Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,015
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

heceleyeyim belki anlarsın tarzı konuşmanızdır seviyeyi ortaya koyan , devam etmeye lüzum yok , deim ya size iyi günler.
bana hitaben birşey yazmanız gerekmiyor.

Etiketler

dusterilker' Alıntı:
foruma girdiğim ilk zamandan beri diyorum hep kimse bu donanımları bir Duster a yapmaz ve yapmasın gitsin Duster parasından çok daha az maliyetle donanımlı bir araç alsın diye. Gereksiz çünkü :smiley: Duster kullanıcılarının çoğu tek araç olarak kullanıyorlar ve haftaiçi işe gidip geliyorlar ( yolda çok dikkat çekmeden ) akşamları bi yerlere yemeğe gidiyorlar (valeye bırakabilirsiniz ) uzun yolda fazla yakmadan ve süratli ( 180 km ve 6.5 lt/100 km ) gidebiliyorlar hafta sonları da zevk için ( bakın yarış demiyorum ) gidebildikleri kadar arazide gidiyorlar. ( kimi benim gibi Kayışdağı tırmanır kimi Serkanefe gibi arabasını yarıda bırakır ) Sonuçta normal kişiler bu araçları kullanıyor. Agır offroad yapacak kadar bu işe meraklı olanlar zaten daha az maliyetli araçları alıyorlar. Artık bu tür tartışmalar yapmayalım ve zamana bırakalım herşeyi belki demiyorum ama kesin 7 - 8 sene sonra bu araçlarında 2. eli ucuzlayacak ve üzerine pekçok ekipman koyup arazıyede yarısa da girenler çıkacak ama şu zamanda kimse 50bin TL + diger ekipmanlar verip de bunları yapmaz.....

Eeeee ne güzel yazmışsınız işte :smiley:
Ben hep bunu anlatmaya çalışıyorum :D

dusterilker' Alıntı:
valla beni çekmeye razı ısenız bir gezide arkanıza takılmaya gelirim :smiley:

Benim arkamdan gelmeyin ama buyrun gelin Bolu'ya beraber off road yapalım, tanışalım kaynaşalım ;)
Ben sıfır aracı o araziye sokup maffetmenize izin vermem :smiley: En azından arazi donanımları çıkana kadar...
Yoksa çekmek işin en kolayı...

ict3055' Alıntı:
Benim arkamdan gelmeyin ama buyrun gelin Bolu'ya beraber off road yapalım, tanışalım kaynaşalım ;)
Ben sıfır aracı o araziye sokup maffetmenize izin vermem :smiley: En azından arazi donanımları çıkana kadar...
Yoksa çekmek işin en kolayı...

sagını solunu kırmadan gıdebılcegım yere kadar zorlamayı ısterım dogrusu :D hem de tanışmış oluruz ....

dusterilker' Alıntı:
bugun saat 14:00 gibi şile sofular plajında aracımı test edeceğim.... Meraklı arkadaşların katılımını beklerım
[/quot

traktörsüz çıkamazsınız ordan.vinçli body varmı yanınızda tekmisiniz.bugün gelemeyiz ama yarın olsa osman suzuki strup orda olabiriz sanırım

keşke duster kayışdağına çıkarmı iddasını bu hafta test etseydik.yağmurdan sonra kayışdağı tırmanılmaz olmuştur.morarmaktan kurtulurdum belki.madara atti duster beni ve benim gibi antidustercıları kimse duster aleyhine bişi yazamıyor artık.

tyt.fan' Alıntı:
keşke duster kayışdağına çıkarmı iddasını bu hafta test etseydik.yağmurdan sonra kayışdağı tırmanılmaz olmuştur.morarmaktan kurtulurdum belki.madara atti duster beni ve benim gibi antidustercıları kimse duster aleyhine bişi yazamıyor artık.

:D :D :D biz diyoz diyeceğimizi yahu.
Duster off road falan yapamaz. Suvlların gittiği yollardan gider diyom daha ne yazalım :D

ict3055' Alıntı:
:D :D :D biz diyoz diyeceğimizi yahu.
Duster off road falan yapamaz. Suvlların gittiği yollardan gider diyom daha ne yazalım :D

isoff parkuru dedik boşken dolaştı.kayışdağı dedim kuruyken çıktı.bollof parkuru mu var test sırasında.ama bence yağmur sonrası kayışdağını bir test etseydik ilker bey arabayı satmadan.araba efsane oldu.morartan duster normalin 3 5 milyar fazlasını verip alacak bir duster fanatiği.

tyt.fan' Alıntı:
isoff parkuru dedik boşken dolaştı.kayışdağı dedim kuruyken çıktı.bollof parkuru mu var test sırasında.ama bence yağmur sonrası kayışdağını bir test etseydik ilker bey arabayı satmadan.araba efsane oldu.morartan duster normalin 3 5 milyar fazlasını verip alacak bir duster fanatiği.

Fotoğraf dün çekildi, standart yükseklikteki Duster bu derinlikteki suda boğulur :smiley:
Ama ben izin vermem... girmesine :D

CIMG6035.png

valla ilker beye duster yapamaz demeyin.kafaya takarsa boluya gelir sırf o suya girmek için.istanbulda 10 15 santim daha sığ olan bir havuza kafadan dalmış tuzlada.

Ama bu araç yüksek, aynı suya Duster girerse su kabutu çok çok geçecektir, eee snorkelde yok,
ne olacak; yoksa dusterın pistonlarda su mu dolaşıyor?

çağrı beye katılıyorum bu konuda , ayrıca fotoğraf harika. Daha doğrusu poz harika , profesyonel bir çekim olsa kapağa konur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri