Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 270,340
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

ict3055' Alıntı:
Unimoglarıda çok büyütmeyin...

Torksuz makinalar, ben iki unimog'un 3 5 kez deneyipte çıkamadığı yerden çıktım o discoyla tek seferde...

Ama o da tek tekerle ağaca çıkıyor, düz duvara tırmanıyor onuda benim araç yapamaz...

Her aracın farklı özellikleri var. Geçip geçemeyeceği yerler var.

Hiç bir makina Duster gibi

siz modern discoyu telecom çıkması 100 yaşında 60 beygir mog lamı kıyasladınız:smiley: yeni moglarla aracınızı kıyaslamıyosunuz herhalde

Etiketler

yok denk çukurlar değil Antalyadaki çukur daha farklı, Lopez deki bu manda yatağının özellikleri daha farklı
:smiley:

Bu toyota ile geçiş yaptığım yerde en az 10 araba bitti 1 sene içinde. Şu anda da benim 33 lastikli pajeromu oraya sokmam, 35 extreme den daha küçük ve soft hiçbir lastikle denemem.

darktreys' Alıntı:
hemen hemen denk çukurlar.

antalyadaki bu çukuruda anlamıyorum.insan aracına bu eziyeti neden yapar.banzaii diye de bağırıyosunuzdur tahminim.4x4 üreticileri antalya offroad grubu için özel araç üretecek yakkın zamanda

Ohooo ben yokuş diyom rampa diyom
siz çukur diyonuz :D
unimog koca lastikli bir alet
düz duvara da tırmanır
ama torksuz bir makinadır
uzun ve dık ani çıkışlarda
hızını alamayacağı durumlarda, gücü yetmez...
yani oda heryerde gitmez diyom :D kapiş

bizim kulüpte iki unimog var rahat olun siz ;)

ne patrol geçti ne unimog .. discomu geçecek ;D ;D

y-e10.jpg

y-e12.jpg

y-e20.jpg

y-e32.jpg

Tempus' Alıntı:
yok denk çukurlar değil Antalyadaki çukur daha farklı, Lopez deki bu manda yatağının özellikleri daha farklı
:smiley:

Bu toyota ile geçiş yaptığım yerde en az 10 araba bitti 1 sene içinde. Şu anda da benim 33 lastikli pajeromu oraya sokmam, 35 extreme den daha küçük ve soft hiçbir lastikle denemem.

en son 3 cj nin kırılışını ertesi gün başka araçlarla kalıntıların alınmaya gidişlişini okumuştuk.amerikancılara geçit vermiyo lopez

ict3055' Alıntı:
Ohooo ben yokuş diyom rampa diyom
siz çukur diyonuz :D
unimog koca lastikli bir alet
düz duvara da tırmanır
ama torksuz bir makinadır
uzun ve dık ani çıkışlarda
hızını alamayacağı durumlarda, gücü yetmez...
yani oda heryerde gitmez diyom :D kapiş

bizim kulüpte iki unimog var rahat olun siz ;)

Çağrı abi orada Lokman amca (Unimogun sahibi) kendi etrafında 2-3 tur 360 derece dönerek iyice geriden kaptırarak girdi dip gaz girdi genede battı.Olmadımı olmuyor yapacak birşey yok çukurun kendisi problem ;D Unimogla alakası yok yani...

Anladım canım :D eee Duster geçer ozaman orda, yokmu Antalya da duster sokun o çukura????

valla ben isteyeni 20 cmlik bir su geçişinde batırırım kendine aracına güvenen gelsin :smiley:

Hepiniz Bolu'ya gelin. (Pajero Dahil)
Kimse batmayacak söz
WJ de gelsin, yaşlı amca ondan da istiyor ;D

ict3055' Alıntı:
Anladım canım :D eee Duster geçer ozaman orda, yokmu Antalya da duster sokun o çukura????

Valla devasa tekerlekli iş makınamız var orada deneyecektim bulunduğu yerde offroad pistine çok yakındı geçermi geçmezmi diye.. Unimog batınca vazgeçtim ;D

New_Holland_B115.jpg

Bunlarında torku azdır. İş mak onlar, ancak arka kepçeyi kullanarak kendini çekebilir, öle geçer orayı...

Ben çok kepçe çağırdım batınca, benim geldiğim yere gelirken hepsi battı :D dediğim gibi allahtan kendilerini arka bomla çekebiliyorlar...

ict3055' Alıntı:
Bunlarında torku azdır. İş mak onlar, ancak arka kepçeyi kullanarak kendini çekebilir, öle geçer orayı...

Ben çok kepçe çağırdım batınca, benim geldiğim yere gelirken hepsi battı :D dediğim gibi allahtan kendilerini arka bomla çekebiliyorlar...

AKADEMİK BİLGİLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM
Beko loaderlerde kilit vs yok balçıkta kolay batıyorlar fakat hertürlü geri çıkabiliyor olmadı kendini kaldırıyor ayaklarını yere basarak ittiriyor vs.... fakat kilit artık jcb lerde opsiyonel olarak sunuluyor.
2011 model jcb de 0,25 vites var 1-2-3-4-5 ser olarak ayarlanıyor sonra durarak 4x4 ü aktif hale getiriyorsunuz 1 kere daha çevirince 0,25 vites oluyor yani 1 vitesten 4 kat daha fazla torka sahip oluyor .

ict3055' Alıntı:

siz yanlış yapmışsınız.en yakın duster sahibini arayın bundan sonra kaldığınızda.duster gelir kurtarır

tyt.fan' Alıntı:
siz yanlış yapmışsınız.en yakın duster sahibini arayın bundan sonra kaldığınızda.duster gelir kurtarır

o zaman dusterci arkadaşlar RESCUE TEAM kursun... ve cep telefonlarını buraya yazsınlar

darktreys' Alıntı:
AKADEMİK BİLGİLERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM
Beko loaderlerde kilit vs yok balçıkta kolay batıyorlar fakat hertürlü geri çıkabiliyor olmadı kendini kaldırıyor ayaklarını yere basarak ittiriyor vs.... fakat kilit artık jcb lerde opsiyonel olarak sunuluyor.
2011 model jcb de 0,25 vites var 1-2-3-4-5 ser olarak ayarlanıyor sonra durarak 4x4 ü aktif hale getiriyorsunuz 1 kere daha çevirince 0,25 vites oluyor yani 1 vitesten 4 kat daha fazla torka sahip oluyor .

Sen ne iş yapıyorsun?

Akedemik bilgi fışkırıyor da?

:D
Teşekkürler bilgiler için?
Bu arada ben de İnşaat Mühendisiyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,688
Kayıtlı Üye Sayımız
166,533
Kaydolan Son Üyemiz
Beratin

SON KONULAR

Geri