Assasin' Alıntı:Ben size şu kadarını söyleyeyim , bu aralar pek uygun değiliz ama geldiğimiz zaman dusterın geçtiği yerlerden geçemez isem aracımı satar 2. el 4wd duster alırım. Böyle de büyük konuşuyorum.(aracın üstünde kar lastikleri var hem de)
Tempus' Alıntı:tuzlu suya o araç öyle sokulurmu yazıktır
acırım o aracı satın alacak kişiye ;D
videonun sonunda duster battımı banamı öyle geldi?
fbmy' Alıntı:Doğuş Bey,
Yine akedemik belge bilgi ve deneyime dayalı müthiş bir yorum yapmışsınız. Lütfen duster sayfasına daha çok uğrayınız.Gerçi akademik ve üstün tecrübe dolu ibretlik yorumlarınızı diğer sayfalarda da görüyüroz ama bu sayfa daha çok ilgi çektiği için buraya biraz daha ihtimam göstermenizi sizden rica ediyoruz...
Saygılar...
AKADEMİK BİLGİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM VE ARKASINDAYIMict3055' Alıntı:Yuh yani deniz
Def ile Dsuter mı kıyaslıyorsun...
Biri dünyanın tartışmasız en iyi arazi aracı...!
tyt.fan' Alıntı:kürşad bey gümüşdere plajındaki tatlı su geçişi gibi sofular sahildede bi dere olması lazım.hemen aracı tuzlu sudan arındırabileceğiniz.ama ilker bey için sorun değil insanlar sıradaymış 4x4 duster almak için yıkatır anında satarım müşterisi hazır diyordu
darktreys' Alıntı:AKADEMİK BİLGİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM VE ARKASINDAYIM
Dünyanın en iyi arazi aracı defender değil onuda ekleyeyim.
darktreys' Alıntı:Ne demek , kaldığımız yerden devam tekrar ediyorum o zaman hep beraberrr ;
BU TARTIŞMA BİTMEDİMİ HALA ?