Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,072
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Off Roadçu Duster

dusterilker' Alıntı:
yagmur suyundan derin yarıkları göremedim ama gecen hafta 5 6 kere inip çıkınca ezberlemişim sanırım yolu ki bişey olmadan indim aşağıya....

diyelim ki kayışdağından aşağı 1. viteste saldınız aracı, maksimum kaç kmye çıkıyor motor freniyle / yani normal frene basmadan?

dusterilker' Alıntı:
bu arda yarın yeni videoları yukleyeceğim Duster Plajda adı altında :smiley:
C.tesi de yağmur yağınca merak ettiim Kayışdağına çıkarmıyım diye ve çıktım ama inerken kötüydü....

Artık muart beyi mor gomlek tişörtte kurtarmaz kendisine ben mor tulum bulup alacağım komple :smiley: Birkaç gündür yoğunluğum nedeniyle giremiyordum foruma yine epey hareketlenmiş idaalar havada uçuşuyor. :eek: Bizim duster la bu idaalaa cevap vermek lazım ilker bey ;D

dusterilker' Alıntı:
http://www.youtube.com/watch?v=m3sD3SBwHN0

Şile Sofular Köyü Plajı.....

reno mais yetkililerine;artık bir duster offroad team şart oldu.hazırlayın iki araba sürün parkura.yoksa ilker bey video üzerinde oynayıp duster offroad yapıyomuş gibi izlenim yaratıyo diye mızıldanıcaz tüm antiduster cılar.duster ı saha da daha fazla aksiyon içinde görmek istiyoruz.lastik modifikasyonlu,yükseltilmiş vs

tyt.fan' Alıntı:
reno mais yetkililerine;artık bir duster offroad team şart oldu.hazırlayın iki araba sürün parkura.yoksa ilker bey video üzerinde oynayıp duster offroad yapıyomuş gibi izlenim yaratıyo diye mızıldanıcaz tüm antiduster cılar.duster ı saha da daha fazla aksiyon içinde görmek istiyoruz.lastik modifikasyonlu,yükseltilmiş vs

pilot nasıl ?

dusterilker' Alıntı:

ben kayışdağında size söyledim hatırlarsanız,duster mı çıktı ilker beyin sürdüğü duster mı çıktı,bir denemede serkan kara sürsün bakalım duster ve serkan bey başaracakmı,kumdada kesintisiz kararlı gaz verişiniz duster ı sofulardada sınav da geçirmiş.başka bir sürücü ile deneyelim bundan sonraki sınavı.elinize sağlık aracın hakkını vermişsiniz

ict3055' Alıntı:
Duster kumda off road yapıyor... ;D

en azından kalmamış.ben sofular kumunda ahtapot gibi yere yapışan çok 4x4 gördüm yanlış lastik sürücü hatası vs den yürümeyen.sofuların kumu karbonat kıvamındadır zordur aracı batırmadan gazlamak.bence iyi bir sınavdan daha çıkmış.kürşad bey test ettiğinde daha detaylı daha farklı testlerde göreceğiz umarım

tyt.fan' Alıntı:
en azından kalmamış.ben sofular kumunda ahtapot gibi yere yapışan çok 4x4 gördüm yanlış lastik sürücü hatası vs den yürümeyen.sofuların kumu karbonat kıvamındadır zordur aracı batırmadan gazlamak.bence iyi bir sınavdan daha çıkmış.kürşad bey test ettiğinde daha detaylı daha farklı testlerde göreceğiz umarım
Karbonat kıvamındaysa alırsın 2. vitese 3 çeyrek debriyajla yürütürsün arabayı abicim zor bir şey değil ki bu. :D

tyt.fan' Alıntı:

Kürşad Bey çok şanslı ilk defa gerçek bir off roadcu test edecek Duster'ı :D
Umarım Duster da Kürşad Bey kadar şanslıdır ;D

Assasin' Alıntı:
Karbonat kıvamındaysa alırsın 2. vitese 3 çeyrek debriyajla yürütürsün arabayı abicim zor bir şey değil ki bu. :D

siz izmittesiniz sanırım.getirin landroverinizi sizi görelim.isoff istanbul yarışlarının bazılarının seyirci etabını bu kumsalda yapar.seyre gelip traktörle çıkan çok 4x4 gördük.köylü hangi marka daha çok kalıyo istatistik verebilir size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR