Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,197
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
siz izmittesiniz sanırım.getirin landroverinizi sizi görelim.isoff istanbul yarışlarının bazılarının seyirci etabını bu kumsalda yapar.seyre gelip traktörle çıkan çok 4x4 gördük.köylü hangi marka daha çok kalıyo istatistik verebilir size
Ben size şu kadarını söyleyeyim , bu aralar pek uygun değiliz ama geldiğimiz zaman dusterın geçtiği yerlerden geçemez isem aracımı satar 2. el 4wd duster alırım. Böyle de büyük konuşuyorum. :smiley: (aracın üstünde kar lastikleri var hem de)

Assasin' Alıntı:
Ben size şu kadarını söyleyeyim , bu aralar pek uygun değiliz ama geldiğimiz zaman dusterın geçtiği yerlerden geçemez isem aracımı satar 2. el 4wd duster alırım. Böyle de büyük konuşuyorum. :smiley: (aracın üstünde kar lastikleri var hem de)

2012 gelince benim aracım satılık olacak 2. elde memnunıyetle size satarım :smiley:

dusterilker' Alıntı:
2012 gelince benim aracım satılık olacak 2. elde memnunıyetle size satarım :smiley:
Hayırlısı olsun , ben iddaalıyım ama , Kartepenin koşullarına meydan okuyan araba kusura bakmayın ama o kumsalı ağlatır. :smiley:

Assasin' Alıntı:

Yuh yani deniz :smiley:

Def ile Dsuter mı kıyaslıyorsun...

Biri dünyanın tartışmasız en iyi arazi aracı...!

Assasin' Alıntı:
Hayırlısı olsun , ben iddaalıyım ama , Kartepenin koşullarına meydan okuyan araba kusura bakmayın ama o kumsalı ağlatır. :smiley:

benim herhangi bir konuda iddiam yok ne sürücü olarak ne de araç olarak... Sadece bu kadar küçümsenmesi hoşuma gitmiyor. Belli bir seviyeye kadar bu araç ta iddialı ama bir limiti var ve sizin aracınız da bu limitin üzerinde olabilir ama Duster bugune kadar benım yolladığım vıdeolardan da anlaşılmıştır umarım belli bi seviyede olduğunu sanıırm ispatlamıştır.

ict3055' Alıntı:
Yuh yani deniz :smiley:

Def ile Dsuter mı kıyaslıyorsun...

Biri dünyanın tartışmasız en iyi arazi aracı...!

Abi alttaki mesajı alınca fırtınalar koptu landci tarafımda.. :D :D Galiba en çok kalan araç land rovermış. ::smiley:
tyt.fan' Alıntı:
siz izmittesiniz sanırım.getirin landroverinizi sizi görelim.isoff istanbul yarışlarının bazılarının seyirci etabını bu kumsalda yapar.seyre gelip traktörle çıkan çok 4x4 gördük.köylü hangi marka daha çok kalıyo istatistik verebilir size

Duster sayesinde yeni bir off road çeşiti daha öğredendik...
Mud Off Road
Rock Off Road
Soft Off Road
Hard Off Road
Expedision
Camping
ve
Kum Off Road u :D olarak incelenecek araçlar :D :D :D

ict3055' Alıntı:
Kürşad Bey çok şanslı ilk defa gerçek bir off roadcu test edecek Duster'ı :D
Umarım Duster da Kürşad Bey kadar şanslıdır ;D

Sanirim fotoğraftaki kişi Kürşad Bey kadar gerçek bir offroadcu değil ......

DSC_0649-2.jpg

dusterilker' Alıntı:
Sanirim fotoğraftaki kişi Kürşad Bey kadar gerçek bir offroadcu değil ......

Bende Schumacher'i çeksem aracın önünde...
En iyi F1 yapan araç benimkisimi olacak :D

Dün seçimden sonra 10:00 gibi yola çıkıp, 120km yol katettikten sonra 3013mt'de bulunan Ovit Yedi Göllere çıktık, 2700mt'lere kadar araçla geldik, bazı kar engellerini kestirme yollardan aştık, son 300mt'yi ise 2,5 saat yürüyüşle geçerek zirve yaptık. Yağmur yağmadığı için çamurlu bir gezi olmadı ama son metreler oldukça taşlı ve dikti. Ayrıca Muhteşem bir manzara ve muhteşem bir soğuk vardı.

http://www.youtube.com/watch?v=ieA314f7wkM

DSCF5314.jpg

DSCF5356.jpg

DSCF5367.jpg

DSCF5374.jpg

DSCF5403.jpg

İlker bey, videolarda arabanızın her tarafından ayrı
isyan sesleri yükseliyor ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri