dusterilker' Alıntı:arkadaşlar
istanbulda olan arkadaşlar ile bugun ya da yarın öğleden sonra şile taraflarında buluşabilir ufak bir gezinti yapabiliriz....
tyt.fan' Alıntı:ilker bey kayışdağına çıktığında antalyaya gidip ordaki parkuruda dolaşacağım dediydi.çukuru parkura dahil saymam diyor.unimog bile çekilmeden geçemediyse o çukura neden sokayım arabayı demişti.parkurun kalan kısmını özellikle tahterevalliyi dert etmem demişti.
geçen hafta çıktığımızda kayışdağı kuruydu.şimdi vıcık vıcıktır.sütlaç gibi değilsede normal lastiği zorlar.onun için yağmurda denesek birde diyorum.yani durmak yok iddaya devam.tabi ilker bey çamura girmem derse ayrı
ümiterkan' Alıntı:Kayışdağı'nın toprağı yağmurda vıcık vıcık kıvamda olursa standart lastikle Duster oraya çıkamaz. AT veya MT ile çıkar ama
AL1820' Alıntı:Kayışdağı konusu kapanmıştır bence,
Murat bey kayışdağı gibi dusterin ekmeğine yağ sürecek başka parkurlar bulmalısınız
sizinde dusteriniz olduğundan şüpheleniyorum ben..
avatardaki resim sahte dimi, yazıyı kazıyınca dustre çıkıyor
ümiterkan' Alıntı:Yarın ki yağmurda Rubicon ve Duster ile teste çıkalım , bakalım kim kimi çekecek ;D Duster mı? Rubicon mu? ;D
AL1820' Alıntı:ümit bey, şaka dimi? şaka bu
ümiterkan' Alıntı:Yarın ki yağmurda Rubicon ve Duster ile teste çıkalım , bakalım kim kimi çekecek ;D Duster mı? Rubicon mu? ;D
ümiterkan' Alıntı:şaka tabi ;D Yarın artık batsak da çekerler bizi