Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,955
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

Assasin' Alıntı:
Evet hatta o mesajı ben yazmıştım ama biliyorsunuz parkur zorlu bir parkur değildi. :smiley: Hatta binek araçlar aşağıda bırakılınca parkur bitiminde " bunun için mi bıraktık araçları" sözleri işitmiştim. :smiley: , ama bende 0 araç alacak olsam 45.000tl'yi megane'a vermektense 50.000'e duster alırım. Ama 0 araç'tan ziyade tam yapılı disco2'ler var bu fiyata. Onları tercih ederim ikinci el olarak.
Selamlar olsun , Herkese iyi geceler. Umarım Bolu'da tanışma fırsatı buluruz. :smiley:

Parkur zorlu mu değil mi bilmiyorum, Sedat Bey hala daha test sonuçlarını yazmadı maalesef :( ama yine de bazı araçlar zorlanmış resimlere bakılırsa, tabi o yerlere Duster'ın girip girmediğini de bilmiyoruz.

Fotolar burada http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=66695.0

Etiketler

Ben Bolu'ya Duster geliyor diye ön Difrensiyelimede ARB taktırıyorum.

Ön Arka ve Orta kilitli, 33 extrem lastikli ve V8 motorlu bir araçla aynı araziye girecek Duster'ı acaip merak ediyorum :D

ict3055' Alıntı:
Ben Bolu'ya Duster geliyor diye ön Difrensiyelimede ARB taktırıyorum.

Ön Arka ve Orta kilitli, 33 extrem lastikli ve V8 motorlu bir araçla aynı araziye girecek Duster'ı acaip merak ediyorum :D

çağrı bey Duster'ı, Duster'ı olanlardan çok merak etmeniz gizli bi hayranlık uyandırmasın sizde dikkat edin ;D

ttn' Alıntı:
çağrı bey Duster'ı, Duster'ı olanlardan çok merak etmeniz gizli bi hayranlık uyandırmasın sizde dikkat edin ;D

Ne olacak Efendim, Duster alırız bizde... Araç kredisi diye bişi var :D

ttn' Alıntı:
;D yakışır çağrı bey tavsiye ederim ;)

Eeee gelsin parkuru tamamlasın bizimle dağılmadan hemen alacam :D Dusterci olarakta değiştirecem nickimi ahanda buraya yazıyom :D

ict3055' Alıntı:
Eeee gelsin parkuru tamamlasın bizimle dağılmadan hemen alacam :D Dusterci olarakta değiştirecem nickimi ahanda buraya yazıyom :D

valla çağrı bey siz herhalde test aracı filan arıyorsunuz gerçi test aracıda kişiye özel parkur tamamlamaz ama ::smiley: kusura bakmayın ben arabamda toza dayanamazken bolunun çamuruna hiç giremem ;D ee sıfır kokusu bozulmasın bi süre daha ;)

ttn' Alıntı:
valla çağrı bey siz herhalde test aracı filan arıyorsunuz gerçi test aracıda kişiye özel parkur tamamlamaz ama ::smiley: kusura bakmayın ben arabamda toza dayanamazken bolunun çamuruna hiç giremem ;D ee sıfır kokusu bozulmasın bi süre daha ;)

Bak işte bunu beğendim :D
Zaten girsede çıkamayacaksa neden girsin. Sıfır araç araziye, off road a sokulur mu yahu :smiley:

ict3055' Alıntı:
Zaten girsede çıkamayacaksa neden girsin. Sıfır araç araziye, off road a sokulur mu yahu :smiley:

;D çağrı bey sağ gösterip sol vurmayın lütfen ;) girsede çıkamayacak gibi :p sadece sıfır araçla girilmez ;)

ttn' Alıntı:
;D çağrı bey sağ gösterip sol vurmayın lütfen ;) girsede çıkamayacak gibi :p sadece sıfır araçla girilmez ;)

:D :D :D tamam tamam bencede girilmez... Zaten ben kimsenin araçının hasar görmesini istemem. Off Road yapacak araca bir çok ilave yapılması gerekli bunlar yapılmadan araziye girmek tehlikeli...
O yüzden haklısınız. Görüşmek üzere çıktım ben.

ict3055' Alıntı:

ben toza da çamura da girerim çıkamazsa artık birisi beni çeker çıkartır :smiley: ( ne de olsa alıştık çekilmeye )
yıkayıp parlatıp lastıklere arap sabunu surersenız arazıye cıkamazsınız tabıkı :smiley: :smiley:

dusterilker' Alıntı:
ben toza da çamura da girerim çıkamazsa artık birisi beni çeker çıkartır :smiley: ( ne de olsa alıştık çekilmeye )
yıkayıp parlatıp lastıklere arap sabunu surersenız arazıye cıkamazsınız tabıkı :smiley: :smiley:

güzel yazmışsınız :smiley:

bizde araba statü sembolü oluduğu için araba alırken bütçemizi
sonuna kadar sıkıyoruz, sonra gelsin arap sabunları, pastalar cilalar

AL1820' Alıntı:

maksat statü yada kemer sıkma değil ali bey tekrar söylüyorum araba test aracı değil ve insan özeniyor, ha farklı düşünen varsada çağrı bey yakıt ücretinide vereceğini söyledi ;)

AL1820' Alıntı:

eee At Avrat Silah derken bile ilk başa araba ( at ) geliyor ...
bir de şu konu var ki Avrupa da üretilen araçların ülkelerindeki sayıdan çok bizde Türkiyede var bi bakın İstanbulda 2000 model altı araç kalmadı.... Ne kadar lüks araç var ülkemizde ve hepsi en full donanımdan Duster da bile herkes look paket esp deri falan ne varsa almak istiyor ( kimse aldığı özelliklerin cogunu kullanmıyor ) 30 bin bütçe ile gelip o özellik olsun bu jant olsun su olsun derı olsun navıgasyon olsun falan fılan 45 e cıkıp kredı alanları cok goruyoruz hergun

İlker bey sanırım bu gidişle bende size geleceğim :smiley:
Mesela bu gün saat kaça kadar oradasınız ?

ttn' Alıntı:
maksat statü yada kemer sıkma değil ali bey tekrar söylüyorum araba test aracı değil ve insan özeniyor, ha farklı düşünen varsada çağrı bey yakıt ücretinide vereceğini söyledi ;)

ya bende arabaya acımıyorum cıkacak masrafa acımıyorum ama Duster bı yakıyor bı yakıyor sımdı Boluya kadar maası verırım dıye gıdemıyorduk saolsun Çağrı bey :smiley:
şaka bir yana merak eden varsa gelsın benım aracımı kontrol etsın ne bır çızık ne ezık var sadece on tampon altındakı metal gorunumlu plastık azcık çizildi ve kartel muhafaza sacı azcık ezıldı :smiley: onlarda İstanbul sokaklarında bile oluşabilecek şeyler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri