Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 279,304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

tyt.fan' Alıntı:
sofular kumunda ne vakit göreceğiz defender discoyu.duster ın koştuğu yerde değil tabi safari misali kum tepelerinde.

Ben oraları multijet 1.3 fiorinoyla geçerim :smiley:
siz boluya gelin :D

Etiketler

dusteri test etmek bişey diil ama sizin off roaddan anladığınız gibi aracı çamurda deneyeceksek MT lastik takmak şart, yol lastiği ile anca yolda test yapılabilir yada kuru toprak zeminde.
Kuru toprak zemindede yapılabilecek testler belli en fazla yatay ve dikey açılarını test edersin, çapraz askıda kalıcak bir kanal geçişi denersin, ama o zamanda bu tamponlar kesin kırılır. Ayrıca LOW vites veya TC sistem olmayan bir araçda zaten çapraz askıda kalınca araç gidemez boşa neyi test edicez.

ict3055' Alıntı:

hüseyin bey var sitede fotoğrafçı.sanırım onun bir defenderi vardı yarışan.bide kesik disco.traktör yardımıyla çıktılar sofular seyirci etabından.hemde full modifiye.wrangler geniş taban lastik le.fiorino büyük iddaa.discoyla görseydik.bir nefeste o parkuru akkafalarn buggysi ile tahincioğlunun buggysi geçmişti

ict3055' Alıntı:
Sizin profilde WJ var.
Hala nasıl Duster diyorsunuz :D

Sizde de disco var ne olmuş.. ;D

ict3055' Alıntı:

Çağrı Bey,

Beni de WJ ile Boluya çağırmıştınız. Çok ısrarcısınız. Artık itiraf edin. Bolu'da sizin beselemek zorunda olduğunuz taze off road cu ve araçlarıyla beslenen girenin çıkamadığı bir bataklık var dimi :smiley:
Hatta yolda da sallanan koltuk ta yaşlı amca olması lazım durup yol tarifi alalım. O da bize oraya gitmeyin oraya giden kimse geri dönemedi filan demesi lazım... ;D

fbmy' Alıntı:

Çağrı Bey,

Beni de WJ ile Boluya çağırmıştınız. Çok ısrarcısınız. Artık itiraf edin. Bolu'da sizin beselemek zorunda olduğunuz taze off road cu ve araçlarıyla beslenen girenin çıkamadığı bir bataklık var dimi :smiley:
Hatta yolda da sallanan koltuk ta yaşlı amca olması lazım durup yol tarifi alalım. O da bize oraya gitmeyin oraya giden kimse geri dönemedi filan demesi lazım... ;D

Valla beyler ben hem şişko hem gözlüklüyüm yani Cem Yılmazın parodısındekı gıbı ilk ormanda kaybolacak olan benim birde Duster bende :smiley: valla ilk ben yem olurum oralarda :smiley: :smiley:

dusterilker' Alıntı:
Valla beyler ben hem şişko hem gözlüklüyüm yani Cem Yılmazın parodısındekı gıbı ilk ormanda kaybolacak olan benim birde Duster bende :smiley: valla ilk ben yem olurum oralarda :smiley: :smiley:

;D ;D ;D

http://www.youtube.com/watch?v=kz6nBp9RwkM

burda deneriz istenen aracı ;D

fbmy' Alıntı:

Çağrı Bey,

hhahahaha çok güldüm :D :D :D :D

Süper :D
Evet taze off roadcularla beslenen amca aç....

Nolur alın duster, wj, mj ne buluyorsanız gelin :D

zorlananlarada böyle yardım ediyoruz buda bir çeşit off road yapma yöntemi ;D

http://www.youtube.com/watch?v=fJ_9nDnO-CI

Ben bu son videoya hala gülüyorum, her gördüğümde de gülecem :D

dusterilker' Alıntı:
Tempus' Alıntı:
zorlananlarada böyle yardım ediyoruz buda bir çeşit off road yapma yöntemi ;D

ok ben böyle her yere varım :smiley: küçükkende yorulunca babam kucağına alırdı...

hahaha :smiley:

vallahi bir arkadaşımız vardı zj si olan oda aynen böyle dedi tüm parkuru böyle gezdik aileside içinde, şahaneymiş böyle diyordu , modifiyeye para vereceğime bir halat alırım tamam ;D

Birde Disco V8 sesi duyun... :D ;D

http://www.dailymotion.com/embed/video/xibdrq

http://www.youtube.com/watch?v=kz6nBp9RwkM&feature=mfu_in_order&list=UL

burası navaranın su çektiği yer değilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri