Off Roadçu Duster

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mountaineer16 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3,162
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 269,910
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Off Roadçu Duster

off road runner' Alıntı:
Sevgili Olguncandan, bir güzergah bulun da sizinle 4. piknik buluşmamızı yapalım ;D

Aziz dostum; benim GPS cihazım yok. Ayrıca çevreyi sen benden daha iyi tanıyorsun.

Güzergahı seç, 4. Duster Piknik Günleri'ni yapalım. Senden haber bekliyorum.

Selamlar

Etiketler

gerçekten gezenbilirde böyle şeyler olacağınıu düşünmezdim.

hakarte edene hakartele cevap verilir sözüne bakarak , kim olguncandan beye hakaret etmiş de kendisi böyle cevap veriyor merak ettim ?

seviyeli hakaret sözü bile sizin niyetinizi ortaya koyuyor.

"Kimse burada duster hard off road yapar demedi , anti dustercılar sazan gibi atladı" diyorsunuz ama sırf copy paste ile size dusterın hard off road yapabileceğini ciddi manada iddia edenler olduğunu gösterebilirim. Fakat bence gerek yok çünkü herkes zamanında okudu ve güldü :smiley:

Bu arada duster hard off yapar tabii ki neden yapmasın ? parayı harcarsanız , ustasını parçasını bulursanız tabii yapar. Vitara fabrikadan çıktığı gibi mi hard off road yapıyor ? Ya da cherokee fabrika çıkış donanımıyla mı hard off roada giriyor ? Onlar da yükseltilip , vinç takıp , MT lastiklerle , değiştirilmiş ayna mahruti ve ön arka demir tamponla yaklaşma-uzaklaşma açısı iyileştirilerek çıkmıyor mu ? Dahası da oluyor tabii listenin.

İşin özü her araç gibi duster da kuvvetlendirilip uygun donanımla hard off road yapar , problem parça temini , usta bulmak ve maliyet tablosu çıkarmak... Bir arkadaşımız bu konuda yardım istedi , kimse tek kelime etmedi. Bilmemnerede yapılmış mücadelenin fotoğraflarını buraya koymak mı yardım ?

Hala anlayamadınız mı olguncandan bey , sadece fotoğraf olmasın diyoruz , telefon verin , usta adı verin , kaça çıkar diyoruz , tık yok. Bizim itirazımız buna , anlayın artık. Şu alınganlıktan da vazgeçin.

Ben dün akşam uzun telefon uğraşları sonucunda bazı elle tutulur bilgilere ulaştım ama madem burada paylaşım yok , madem biz anti-dustercıyız bende kalsın o bilgiler de.

kyenipazar' Alıntı:
gerçekten gezenbilirde böyle şeyler olacağınıu düşünmezdim.

hakarte edene hakartele cevap verilir sözüne bakarak , kim olguncandan beye hakaret etmiş de kendisi böyle cevap veriyor merak ettim ?

seviyeli hakaret sözü bile sizin niyetinizi ortaya koyuyor.

"Kimse burada duster hard off road yapar demedi , anti dustercılar sazan gibi atladı" diyorsunuz ama sırf copy paste ile size dusterın hard off road yapabileceğini ciddi manada iddia edenler olduğunu gösterebilirim. Fakat bence gerek yok çünkü herkes zamanında okudu ve güldü :smiley:

Bu arada duster hard off yapar tabii ki neden yapmasın ? parayı harcarsanız , ustasını parçasını bulursanız tabii yapar. Vitara fabrikadan çıktığı gibi mi hard off road yapıyor ? Ya da cherokee fabrika çıkış donanımıyla mı hard off roada giriyor ? Onlar da yükseltilip , vinç takıp , MT lastiklerle , değiştirilmiş ayna mahruti ve ön arka demir tamponla yaklaşma-uzaklaşma açısı iyileştirilerek çıkmıyor mu ? Dahası da oluyor tabii listenin.

İşin özü her araç gibi duster da kuvvetlendirilip uygun donanımla hard off road yapar , problem parça temini , usta bulmak ve maliyet tablosu çıkarmak... Bir arkadaşımız bu konuda yardım istedi , kimse tek kelime etmedi. Bilmemnerede yapılmış mücadelenin fotoğraflarını buraya koymak mı yardım ?

Hala anlayamadınız mı olguncandan bey , sadece fotoğraf olmasın diyoruz , telefon verin , usta adı verin , kaça çıkar diyoruz , tık yok. Bizim itirazımız buna , anlayın artık. Şu alınganlıktan da vazgeçin.

Ben dün akşam uzun telefon uğraşları sonucunda bazı elle tutulur bilgilere ulaştım ama madem burada paylaşım yok , madem biz anti-dustercıyız bende kalsın o bilgiler de.
Sanayideki usta ne dedi, bizim arkadaş olumlu bir haber varsa hemen gelecek.

sanayide aradığıma ulaşamadım fakat fotoğrafı dikkatli inceledikten sonra yaptığım birkaç telefon görüşmesi ile istanbul'da bazı somut verilere ulaştım.

Abdullah bey arkadaşınıza tavsiyem uğraşmasın , genelde yapıldığı gibi sırf off road amacı içinse vitara gibi bir araç alıp donatmaya baksın.

bi eşeklik edip mesaj yazmışım. sürekli önüme çıkıyor.
( sağ üst köşede , sizin mesajlarınıza x yeni cevap verildi )
bundan kurtulmanın bi yolu varsa, girmeyede pek meraklı değilim.
saygılar.

kyenipazar' Alıntı:
sanayide aradığıma ulaşamadım fakat fotoğrafı dikkatli inceledikten sonra yaptığım birkaç telefon görüşmesi ile istanbul'da bazı somut verilere ulaştım.

Abdullah bey arkadaşınıza tavsiyem uğraşmasın , genelde yapıldığı gibi sırf off road amacı içinse vitara gibi bir araç alıp donatmaya baksın.
Ben yine de arkadaşa söyleyeyim bu forumu takip etmeye dewam etsin. Belki hard'çılar insafa gelip yardım ederler. Çünkü aracını çok seviyor. İlla da bunu yapacağım diyor. Eğer sonuç alamazsa Transilvanya'ya gidecek. Herşeyini orda yaptırıp gelecek. Ben dün kendisine Kartepe'de bu işler oluyormuş dediğimde çok sevinmişti garibim.

abdullah bey , işlemler kartepede yapılmıyor , araç sizinde tahmin ettiğiniz gibi yurtdışında iken çekilmiş fotolardan biri fakat kullanan ekipte 1 türk var hem de meşhur biri.

araç istanbul'da hazırlanmış.
telefonlar vesaireler var (gerek maslakta atölyenin gerekse teknik destek veren renault servisinin ve ustanın) fakat tekrar ediyorum , uzun süreç , maliyetli. bence arkadaşınız aracın orijinalliğini bozmasın.

Arkadaşlar,
konuya verilen cevaplar "dostça paylaşım" sınırları dışına çıktığından konuyu kilitlemek zorundayım. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederim, reha

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,676
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri