Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,987
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

vallahi benim toyota yaris im vardı 2. araça ama satmak zorunda kaldım.

bence istanbul trafiğine bi yaris lazım. hatta dizel olanından, benzinlisi çok yakabilir ;D dur kalk dur kalk. bi de bakmışsın bi arpa boyu yol anca gitmişiz. istanbuldan kurtulduğuma çok memnunum.

yıkatırkende x5 dende dusterdende aynı para istiyorlardır ;D

dusterilker' Alıntı:
" bir müşteri yıılar önce aracı klimalı olsun dıye aylarca bekledi ve klimalı toyota aldı ve aylar sonra karşılaştığımızda yolda camların 4 u de açıktı hayırdır dedim klima çok yakıyormus ondan cam açtım dedi ( akıllı klima için ekstra para vermişti) "

yani bizde aldığının hakkını veren yok malesef ya da neye ihtiyacımız oldugunu mu bilmiyoruz ?

Toyotacıya ;D ;D ;D ;D

Evet, ümiterkan gibi ben de hakkını verdiğimi söylemeliyim.

Bu arada arkadaşlarımıza bir hatırlatmada bulunayım izninizle..

İlker ve Serkan Beyler bu foruma dahil oldular, çok da güzel oldu. Biliyoruz ki onlar Duster kullanıcısı sıfatıyla buradalar.

Bazı arkadaşlarımız araba alım-satımı ile ilgili görüşmelerini özelden yaparlarsa, İlker ve Serkan beyi töhmet altında bırakmamış olurlar. Ola ki birileri (dünyada değişik insanlar var, biliyoruz) bu arkadaşlarımıza "siz burada satış/pazarlama yapıyorsunuz" diye densizce laf etmeye kalkar. Buna meydan vermemek gerektiğini düşünüyorum. Bu teklifi yaparken de herkesin hoşgörüsüne sığınıyorum.

Ben bu klimanın çok yaktığı efsanesine hiç şahit olmadım.. Bence ha açık ha kapalı hiçbirşey değişmiyor.

Motor hacmi kucukse fazla yakar ama cok da goze batacak kadar degil Smiley hem kullanmayacaksan neden klima alacaksin ki ?

Bence arkadaş biraz garip. Üç kuruş fazla yakacak diye sıcaktan pişmeyi tercih etmiş.

ben bugünlerde çok yoğunum şirkette ve hala şirketteyim sabahlamam gerekiyor, arkadaşlar bana özelden adres verirseniz, dileyene videoları kargolarım,bilginize..

olasiliksiz' Alıntı:
Ben bu klimanın çok yaktığı efsanesine hiç şahit olmadım.. Bence ha açık ha kapalı hiçbirşey değişmiyor.
Zaten camlar açık gitmekte belirli bir hızdan sonra aracın aeordinamiğini etkilediği için benzin sarfiyatını arttırıyor.Hem klima ne kadar yakabilirki.2-3 litre mazotla koca jeneratörler çalışıyor yahu. :smiley:

Yedpa 'da Ali abimiz var, cumartesi günki offroad ardından pazar günü yanına gidip alman malı cam rüzgarlığı taktırdım çok şahane oldu gerçekten 130 tl 4 kapı, kesinlikle Ali abiyle tanışın derim.. klima açmadan, camı açıp ses ve rüzgarı saçlarınızı almadan serinlemek başka, birde sunroof 'u düşünemiyorum.

olguncandan' Alıntı:
Toyotacıya ;D ;D ;D ;D

Evet, ümiterkan gibi ben de hakkını verdiğimi söylemeliyim.

Bu arada arkadaşlarımıza bir hatırlatmada bulunayım izninizle..

İlker ve Serkan Beyler bu foruma dahil oldular, çok da güzel oldu. Biliyoruz ki onlar Duster kullanıcısı sıfatıyla buradalar.

Bazı arkadaşlarımız araba alım-satımı ile ilgili görüşmelerini özelden yaparlarsa, İlker ve Serkan beyi töhmet altında bırakmamış olurlar. Ola ki birileri (dünyada değişik insanlar var, biliyoruz) bu arkadaşlarımıza "siz burada satış/pazarlama yapıyorsunuz" diye densizce laf etmeye kalkar. Buna meydan vermemek gerektiğini düşünüyorum. Bu teklifi yaparken de herkesin hoşgörüsüne sığınıyorum.

Merhaba,haklısınız olgun bey konuşmaları farklı yönlere çekmek isteyenler olabilir belki...
öncelikle şöyle birkaç açıklama yapayım :smiley:
İlker beyin satış/pazarlama işinden çok tecrübe ve tavsiyeleri beni ilgilendiriyor.Sonuçta araç almak isteyen biri olarak bu işi bilen kişilerden bilgi almak doğaldır diye düşünüyorum.(Satış fiyatı öğrenmekte bana göre bilgi almaktır) Foruma yazma sayım 20'nin altında olduğu için özelden mesaj atamadığımdan dolayı 1-2 sefer forum içi yazmak zorunda kaldım... (ve inanınki bu mecburiyet benide rahatsız etti)
Kimsenin canının sıkılmasını veya töhmet altında kalmasını istemem bende.Böyle bir şey meydana geldiyse özür dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri