Bizdegezdik
Dünya büyük, gezilecek çok yer var.
Ynt: Off Roadçu Duster
Hii arkada patron gibi oturanlara soforlu test araci veriyoruz
Hii arkada patron gibi oturanlara soforlu test araci veriyoruz
vallahi benim toyota yaris im vardı 2. araça ama satmak zorunda kaldım.
dusterilker' Alıntı:" bir müşteri yıılar önce aracı klimalı olsun dıye aylarca bekledi ve klimalı toyota aldı ve aylar sonra karşılaştığımızda yolda camların 4 u de açıktı hayırdır dedim klima çok yakıyormus ondan cam açtım dedi ( akıllı klima için ekstra para vermişti) "
yani bizde aldığının hakkını veren yok malesef ya da neye ihtiyacımız oldugunu mu bilmiyoruz ?
Motor hacmi kucukse fazla yakar ama cok da goze batacak kadar degil Smiley hem kullanmayacaksan neden klima alacaksin ki ?
çok güzeldi ;Ddusterilker' Alıntı:Dusterdan daha fazla istiyorlar cunku hicbir x6 duster kadar camur toz olmuyor
Zaten camlar açık gitmekte belirli bir hızdan sonra aracın aeordinamiğini etkilediği için benzin sarfiyatını arttırıyor.Hem klima ne kadar yakabilirki.2-3 litre mazotla koca jeneratörler çalışıyor yahu.olasiliksiz' Alıntı:Ben bu klimanın çok yaktığı efsanesine hiç şahit olmadım.. Bence ha açık ha kapalı hiçbirşey değişmiyor.
olguncandan' Alıntı:Toyotacıya ;D ;D ;D ;D
Evet, ümiterkan gibi ben de hakkını verdiğimi söylemeliyim.
Bu arada arkadaşlarımıza bir hatırlatmada bulunayım izninizle..
İlker ve Serkan Beyler bu foruma dahil oldular, çok da güzel oldu. Biliyoruz ki onlar Duster kullanıcısı sıfatıyla buradalar.
Bazı arkadaşlarımız araba alım-satımı ile ilgili görüşmelerini özelden yaparlarsa, İlker ve Serkan beyi töhmet altında bırakmamış olurlar. Ola ki birileri (dünyada değişik insanlar var, biliyoruz) bu arkadaşlarımıza "siz burada satış/pazarlama yapıyorsunuz" diye densizce laf etmeye kalkar. Buna meydan vermemek gerektiğini düşünüyorum. Bu teklifi yaparken de herkesin hoşgörüsüne sığınıyorum.