkese merhaba :smiley:
Kayışdağı çıkışından sonra Duster kıyaslamaları biter sanıyordum...
Boluya kadar yakıt fikri fena değil gidiş dönüş 100 TL cebimde kalır :smiley: ( o kadar yakar sanırım ) 2011 model Discovery ile Kayışdağına çıksınlar da indiklerinde borusan bizim Duster fiyatı kadar fatura çıkarsın kendilerine :D ya da boludaki arkadaşlar ile offroad dışında onroad yapalım da asvaltta 120 yi geçecekler mi görelim...
Dusterın limitleri belli ama Bolu da inşallah Gezenbilir aktivitesine geleceğiz 01-03 Temmuz günü o zaman inşallah tanısır onlarla da mangal yaparız....
Murat arkadaşımız artık bir Duster taraftarı olarak yanımızda yer alacak sanıırm :smiley: bu arada suzukı sahıbı Osman arkadaşımızın ipi olmasa o kuyuya inmez idim Duster ile :smiley:

ict3055' Alıntı:
Ben de Bolu'ya davet ettim. Aracın yakıtı benden.
Umarım gelirlerde ben de burada yayınlarım gezimizin karelerini :smiley:

Çağrı Bey Duster'ın Bolu'ya tekrar gelmesine gerek yok, Bolu Sarıalan'daki Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması'na Duster katılmştı, Sedat Açıl Bey aracı test etmişti, Duster'ın arazi performansını bu buluşmaya katılan Land'cılara sorabilirsiniz. ;) Hatta buluşmaya katılan Duster benzinliydi, anlaşılan siz orda yoktunuz :D

dusterilker' Alıntı:
Boluya kadar yakıt fikri fena değil gidiş dönüş 100 TL cebimde kalır :smiley: ( o kadar yakar sanırım ) 2011 model Discovery ile Kayışdağına çıksınlar da indiklerinde borusan bizim Duster fiyatı kadar fatura çıkarsın kendilerine :D ya da boludaki arkadaşlar ile offroad dışında onroad yapalım da asvaltta 120 yi geçecekler mi görelim...
Dusterın limitleri belli ama Bolu da inşallah Gezenbilir aktivitesine geleceğiz 01-03 Temmuz günü o zaman inşallah tanısır onlarla da mangal yaparız....
Murat arkadaşımız artık bir Duster taraftarı olarak yanımızda yer alacak sanıırm :smiley: bu arada suzukı sahıbı Osman arkadaşımızın ipi olmasa o kuyuya inmez idim Duster ile :smiley:

aslında strup yok çekici çağırın deyip çıldırtmak lazımdı o yenilgiyle sizi ama en misafirperver misafir ödülü alacak gibi geldiniz kayışdağına.kaymadan kaykılmadan indik kayışdağından.duster toyota ile karşılaştırılmadıkça ben bilmem anlamam diyenlerdenim artık.yeterince allı morlu oldum.ama duster cılar çok iyi strateji yaptılar.yağışlar bitip kayışdağı sıcaktan otoban olana kadar verdiler ayarı.ortam duster için kaymak olunca hadi deyip boyadılar mora.girgiğiniz hendek koku dışında iyi denemeydi.bide çiftliğin kangalları inanılmazdı.sizin bagajdaki fotocu korkudan benim kadar morardı sanırım

ict3055' Alıntı:
En azından onların arazi şeysi vardı... Bunlarda o da yok :D
arazi şeysi derken....lr ne zamandan beri sanayiden çıktıda...tek parça off road alanına vardı... birde lc ye rakip oldu....hadi oldu diyorsanız ...neden döndüğü yer gene sanayidir...lrcılar genelde sanayide yaşayan bir grup mudur...bizde dusterı çok eleştirdik ama kimseyi kırmadan ...kimsenin aracını ezmeden...evet duster bir off road aracı değildir..zaten dustercılarda öyledir demiyor.dusterı kimse lc ye veya lr ye denk koşmuyor...ancak kabul etmek gerek sıradan bir sedan yerine tercih edilebilir bir araçtır.hatta beklentinin üstünde performans verebilir...kısacası daha test ediliyor.neyse sanırım en düzgün test kürşat beyin ki olacaktır.bu konuda hem bilgili hemde dürüst davranacaktır.

Herkese selam.

Bu kavga bitmeeeez; iş ki çata pat değil tatlı sürtüşme modunda olsun. ;D

ümiterkan' Alıntı:
Çağrı Bey Duster'ın Bolu'ya tekrar gelmesine gerek yok, Bolu Sarıalan'daki Gezenbilir 3. Land Rover Buluşması'na Duster katılmştı, Sedat Açıl Bey aracı test etmişti, Duster arazi performansını bu buluşmaya katılan Land'cılara sorabilirsiniz. ;)

:D o olmaz :smiley:

Ben resmini çekecem hep beraber görecez... ;)

dusterilker' Alıntı:

Mangala değil off roada gelin.
Benzin paranız olduğu gibi ızgara etlerinizde benden...
Ama ne ile dönersiniz geriye orasını bilmem :D

He he he :smiley:

ben zaten sırf sizi kızıştırmak için giriyom amacım kimseyi rencide etmek değil :D
Yine gelirim.
GZB kampında buluşmak, tanışmak ve off road yapmak dileğiyle! :smiley:

Saygı bizden sevgi sizden;
Selametle... :smiley:

tyt.fan' Alıntı:
aslında strup yok çekici çağırın deyip çıldırtmak lazımdı o yenilgiyle sizi ama en misafirperver misafir ödülü alacak gibi geldiniz kayışdağına.kaymadan kaykılmadan indik kayışdağından.duster toyota ile karşılaştırılmadıkça ben bilmem anlamam diyenlerdenim artık.yeterince allı morlu oldum.ama duster cılar çok iyi strateji yaptılar.yağışlar bitip kayışdağı sıcaktan otoban olana kadar verdiler ayarı.ortam duster için kaymak olunca hadi deyip boyadılar mora.girgiğiniz hendek koku dışında iyi denemeydi.bide çiftliğin kangalları inanılmazdı.sizin bagajdaki fotocu korkudan benim kadar morardı sanırım

strup var mı yokmu sormadan dalarmıydım ben oraya :smiley: %100 batacağımı bile bile :smiley: valla o kangalları aşağıda tutsalar dusterların camları acık olsa benım pılotajıma gerek kalmaz Serkanefe bilem cıkardı en tepeye hatta Uno, Hacı Muart bile o kangalların kovalamasıyla benden önce zırvede olurdu :D

dusterilker' Alıntı:
strup var mı yokmu sormadan dalarmıydım ben oraya :smiley: %100 batacağımı bile bile :smiley: valla o kangalları aşağıda tutsalar dusterların camları acık olsa benım pılotajıma gerek kalmaz Serkanefe bilem cıkardı en tepeye hatta Uno, Hacı Muart bile o kangalların kovalamasıyla benden önce zırvede olurdu :D

serkan efeyi turbo moda almak için iyi fikir.inek beslenen değilde kangal beslenen bi çiflikti sanki.her ağaçta bir kangal zincirli.hepside zebani gibi.size doğru dört nala geldiklerini görünce yırtındık çekim yapan arkadaşa kapat kapını kapat kapını.iyiki tepede rastlamadık.inişimizde muazzam olurdu 3 cü viteste

ict3055' Alıntı:
:D o olmaz :smiley:

Ben resmini çekecem hep beraber görecez... ;)

Land'ların geçtiği her yerden Duster'ın da geçtiğini söylemişlerdi, keşke katılsaymışsınız o buluşmaya :D

valla korktu demeyın ama artık polemık ya da ıddıya gırmektense bırlıkte ctesı gunku gıbı eglencelı zaman gecırılecek aktıvıtelerde bulunmayı tercıh ederım :smiley: söz herseferınde batacak bır hendek camur bulurum ve bırılerı benı kurtarıp Duster yapamazmıs der :smiley:
Hadi sizde bırakın bu polemıklerı de bırlıkte araclarımızın keyfını surelım :D

ümiterkan' Alıntı:
Land'ların geçtiği her yerden Duster'ın da geçtiğini söylemişlerdi, keşke katılsaymışsınız o buluşmaya :D
Evet hatta o mesajı ben yazmıştım ama biliyorsunuz parkur zorlu bir parkur değildi. :smiley: Hatta binek araçlar aşağıda bırakılınca parkur bitiminde " bunun için mi bıraktık araçları" sözleri işitmiştim. :smiley: , ama bende 0 araç alacak olsam 45.000tl'yi megane'a vermektense 50.000'e duster alırım. Ama 0 araç'tan ziyade tam yapılı disco2'ler var bu fiyata. Onları tercih ederim ikinci el olarak.
Selamlar olsun , Herkese iyi geceler. Umarım Bolu'da tanışma fırsatı buluruz. :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri