Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

süleyman bey bakın benim sorularıma bazı cevaplar bu videoda var , vinç mesela... demek kşi böyel bir video ile cevap verilebilse daha doyurucu olurmuş. Offroadçı olmuş herkes demek yerine...

http://www.youtube.com/watch?v=p2VEn1IWLoA&feature=related

Etiketler

ilker bey bende tam bunu demek istedim, üzerine rubicon u da koyarsanız sıfır araçla offroad yapılmaz teziniz çürür.
Onlar kamyonet derseniz rubicon a ne dersiniz? yada Navara alıpda kamyonet niyetine kullanan kaç kişi var?

Assasin' Alıntı:
Jeep Rubicon'da piyasaya yeni sürüldü. Ona da mı takılmayacak vinç vs. , gayet de takılıyor.Duster'a da takılabilir bence. Duster üstünde güzel durur hatta.

Rubicon alanda para var üzerine beni bile takar :smiley: :smiley: Duster alan müşteri segmentine bakacak olursanız benim dediğim gibi kimse yapmaz... Duster alıcılarının çok büyük kısmında tek araç var belki L200 alanlarda Navara alanlarda bir başka araç olabilir ailede....
Ama tek aracınız ise ve yerden yuksekliği normalden fazla olsa tepede sepet önde vinç olsa ne kadar rahat günlük hayatta kullanırsınız.. ( bi de takım elbise giyme zorunluluğunuz varsa )

Aslında sonuç şu,
duster i offroad için parası olan almaz
parası olmayan hiç almaz :smiley:

AL1820' Alıntı:
Aslında sonuç şu,
duster i offroad için parası olan almaz
parası olmayan hiç almaz :smiley:

evet :smiley: Duster alıp da offroad yapmaz kimse....
yapan da en çok benim kadar yapar belki AT yada MT lastik takar tavana sepet olmasada 4 adet lamba takar, aracını makul seviyede yükseltir ve kendisini çekecek başka abilerinin de olduğu ortamlarda dolaşır....
Ben kendi adıma diyorum 50bin veripde ağır offroad yapacak herhangi bir araç almam gider Jımmy alıp takılacak herseyı takarım üzerine ve daha az maliyeti olur :D

burakcagatay' Alıntı:
Merhaba,haklısınız olgun bey konuşmaları farklı yönlere çekmek isteyenler olabilir belki...
öncelikle şöyle birkaç açıklama yapayım :smiley:
İlker beyin satış/pazarlama işinden çok tecrübe ve tavsiyeleri beni ilgilendiriyor.Sonuçta araç almak isteyen biri olarak bu işi bilen kişilerden bilgi almak doğaldır diye düşünüyorum.(Satış fiyatı öğrenmekte bana göre bilgi almaktır) Foruma yazma sayım 20'nin altında olduğu için özelden mesaj atamadığımdan dolayı 1-2 sefer forum içi yazmak zorunda kaldım... (ve inanınki bu mecburiyet benide rahatsız etti)
Kimsenin canının sıkılmasını veya töhmet altında kalmasını istemem bende.Böyle bir şey meydana geldiyse özür dilerim.

Burak bey, sözüm size veya başkasına değildi. Birkaç arkadaş daha sormuştu; yani bu tip sorular çoğalmaya başlamadan durumu bilgilerinize arzettim. Yoksa sadece sizin mesajınıza hitaben değil. ;D

arkadaşlar gene söylüyorum ben Dacia Duster kullanıcısıyım satıcı kimliğimle bu gibi forumlarda bulunmuyorum bulunmama gerek te yok zaten araç yok :smiley: talep çok :smiley: beni de bir kullanıcı ( daha çok deneyimli ) biri olarak görün lütfen. Bu arada elçi sıfatıyla gereken konuları distributöre iletirim.

kyenipazar' Alıntı:
süleyman bey bakın benim sorularıma bazı cevaplar bu videoda var , vinç mesela... demek kşi böyel bir video ile cevap verilebilse daha doyurucu olurmuş. Offroadçı olmuş herkes demek yerine...

36, 37 ve 38. sayfalara da bakabilirsiniz

Duster'a vinç takılır mı?

Teknik olarak incelemedim, araştırmadım, böyle bir şeyi düşünmedim de, ama takılabilir. Zaten videoda görüyoruz, takmışlar. Dileyen de taktırabilir.

Biz eğri oturup doğru konuşalım.... Off roadcılar vinci niye takar? Bir yarışta başkası tarafından çekilmemek, kendi imkanlarıyla parkurda var olmak için...
Duster kullanan böyle bir yarışa sürekli olarak katılmayacağına göre, vinç doğadaki seyahatinde zor durumdan kurtulmak için önemli bir aparat olabilir. Gerçekten önemli bir güvence olur.

Daha kesin çözüm ise, tek başına değil grup seyahatidir ve böylece vince gerek kalmaz.

Vinç takılmakla Duster profesyonel off road, yani hard/kırıcı/sert off road aracı olmaz.

Dostlar, boşverin vinci yayı, normal oto ile gidemeyeceğiniz birçok yere gidebilmenin keyfini sürün. ;D

kyenipazar' Alıntı:
evet alıntı yaptığım yer DACIA 3 CM YÜKSELTME Başlığı , yazan HMSoffroad

Ynt: Dacia Duster Yükseltme 3cm H&R Yay
« Yanıtla #7 : 20 Mayıs 2011, 22:28:40 » Alıntı

--------------------------------------------------------------------------------

Merhaba herkese,
Uzun zamandır yazmayı düşündüm, ama araç hazır olsun ve sizlere resim göndereyim istedim. 5 cm. yüksekliği ile, warn vinç takılı, ATR lastikli ve diğer modifikasyonlarıyla 136 BG. bir araç bitiyor.
Sonuçları paylaşacağım .
selamlar

Ne oldu , vinci ben mi var diye iddia etmişim ? Ayrıca ben offroadçıyım diye iddia da etmedim sadece eğimli toprak yolları , biraz çamuru geçince offroad mı oluyor diye sordum...Alınganlık gösteriyorsanız bir sebebi vardır.

daha yeni olduğundan bahsediyorum arabanın bazı seyler hemen olmuyor bunu anlatmak istiyorum bu viç olayları filan zaman alıcağından bahsediyorum bir arkadaşımız eliniçabuk tutmuş yapmaya başlamış bundan bahsediyorum isterseniz heceleyim daha iyi anlarsınız.......

mountaineer16' Alıntı:
daha yeni olduğundan bahsediyorum arabanın bazı seyler hemen olmuyor bunu anlatmak istiyorum bu viç olayları filan zaman alıcağından bahsediyorum bir arkadaşımız eliniçabuk tutmuş yapmaya başlamış bundan bahsediyorum isterseniz heceleyim daha iyi anlarsınız.......
Arkadaşım , sen daha aracını almadan böyle fanatizm yaşıyorsan gözünü seveyim o arabayı polis kontrolünde al.

dağcı kardeş, üslup kötü, bu üslubu çıktığın bir dağda
bırak lütfen.

kyenipazar' Alıntı:
süleyman bey , seviyeniz hemen belli oldu

size iyi günler diliyorum

arkadaşım seviyeyle alakası yok sadece anlatmak istediğim şey araç daha yeni bahsettiğiniz şeyler hemen olamıyacak seyler demek istiyorum yanlış anlıyorsunuz. sonra seviyeden bahsediyorsunuz.yapmayın allah aşkına....

bu resim paylaşıldımı bilmiyorum...

bu-duster-limit-tanimaz-in-teki--1380093.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri