Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

o suya ve çamura standart yükseklik ve yol lastikleri ile hiçbir araç giremez :smiley:

Etiketler

http://vimeo.com/5977535

bir de 80 cm karda duster ile giderim diyen arkadaşlar var , şu videoda sanırım 5:30 dan sonra kara dalan bir toyota var , yani öyle bir karda mı gidecek duster ? ben beğeniyorum dusterı ama sanmam ?

dusterilker' Alıntı:
arkadaşlar
istanbulda olan arkadaşlar ile bugun ya da yarın öğleden sonra şile taraflarında buluşabilir ufak bir gezinti yapabiliriz....

Yarın güzel bir organizasyon düşünüyoruz, iki araç( Duster ve Rubicon) Ovit dağı üzerinden Yedi Göllere gidecez bir aksilik olmazsa. Şu anda burada havalar yağmurlu, bol çamurlu bir parkur olacak ;)

yarın gerçek bir 4x4 testi yapsakmı ıslak kayışdağında.girişide bataktır şimdi.güzel yağdı akşam üstü.görsek duster ın ıslaktaki performansını.kuruda çıktığı gibi dipgaz çıkabilecekmi kayışdağına.tam kıvamına gelmediysede duster a geçit vermez belki.varmı ilker bet dışında duster ı ringe çıkaracak biri

ilker bey kayışdağına çıktığında antalyaya gidip ordaki parkuruda dolaşacağım dediydi.çukuru parkura dahil saymam diyor.unimog bile çekilmeden geçemediyse o çukura neden sokayım arabayı demişti.parkurun kalan kısmını özellikle tahterevalliyi dert etmem demişti.
geçen hafta çıktığımızda kayışdağı kuruydu.şimdi vıcık vıcıktır.sütlaç gibi değilsede normal lastiği zorlar.onun için yağmurda denesek birde diyorum.yani durmak yok iddaya devam.tabi ilker bey çamura girmem derse ayrı

tyt.fan' Alıntı:
ilker bey kayışdağına çıktığında antalyaya gidip ordaki parkuruda dolaşacağım dediydi.çukuru parkura dahil saymam diyor.unimog bile çekilmeden geçemediyse o çukura neden sokayım arabayı demişti.parkurun kalan kısmını özellikle tahterevalliyi dert etmem demişti.
geçen hafta çıktığımızda kayışdağı kuruydu.şimdi vıcık vıcıktır.sütlaç gibi değilsede normal lastiği zorlar.onun için yağmurda denesek birde diyorum.yani durmak yok iddaya devam.tabi ilker bey çamura girmem derse ayrı

Kayışdağı'nın toprağı yağmurda vıcık vıcık kıvamda olursa standart lastikle Duster oraya çıkamaz. AT veya MT ile çıkar ama ;)

ümiterkan' Alıntı:
Kayışdağı'nın toprağı yağmurda vıcık vıcık kıvamda olursa standart lastikle Duster oraya çıkamaz. AT veya MT ile çıkar ama ;)

aslında iddaa ettiğim dönem vıcık değildi ama çamurdu.biz suzuki at lastik çıkmıştık.kuruyunca otoban oldu ilker beye duster a.şimdi zordur biraz çıkmak

Kayışdağı konusu kapanmıştır bence,
Murat bey kayışdağı gibi dusterin ekmeğine yağ sürecek başka parkurlar bulmalısınız
sizinde dusteriniz olduğundan şüpheleniyorum ben..
avatardaki resim sahte dimi, yazıyı kazıyınca dustre çıkıyor

AL1820' Alıntı:
Kayışdağı konusu kapanmıştır bence,
Murat bey kayışdağı gibi dusterin ekmeğine yağ sürecek başka parkurlar bulmalısınız
sizinde dusteriniz olduğundan şüpheleniyorum ben..
avatardaki resim sahte dimi, yazıyı kazıyınca dustre çıkıyor

benim aracım yok ali bey.sizede söylemiştim.sizle gidecektik morarmaya.bana kaldı morarmak.siz gelmediniz kayışdağını gördünüzmü bilemem.ama kayışdağı çamurda duster için değil suzuki için cj için landrover için zor.
duster ım yok.duster hediye edilirse düşünebileceğim bir araç.daha zor parkuru becerebileceğini sanmıyorum duster ın.kayışdağı nirvana duster için.şileye gidelim dedim siltaş çamur parkura ilker bey o kadar değil dedi.bugün kuma sokacaktı burdan takip ettiğim.ama yağmuru görünce çıkmadı herhalde kalırım nolur nolmaz diye galiba

El insaf murat bey, lastikleri ortada, çamurda nasıl gitsin?
Kürşat bey bile dedi ben çamurda kayışdağını tırmanmayı
denemem bile diye.

Yarın ki yağmurda Rize'de Rubicon ve Duster ile teste çıkacaz , bakalım kim kimi çekecek ;D Duster mı? Rubicon mu? ;D

ümiterkan' Alıntı:
Yarın ki yağmurda Rubicon ve Duster ile teste çıkalım , bakalım kim kimi çekecek ;D Duster mı? Rubicon mu? ;D

rubiconu çekmek için asgari 3 duster lazım.3 dusteri çekmek için 1 fj 70.fj ile duster çıksın meydana.dustercılar seyretsin.belki bişi öğrenirler hard offroad hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri