gerçekten gezenbilirde böyle şeyler olacağınıu düşünmezdim.
hakarte edene hakartele cevap verilir sözüne bakarak , kim olguncandan beye hakaret etmiş de kendisi böyle cevap veriyor merak ettim ?
seviyeli hakaret sözü bile sizin niyetinizi ortaya koyuyor.
"Kimse burada duster hard off road yapar demedi , anti dustercılar sazan gibi atladı" diyorsunuz ama sırf copy paste ile size dusterın hard off road yapabileceğini ciddi manada iddia edenler olduğunu gösterebilirim. Fakat bence gerek yok çünkü herkes zamanında okudu ve güldü
Bu arada duster hard off yapar tabii ki neden yapmasın ? parayı harcarsanız , ustasını parçasını bulursanız tabii yapar. Vitara fabrikadan çıktığı gibi mi hard off road yapıyor ? Ya da cherokee fabrika çıkış donanımıyla mı hard off roada giriyor ? Onlar da yükseltilip , vinç takıp , MT lastiklerle , değiştirilmiş ayna mahruti ve ön arka demir tamponla yaklaşma-uzaklaşma açısı iyileştirilerek çıkmıyor mu ? Dahası da oluyor tabii listenin.
İşin özü her araç gibi duster da kuvvetlendirilip uygun donanımla hard off road yapar , problem parça temini , usta bulmak ve maliyet tablosu çıkarmak... Bir arkadaşımız bu konuda yardım istedi , kimse tek kelime etmedi. Bilmemnerede yapılmış mücadelenin fotoğraflarını buraya koymak mı yardım ?
Hala anlayamadınız mı olguncandan bey , sadece fotoğraf olmasın diyoruz , telefon verin , usta adı verin , kaça çıkar diyoruz , tık yok. Bizim itirazımız buna , anlayın artık. Şu alınganlıktan da vazgeçin.
Ben dün akşam uzun telefon uğraşları sonucunda bazı elle tutulur bilgilere ulaştım ama madem burada paylaşım yok , madem biz anti-dustercıyız bende kalsın o bilgiler de.